anammm ne etmiş bu adam ben 53 kiloyum
kilo verebilir miyim acaba bu şekilde
canım aslında ben kilo vermek değilde bölgesel zayıflamak istiyorum. göbek ve belden gitsin istiyorum. sadece egzersizle incelemedim, ddiyet ile desteklemek istedim. aslında kendi kafama göre diyet yapıyordum da eşim çok kilolu. onun için geçen gün diyetisyenden randevu aldım. o gitmeyince ben gittim. böyle yani...53 kilonun nesini vercen
Gunaydin, ben de burdayim.
Dun bnm tatil gunumdu, o nedenle kacak yaptimm..:18:
Ama cok hareket ettim, yuruyus yaptim cok.
Bgn bir minik sandvic+cay ile basladim gune
=) ne kadar kaçak yaptın cnmm bende yedım 1 dilim pasta aralarda çok kaçaklar oluyor ama ben ertesi gün tekrar dikkat ettiğimde zayıföamaya dvm edıyorum. =)
aslında düşündüğümüz zaman her yemekten yarı aç kalksak emınım kg almayız tıka basa doyana kadar yiyoruz = ) sonrada oluoruz şişko
bu arada hanımlar zeytin çekirdeği yutmak tok tutuyormuş. mıdede uzun sürede hazmedildiği için bir araştırın derim =) mıde rhtsızlklarınada iyi geldiğini duydum araştırmkta fayda var
=) ne kadar kaçak yaptın cnmm bende yedım 1 dilim pasta aralarda çok kaçaklar oluyor ama ben ertesi gün tekrar dikkat ettiğimde zayıföamaya dvm edıyorum. =)
aslında düşündüğümüz zaman her yemekten yarı aç kalksak emınım kg almayız tıka basa doyana kadar yiyoruz = ) sonrada oluoruz şişko
bu arada hanımlar zeytin çekirdeği yutmak tok tutuyormuş. mıdede uzun sürede hazmedildiği için bir araştırın derim =) mıde rhtsızlklarınada iyi geldiğini duydum araştırmkta fayda var
Günaydın kızlar
yarın iş yerinde son günüm benimde istifa ettim...tabloyu yapabileceğimi bilsem ben devralırdım.çünkü bizi baya motive ediyordu.evdende girerim görüşürüz...