tabi canım bir gün yedin diye diyetini de bozma moralini de bak bu gün dikkat ediyorsun yarın da normal diyetine dönersin olur biter
kimse aylarca kaçamak yapmadan diyet yapamaz
benim öğle yemeğim
yarım tabak bulgur pilavı yarım tabak yeşil fasulye yoğurt biraz önce de meyve suyu içtim çok sıcak dayanamıyorum sıcaklara
canım birşey yemek istemiyor
Kızlar özür dilereyerek pazartesi yapamadığım tabloyu bildiren bu kadar kişi olmasına rağmen yayınlıyorum...
Eki Görüntüle 220636
Simurgcuğumun ki kadar özenle hazırlayamadım ama olmamasındansa iyidiri diyerek bi dahaki hafta daha özenle hazırlaım arıkk.
Kizlaaaar
Hazirliklarimi tamamladim sayilir, bu gece yola cikiyorum.
Yarin sabah Allahin izniyle Istanbula inicem. Dondugumde gorusmek dilegiyle.
Sizleri cok seviyorum,opuyoruum, hakkinizi helal edin. Cidocuuum, seni de optum cnm.
Gorusuruuuz
Sağ salim gelirsin inşallah canım, sen tartılamadım dediğinden kilo tablosuna yazamadım seni,
bi dahaki haftaya olur inşallah. Seni bekliyoruz çabuk gel emi..... Sen de hakkkını helal et canım hayrılı yolculuklar..
Kizlaaaar
Hazirliklarimi tamamladim sayilir, bu gece yola cikiyorum.
Yarin sabah Allahin izniyle Istanbula inicem. Dondugumde gorusmek dilegiyle.
Sizleri cok seviyorum,opuyoruum, hakkinizi helal edin. Cidocuuum, seni de optum cnm.
Gorusuruuuz
Günaydın MBLUE burdasın. Akşam 4 kaşık türlü ve yoğurt yedim. Bir tane de çikolata yedim.Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. su içiyorum şimdi. Kimse kalmadı MBLUE çok üzülüyorum ya topik elden gidiyo. Ben bu arada 60-69 kilo topiğine taklılmaya başladım.
Uğrarım canım. İlla ilk göz ağrımız ya burası KK yı açınca hemen bakıyorum buraya. Çikolata küçüktü canım. Uzun süredir yemiyordum. Öğlen bir parça fırın tavuk, 2 kaşık pilav ve salata yedim. 1,5 litre su bitti.
Ben de geldimmmm kızlarrr merhabalarrrr
Çalışmaya başlayalı 3 hafta oldu. Çalışmaya başladığımdan beri
ekmeği kestim, çok da su içiyorum (sıkıldıkça suya sarıyorum)
Servisten de 15 dakika önce inip yürüyorum. 2 kilo verdim bacaklarım
baya inceldi ama göbüşüm beni terketmiyor saolsunTatile 2 hafta
var daha,belkiimmm gider. Çıkmadık candan umut kesilmez
Bugün ne yedimmmmm:
Öğle yemeğinde mantılar su börekleri vardı ama naptımmmm, yemedimmm
Tuzsuz türlü yedim
Yoğurtlu makarna yedim 3-4 çatal, ekmek yerini tutsun diye
Yarım kepçe çorba içtim
1 saat sonra da 1 dilim karpuz yedim.
Spor yapamıyorum malesef yürüyüş dışında, malum 8buçuk-5bucuk arası işteyim.
Ama ufak tefek şeyler de yapmaya çalışıyorum. Az dolgun olmayı seviyorum ama
şu göbük gitse fena olmaz:97: