Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

evet ınsan sıcakda yemek ıstemıo =) aslında dun evde eşimle yesem okdr kçmazdı =) açık hava ve arkdşlarla yıyınce kaçıverdı =) nese bida olmıcak çünkü çok midem ağrıdı dun =) alışmamış okdr yemeğe =)

çok fena uykum geldi =( daha mesaının bitmesine çok var biran önce 18:30 olsun

ara öğünüm
3 kaşık yoğurda 1 yemk kaşı k flaks koydum ,1 çay kaşının ucndada tarçın bunu yedım

kimseler yok herkes nerde yaa

dun annemdeydım ymkte
2 kaşık taze fasulye(zeytınyağlı)
yarım bardak ayran
çok azda salta

ara öğün olrkda 1 avuç kdr leblebi ve kuru üzüm karışık yedım

sabah kahvaltım
1 bardak sıcaksu
1 parça peynır
4 zeytın
1 avuç maydonoz
1 dilim ekmek

ara öğün yarım salatalık ve küçük bir kurabıye

MBlue dan başka kimse yok ama yine de günaydın herkese. Dün ikindi 1 dilim kek,akşam 4 kaşık türlü ve salata yedim. Sabah da 1 dilim ekmek 1 dilim kek yedim. Kızlar çido ve simurgh gidince kimse kalmadı. İnsanın diyet yapası gelmiyo. Nerdesiniz Gülgün, Pınar, Pasta ve hatırlayamadığım herkes nerdesiniz yaaaaaaaaa

Kızlar özür dilereyerek pazartesi yapamadığım tabloyu bildiren bu kadar kişi olmasına rağmen yayınlıyorum...

Simurgcuğumun ki kadar özenle hazırlayamadım ama olmamasındansa iyidiri diyerek bi dahaki hafta daha özenle hazırlaım arıkk.

Kizlaaaar
Hazirliklarimi tamamladim sayilir, bu gece yola cikiyorum.
Yarin sabah Allahin izniyle Istanbula inicem. Dondugumde gorusmek dilegiyle.
Sizleri cok seviyorum,opuyoruum, hakkinizi helal edin. Cidocuuum, seni de optum cnm.
Gorusuruuuz

Kızlar tatil dönemi olduğundan mıdır nedir, kimsecikler pek uğramıyor topiği, Çidomun emaneti gibi artık bu topik bize, O da uğramıyor ne zamandır, ben iki günlük izinli odluğumdan sözümü zamanında tutamadım, Hadi gelen bi şeyler yazsın da çıksın, sürekli en üstte olan topiğimiz5,6,. sıralarda kalmış, topiğimizi boşlamayalım, herkes burda olduğunu gösterssin lütfen yoksa Simıtgcuğum gelince hepimzie ceza verir valla...

Kizlaaaar
Sizleri cok seviyorum,opuyoruum, hakkinizi helal edin. Cidocuuum, seni de optum cnm.
Gorusuruuuz

Sağ salim gelirsin inşallah canım, sen tartılamadım dediğinden kilo tablosuna yazamadım seni,
bi dahaki haftaya olur inşallah. Seni bekliyoruz çabuk gel emi..... Sen de hakkkını helal et canım hayrılı yolculuklar..

gulguncum, son 1 haftadir, evde olanlari bitirelim diye hem biraz dengesiz, hem de fazla yedim.
Biraz sistigimi hissettim gene. Ama adet donemim, insallah ondandir.
Simdi gidince annem de mantilar borekler yapar gurbetten geldi yavrum diyerekten. Sen beni simdiden 59 yaz gene
Saka bi yana calismicam bi sure ve cok yuruyus hareket yapicam, yediklerimi yakicam
Kilo almam insallah.

Kizlaaaar
Gorusuruuuz

Canım hayırlı yolculuklar sana. Biz de seni çok seviyoruz. Sen de hakkını helal et canım benim.

simurgh cnm hayırlı yolculuklar=) sağlıkl asıhhatle gel cnm tek derdimiz kg vermek olsun =) sende hareketlli olursun daha dikkatli yersın cnm almazsn kg falan =) dönüşünü bkelıyorum aramıza şimdiden 4 gözle =)

evett bugunlerde herkes aç yaşıo kimse ne yedını yazmamış gene

ben yazayım

öğlen
4 kaşık kadar yumurtasız melemen
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

ara öğün küçük 1 kurabıye =( aslında ara öğünümü meyve isterddim ama okdr yoruldumkı bu kurbıylerı ypmk için tadına bakmk istedim =)

sbh geldım ablaya 3 tepsi kurabıye yptım valla kollarım koptu sonra iş görüşmesine gittim geldim uykum var yorgun hıssedıorum =( akşmda orta köye gidicez peyk konserıne =(

ayy akşam yemekte ne yesem bılmıorum =( tavuk yemeğim var fırında ondan yerım birde patlıcan salta yerım yoğurtlu dıe düşnüyorum ama miktarlar önemlil tabiki =) nese yarın akşam menümü yazacağım =) hala salı gununun acınısı çıakrıom kendımden =) öle ymeiştimki cnm hala çok ymk istemıo =)

günaydın hanımlarr

dün akşam yemeğimde

1 kepçeden az mercimek çorba
2 parça tavuk toplasan avuç içim kadr yoktu
patlıcan salatası 3 kaşık kadar
4 yaprak sarma

5-6 kiraz yedım 1 dilimde tavuk göğsü =) ay bu tatlıyı yapmamam lazım evde ama napim misfir gelince en acilinden yapıom canımda çekıo heralde =) nese son 1 dilim kaldı onuda eşime yedırıp bnm yememm lazım =)

sabah kahvaltım
1 bardak sıcaksu
1 parça peynır
4 zeytin
1 avuç maydonoz
1 tatlı kaşık kadar pekmez

az önce 1 fincan yeşil çay içtim cnm hiç bişiy istemıo mıdem bulanıo =( ara öğün yapamıyacm bugn =(

Günaydın MBLUE burdasın. Akşam 4 kaşık türlü ve yoğurt yedim. Bir tane de çikolata yedim.Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. su içiyorum şimdi. Kimse kalmadı MBLUE çok üzülüyorum ya topik elden gidiyo. Ben bu arada 60-69 kilo topiğine taklılmaya başladım.

valla cnım kımseler uğramıo topiğimize =( üzüo topin hali beni ben hergun burda olcam cnm burayıda boşlama hergun gel cnm yedıklerını yzmya dvm et=( 17de tatile gidicem ben de umarım herkesler dönmüş olurr

akşm menu guzlmiş =) çikolta çok kaçmadı inş.

benım tek dayanamadım =) tavuk göğsü ya olunca yiyorum =)

bugun ara öğün yapamıcamı sandım ama yaptım tansıyonum düştü sanırım
araöğünüm
1 bardak ayran çeyrek susamsız simit ( 1 dilim ekmek kadar =)

öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

Uğrarım canım. İlla ilk göz ağrımız ya burası KK yı açınca hemen bakıyorum buraya. Çikolata küçüktü canım. Uzun süredir yemiyordum. Öğlen bir parça fırın tavuk, 2 kaşık pilav ve salata yedim. 1,5 litre su bitti.

Ben de geldimmmm kızlarrr merhabalarrrr
Çalışmaya başlayalı 3 hafta oldu. Çalışmaya başladığımdan beri
ekmeği kestim, çok da su içiyorum (sıkıldıkça suya sarıyorum)
Servisten de 15 dakika önce inip yürüyorum. 2 kilo verdim bacaklarım
baya inceldi ama göbüşüm beni terketmiyor saolsun Tatile 2 hafta
var daha,belkiimmm gider. Çıkmadık candan umut kesilmez

Bugün ne yedimmmmm:

Öğle yemeğinde mantılar su börekleri vardı ama naptımmmm, yemedimmm
Tuzsuz türlü yedim
Yoğurtlu makarna yedim 3-4 çatal, ekmek yerini tutsun diye
Yarım kepçe çorba içtim

1 saat sonra da 1 dilim karpuz yedim.

Spor yapamıyorum malesef yürüyüş dışında, malum 8buçuk-5bucuk arası işteyim.
Ama ufak tefek şeyler de yapmaya çalışıyorum. Az dolgun olmayı seviyorum ama
şu göbük gitse fena olmaz:97:

cnm ben 2,5 lt içtim

ara öğünde baya uzun oldu bugun =(

1 kpkli galeta
yarım avç kdr beyaz leblebi
1 tane mınık kurbıye

ve sırf sıkıntıdan yıyom çok sıcak hiç bişyi ypmk istemıo ınsanın cnı =(

cnm hoş gldin aramıza =) ekmeğin yerını hiç bişiy tutmaz mutlka ekmek ye cnm 1-2 dilim mkrna pilav boş karbonhıdrat

senın boyun ve kg kaç cnm bide yaş =)=) kaç kg vermek istiosun

22 yaşındayım canım. Boyum 164, 55 kiloyum.
Kilo vermekten çok bölgesel fazlalıklarım var mesela göbüş
onları forma sokmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…