- 30 Mart 2011
- 625
- 0
hayirli olsun cnm, kizin biraz buyusun, tekrar calisirsin.
Sonuclar bellimi saglikla ilgili, naaptin?
amin canım...üzülerek ayrılıyorum seviyordum işimi müdürümü..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.burda öyleydi.inş.bundan sonrada öyle olur.o yüzden üzüntüm.ama kızım herşeyden önemli.geri dönüş imkanı sundu müdürüm farklı departmanlarda olsa gelirsin önce sağlığın dedi sağolsun.6 ay önce 1 tane olan kitle,10 tane olarak çoğalmış...emara gircem araştırıcaklar bakalım...allah yardımcım olsun.stresten oldu sanırım...
günaydın herkeseGünaydın kızlar
yarın iş yerinde son günüm benimde istifa ettim...tabloyu yapabileceğimi bilsem ben devralırdım.çünkü bizi baya motive ediyordu.evdende girerim görüşürüz...
merhaba kızar günaydın..4 kişlo vermiştim 2 hafta önce ama tatile gittim döndüğümde eski klio hopp gelmiş..şimdi tekrara atakla başladımm...hadi bakalım..
hedefine ulaşmana sevindim. İnsan kendisini istediği kiloda görünce mutlu oluyor . Bu kupa senin için2 haftadır sabit kilo bildiriyorum çünkü 2 haftadır pazarları misafirim vardı ve ben çok geç yemek yedim
hafta içleri kilom düşüyordu ama sonuçta dürüst davranmam lazım ben pazartesi sabah ölçümünü yazıyordum bu hafta pazar da dikkat ettim ve
68.5 artık zayıflamamam lazım
Tebrikler canım darısı başıma inşallah aramızdan ilk mezun olan sensin. azmin zaferi insan isteyince başarıyor demekki.2 haftadır sabit kilo bildiriyorum çünkü 2 haftadır pazarları misafirim vardı ve ben çok geç yemek yedim
hafta içleri kilom düşüyordu ama sonuçta dürüst davranmam lazım ben pazartesi sabah ölçümünü yazıyordum bu hafta pazar da dikkat ettim ve
68.5 artık zayıflamamam lazım
sen zaten o 4 kiloyu çok hızlı vermiştin bence daha yavaş vermelisin tekrar almamak için.[/QUz
zaten bu diyette ilk hafta böyle hızlı veriyorsun sonra bu kadar hızlı diil canm..ama tatildede nasıl durabilirdim kii:)))