Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Sirkeli su bende içmiyorum bir ara içmiştim midem çok kötü olmuştu. Ben elma sirkesini salatalarıma döküyorum.Birde elma sirkesinin doğalını almak lazım bazılarına sonradan asit katılıyormuş hiçbir işe yaramıyormuş.Üstünde doğal yazan elma sirkelerini almanızı tavsiye derim Ben doğanay marka %100 doğal elma sirkesi alıyorum. Suyumuda herzaman ılık ve sade içiyorum. İçine birşey katmadan.

benimde midemde ülser başlangıcı vardı şimdi geçti çok şükür ama bende denemeye korkuyorum srkeli suyu. biryerde okumuştum balda ilave edilirse hem mideyi koruyor hem içimi kolay oluyor diye ama hiç denemedim ben

selam kızlar..
c.tesi akupunktura gittim 900 gr vermişim..dr o nednele bu hafta bana protein diyeti verdi..
bugünkü menüm:
sabah:sosis,peynir
ara:peynir
öğle:sosis
ara:meyveli yoğurt
akşam:tavuk döner
yoğurt yicem ...
hala şu spor konusunu halledemedim her akşam niyetlenip eve gidince yığılıp kalıyorum..sadece abrocket aldım eşime hediye onu kullnıp 50 mekik falan çekiyorum..çok çalışmam çoook:KK14:

selam kızlar..
c.tesi akupunktura gittim 900 gr vermişim..dr o nednele bu hafta bana protein diyeti verdi..
bugünkü menüm:
sabah:sosis,peynir
öğle:sosis
ara:meyveli yoğurt
akşam:tavuk döner
yoğurt yicem ...
hala şu spor konusunu halledemedim her akşam niyetlenip eve gidince yığılıp kalıyorum..sadece abrocket aldım eşime hediye onu kullnıp 50 mekik falan çekiyorum..çok çalışmam çoook:KK14:

50 mekik çok iyi bi rakam bence. Ben de dün akşam 10 çektim gün gün arttırcam

off kizlar yaaa...oturunca gobegim avcumu dolduruyo...nasil gider bu, bence gitmiceeek :18: :KK50:

off kizlar yaaa...oturunca gobegim avcumu dolduruyo...nasil gider bu, bence gitmiceeek :18: :KK50:

Sen gene iyisin avucunu dolduruyo benimki avucumun kaç katı:KK9:

Ama gidicek emin ol. Umutsuzluğa kapılırsak sonra gene gidip yeriz..:KK50:

İncecik olucaz inşallah..

simurgh sende mimarsın sanırım. ben 2 ay önce mezun oldum okurken uyku düzeni yok hem atıştırma bu hale geldim şimdi veremiyorum ama seni çok azimli gördüm emin adımlarla ilerliyorsun :nazar::nazar::nazar:
bu arada liste oluşturmak için şuanki kilom 60
boyum 1.65
hedefim 52-53 beni de eklersen çok sevinirim:KK69:

bu akşam mekik çekmeye başlıyorum kızlar bakalım ne kadar devam ettircem ama kararlıyım bu göbiş gidecek

50 mekik çok iyi bi rakam bence. Ben de dün akşam 10 çektim gün gün arttırcam

ben 50 mekiği bırak 5 mekik bile çekemezdim bu aletle boynum ve belim zorlanmıyor destekliyor ya ondan kaynaklı sanırım..aslında dvd si var orda ne hareketler yapıyolar da benim kilom çok fazla şimdi ağır geliyor ban aişallah yavaş yavaş onları da yapmak istiyorum..94 kiloyum ben çok hantalım birdne yüklenemiyorum

:KK62::KK62::KK62:
bir bardak ayran içtim. yanında bir dilim kepek ekmeği yedim.
arkasından yeşil çay. şimdide sütsüz nescafe.
acıkmadım hala :KK66::KK66:
heydeee gitsin kilolar :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

simurgh sende mimarsın sanırım. ben 2 ay önce mezun oldum okurken uyku düzeni yok hem atıştırma bu hale geldim şimdi veremiyorum ama seni çok azimli gördüm emin adımlarla ilerliyorsun :nazar::nazar::nazar:
bu arada liste oluşturmak için şuanki kilom 60
boyum 1.65
hedefim 52-53 beni de eklersen çok sevinirim:KK69:

Off yaa,,,beni ogrencilik tuketti, sonra da toparlayamadim 4 yil oldu mezun olali.
Cnm artik haftaya pazartesi guncellicem listeyi, ozaman eklerim. Yeni birkac arkadas var cunku.

Off yaa,,,beni ogrencilik tuketti, sonra da toparlayamadim 4 yil oldu mezun olali.
Cnm artik haftaya pazartesi guncellicem listeyi, ozaman eklerim. Yeni birkac arkadas var cunku.

tamam hem o zamana kadar bikaç yüz gramdan kurtulurum da moralim yerine gelir:KK52:

Enn sağlıklısı ve kilo da almayız işte.En çok kiloyu zaten akşam yemeği yapıyo, ama malesef gerçekleştirmek imkansız benim için de bunu

akşam eve gidince insan tutamıyorki kendini. helede yalnız değilsen. bi de arkasından çay faslı hele ki çayı asla yalnız içemem yanında illa birşey olmalı dediğimiz için ohh gelsin kilolar gelsin göbüşler :95::95::95:

X