Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

anammm ne etmiş bu adam ben 53 kiloyum

bence kendisine sor diyetin kaç kalorilik olduğunu sonuçta ben diyetisyen değilim ara öğünlerin ortalama 100 kalori
öğle ve akşam yemeği 600 - 650 kahvaltıda 250-300 var bir de madem protein ağılıklı vermiş neden kahvaltıda yumurta yok anlamadım ki

53 kilonun nesini vercen:KK53:
canım aslında ben kilo vermek değilde bölgesel zayıflamak istiyorum. göbek ve belden gitsin istiyorum. sadece egzersizle incelemedim, ddiyet ile desteklemek istedim. aslında kendi kafama göre diyet yapıyordum da eşim çok kilolu. onun için geçen gün diyetisyenden randevu aldım. o gitmeyince ben gittim. böyle yani...

Son düzenleme:
kahvaltıda beyaz peynir yerine yumurta yiyebilirim. ama ben erken sabahları kalkamadığım için yiyemiyorum yumurta. bu listede yazılanların değişimleri var. mesela bir dilim ekmek = 2 kaşık pilav gibi... onları sonra size bilgi amaçlı yazarım

günaydın kızlar kimse yok forumda bu gün yalnız mıyım yoksa
akşam 2 saat yürüyüş yaptım çorba ve salata yedim ekmeksiz 1 soda içtim
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmekle klasik kahvaltı bakalım verebilecek miyim bu 2 kiloyu

günaydın güzellikler

hoskei cnm verirsin tabiki maşallah dikkat etmişsin akşam 2 saat yürümüşsün süper

ben akşam ne yedımı yazsam mı=(

annemdeydım akşam
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe çorba
10 tane balık ( fırında yağsız pişirilmiş) snırım istavritti
ve göbek salata birzck

=( ve en kötüsü ince 1 dilim yaş pasta anneciğimin doğumgunuydu zaten bu aralar tkık bana zayıflıom die pasta yemesem iycee kızcaktı tamamn mecburytten ince bi dilim yedım şantılerınıde kenara ayırıdm elimden gldince

sabah evden çıkmadan ılık1 bardak su içtim okdr
kahvaltıyı burda yapıcam inş. =)

Gunaydin, ben de burdayim.
Dun bnm tatil gunumdu, o nedenle kacak yaptimm..:18:
Ama cok hareket ettim, yuruyus yaptim cok.
Bgn bir minik sandvic+cay ile basladim gune

evet kahvaltımı yaptım

2 bardak şekersiz çay
çeyrek simit(susamsız simit)
yarım domates
yarım salatalık
1 parça peynir

Gunaydin, ben de burdayim.
Dun bnm tatil gunumdu, o nedenle kacak yaptimm..:18:
Ama cok hareket ettim, yuruyus yaptim cok.
Bgn bir minik sandvic+cay ile basladim gune

=) ne kadar kaçak yaptın cnmm bende yedım 1 dilim pasta aralarda çok kaçaklar oluyor ama ben ertesi gün tekrar dikkat ettiğimde zayıföamaya dvm edıyorum. =)
aslında düşündüğümüz zaman her yemekten yarı aç kalksak emınım kg almayız tıka basa doyana kadar yiyoruz = ) sonrada oluoruz şişko
bu arada hanımlar zeytin çekirdeği yutmak tok tutuyormuş. mıdede uzun sürede hazmedildiği için bir araştırın derim =) mıde rhtsızlklarınada iyi geldiğini duydum araştırmkta fayda var

=) ne kadar kaçak yaptın cnmm bende yedım 1 dilim pasta aralarda çok kaçaklar oluyor ama ben ertesi gün tekrar dikkat ettiğimde zayıföamaya dvm edıyorum. =)
aslında düşündüğümüz zaman her yemekten yarı aç kalksak emınım kg almayız tıka basa doyana kadar yiyoruz = ) sonrada oluoruz şişko
bu arada hanımlar zeytin çekirdeği yutmak tok tutuyormuş. mıdede uzun sürede hazmedildiği için bir araştırın derim =) mıde rhtsızlklarınada iyi geldiğini duydum araştırmkta fayda var

Yaa cnm dun disardaydik butun gun
oyle olunca fast food tan baska secenek yok
hamburger kola patates yedim :KK43:
Ama bgn aynen devam normale. Oglen de genelde salata falan yiyorum. makarna pilavi cok azalttim mesela,artik haftada 1 yiyorum, normalde her ogun az da olsa yerdim

ben de duymuştun birkaç ay önce bu zeytin çekirdeği olayını ama sonra gazetede zararlı olduğunu okumuştum
hatta sindirilmesi diye birşeyin olmadığını tüm olarak atıldığını ve sivri yerinin bağırsak yapısına zarar verebileceğini okumuştun
iyi araştırmadan denemeyin bence

bu arada ara öğünümü de yazayım 5 fındık 10 kuru üzüm

bencede araştırmk lazım ama zeytin çekirdeği sindiriliyor cnm hazmı uzun ama sindiriliyor.tabiki araştırmkta fayda var .

bende ara öğünümde 1 galeta yesem diorum =)

ya akşma çya misfir var püff =( sütlü tatlı yapıcam ,börek yapıcam,yaprak sarma ve kumpir düşünüyorum menü nasıl szce az az ypcam =)

kimse öğleyin neler yediğini yazmamış
patlıcan kebabı yedim ven yarım lavaş ve ayranla
akşama da yumurtalı pazı yapmayı düşünüyorum hafif olsun biraz

Gunaydin kizlaaar, Cidocum, gunaydin.
Bgn sabah telastan tartilmadim. Listemizi de yapamicam. Son 4 gunum kaldi, hatta son 3 gun
Isten kacip eve gidiyorum bazen toparlanmak icin.
Aksam mercimek yemegi yedim 1 dolu tabak
Sabah nesfit+kuruuzum+ceviz
dun oglen bezelye yemegi+2 z.yagli yaprak sarma+1 kase yogurt
Bgn aksama da haslanmis tavuk+pilav+cacik yapicam
Ayy kizlar, cok heyecanliyim.

günaydın arkadaşlar ben bugün sabah kalktım ve 40 dak eliptik bisiklet sürdüm daha sonra 1 dilim karpuz, 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, domates salatalık yedim... haftasonu diyete başladım acayip spor yaptım hemen 1 kilo farketmiş... ama daha uzun bir yol var kaldı 12 kilo...:21::21::21:

ha bu arada 5 tanede zeytin yiyorum ve çekirdeklerini yutuyorum gerçekten kabızlık çekenlere biribir çok faydasını görmüştüm.. hamilikten sonra 10 kilomu bunun sayesinde verdim... inşallah 12 kilo dada vericemmmmmmm

Günaydın kızlar
yarın iş yerinde son günüm benimde istifa ettim...tabloyu yapabileceğimi bilsem ben devralırdım.çünkü bizi baya motive ediyordu.evdende girerim görüşürüz...

Günaydın kızlar
yarın iş yerinde son günüm benimde istifa ettim...tabloyu yapabileceğimi bilsem ben devralırdım.çünkü bizi baya motive ediyordu.evdende girerim görüşürüz...

Hayirli olsun cnm, kizin biraz buyusun, tekrar calisirsin.
Sonuclar bellimi saglikla ilgili, naaptin?

X