Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın...
mutluyum bugün özgürlüğüme kavuşuyorum.kızım artık orda burda rezil olmıcak,tedavimi olucam hayırlısıyla,sonra tatil ve sınavım var oda iyi geçerse benden mutlusu olmaz...sonra yine iş arayışı olacak mutlaka...hayat böyle işte,hep mücadele...zayıfladım çok şükür 4 kilom kaldı.oda gitse süper olacak...sayenizde hanımlar...tavsiyeleriniz çok işime yaradı.motive oldum sayenizde.hepinize teşekkür ederim...
akşam soğuk yoğurt çorbası yiyorum...çokta doyurucu sonrada biraz meyve süper oluyor...sabah simit yedim ama 1 tane:)suya başladım şimdi... hadi kolay gelsin iyi çalışmalar....
günaydın kızlar dün akşam benim menümde de biber dolma ve mercimek çorba vardı
2 tane dolma yedim bir kase çorba yoğurt ve ekmek de geç saatte çok az karpuz dün baya abarttım
dolmayı çok seviyorum ben ne zaman yapsam o gün diyet yok
sabah normal kahvaltımı yaptım
Kendini mutlu hissetmene sevindim canım. Kızın da çok sevinmiştir bu işe, anneciğiyle beraber olucak hergün. Hayatını düzene koyunca bulursun bi iş. Önemli olan sağlığımız ve çocuklarımız. Senin adına sevindim hayırlısı olsun.günaydın...
mutluyum bugün özgürlüğüme kavuşuyorum.kızım artık orda burda rezil olmıcak,tedavimi olucam hayırlısıyla,sonra tatil ve sınavım var oda iyi geçerse benden mutlusu olmaz...sonra yine iş arayışı olacak mutlaka...hayat böyle işte,hep mücadele...zayıfladım çok şükür 4 kilom kaldı.oda gitse süper olacak...sayenizde hanımlar...tavsiyeleriniz çok işime yaradı.motive oldum sayenizde.hepinize teşekkür ederim...
akşam soğuk yoğurt çorbası yiyorum...çokta doyurucu sonrada biraz meyve süper oluyor...sabah simit yedim ama 1 tane:)suya başladım şimdi... hadi kolay gelsin iyi çalışmalar....
Kendini mutlu hissetmene sevindim canım. Kızın da çok sevinmiştir bu işe, anneciğiyle beraber olucak hergün. Hayatını düzene koyunca bulursun bi iş. Önemli olan sağlığımız ve çocuklarımız. Senin adına sevindim hayırlısı olsun.
herkese günaydın
akşam firinda domates kebabı yapmıştım
3 ad. yarım domates avucumun büyüklüğünde et yedim 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
başka bişey yemedim yatarken iyice karnım kazındı ama o saatten sonra bişey yemek istemedim.
sabah
1 kase nesfit yedim
ara
2 yulaflı bisküvi
şimdilik bu kadar hedefim bu hafta da 1 kilo vermek bakalım ulaşabilecekmiyim.
günaydın hanımlarr
=( gerçi bana aymıo dun yedıklerımden sonra moralim çöktü
eve gittim guzelce kocaman 3 tane kurabıye yedım mı ? yedım
1 parça peynır yedım mı yedım
sonra elimin içi kadar soya soslu kızarmış tavuk yedım mı yedım
ne kadar yedımı bilemedim makrna ve patlıcan saltası yedım mı yedımmm
1 küçük haşlnmış patates,2 tane yaprak sarma yedim yedim
2 küp kavun yedm mı yedımm
ay dun çok kaçtı önceki gün çok kaçtı buna bugun bır dur dıyorum .bugun çok dıkkatlı olacağım
sabah kahvaltı
1su bardağı sıcak su
1 ınce dilim ekmek
1 tatlı kaşı pekmez
1 parça peynır
4 zeytın
1 avuç maydonoz
kahvaltımda mecburen pekmez yiyorum =( kansızlık vitamınsızlık bunlara karşı tedbır amaçlı ilaç kullanmak istemediğim için .
amaaaannnn ben kaçırdım diyordum sen ne yapmışsın
akşam ben de mantı yedim kayseri usulü 2 kepçe ve salata çok az ekmek
kahvaltı klasik ve beklenen gün regl oldum 2 gün öncesi ben de bir iştah sormayın
Ben de dün iş çıkışı ablama gittim. Çaya çağırdı. Yanında da kahvaltı gibi atıştırdık. Ekmek biraz oldu diye üzülüyodum. Ama MBLUE nin yediklerini görünce benimkinin çok olmadığını gördüm:) Akşam yemek yemedim. Yatarken midem kazındı. Yarım kase tarhana çorbası içtim. Sabah sirkeli su içtim.
ya sormayaın kızlar fena moralım bozuldu sonra zaten mıde fesadı geçiridm resmen çatlıcaktım =) okdrçok kaçırdım yanı kuarbıylerı yemesem makrnyla =) sorun olmazdıda işte oldu bıkere bunun ezıyetını çekçem 2 gun
bugun ara öğün 3 kaşık yoğurt
öğlen ymeği
1 domates salatalık (küçükboy)
1 incecik dilim ekmek
3 kepçe çorba
ara öğünde yoğurt ymeği düşnüyorum.
akşamda sadece yoğurt ve salata düşünüyorum azda çorba ekmek yok dunun telafısı şart=( tatile gitmeden kg alıcam allah korusun vermem lazım daha dikkatli olucam
bugun gördünüz gibi kontrollü gidiyorum püff dünü htırlıp canımı sıkmamam lazım =) o yuzden dvm ediyoum dune bakmadan =)