akşam kapıyı açtığımda eşim bi buket çiçekle eve gelse ne güzel olurdu. canım istedi şimdi. ne zamandır almıyor.
sabah biraz birbirimizin kalbini kırdık da.
aa başka kim mimar ben de mimarım da ???
canımı çektirdin karpuz diye diye :) şekeri yüksek bir meyve diye biliyorum ben.. diyetisyene giden arkadaşıma önermemişti doktoru..
karpuz kavun üzüm ve muz fazla yeme demişti, çilek zayıflatıyomuş, içinde elementler sindirimi kolaylaştırıyomuş.. çıtır çıtır ağzımıza gelen şeyler var ya, işte onlar..
bi de en güzel zayıflatan meyve elma, bol lifli..
bizim topiğin hemen altında bi başlık varya benim hikayem resimli.
nicki de sevgi. ay kızı gördünüzmü süper olmuş ya. fıstık gibi.
hikayesini okuyup bi bakın resmine. resmine bakınca iyice gaza geldim. vericem gidecek bu fazlalıklar.
zaten eskiye göre çok iyim.
karpuzlu sakız buldum çantamdan saldırdım resmen
3 mimar oldu.
mim kbr savagerose ve tabiki de simurgh (Qatar'da şimdi)
noldu canım yaa.. sabahları gergin olur insanlar normaldir sabah olması aslında
bakarsın akşama gelir elinde çiçeğiyle
karpuzlu sakız buldum çantamdan saldırdım resmen
uff bi ben veremiyorum...aklıma yemek geliyor hep..ahhh bu regli uğramdı bana bu ay.mahvetti beni..:))
o sakızı çiğneyince ben su hayatta içemiyorum
o yüzden çiğnemyi bıraktım:)su içim diye:)
simurgh hatılıyormusunun mim kbr vardı o da mimar. ne zamandır gelmiyor.
zayıflamaya başlamıştı hatta nişana gitmişti herkes çok beğenmiş nasıl zayıfladığını sormuşlardı.
beni de görenler ne güzel vermişsin deyince bi kabarıyorum bi şişiyorum görceksiniz beni
çok hoşuma gidiyo :)))
şok oldum taş gibi hatun olmuş vallahi.darısı bizlere kızlar.
Bana daha kimse kilo vermissin falan demiyo...Ama koydum kafaya su 1 ayda kilo vericem. Tartiya yansirmi bilmiyorum, benim tarti bir tuhaf. Ama bitane beyaz pantolonum var nefesimi tutup, gobegimi icine cekip zorlayinca dugmesi kapaniyor, nefesimi biraktigimda da ustune gobegim sarkiyor. iste bu pantolonumu referans aldim. Onun icine girmek icin ugrasicam 1 ay boyunca.
Bu arada mimkbr dugune gitti sanirim, hani haziranda da dugun var diodu ya...
sabah kaltığımda gergindim heryeim ağrıyordu başımda boğaz yanmam vardı.
eşimde maçtan geldi 10 buçukda ben yattım o gelmiş. o yatmadan uyumuşum
sabah kalktım güxelce kahvaltısını hazırladım. başım ağrıyor dedim çok uyumaktandır dedi.
dedim geç yattım o daha diyo çok uyuyorsun sinirlendim sesim yükseldi o da bana bağırdı ben de ona. kalktım kapıları çarptım gittim odama.
o da bi güzel kahvaltısını etmiş gitmiş işe.,
sanmam gelmez çiçekle
Bana daha kimse kilo vermissin falan demiyo...Ama koydum kafaya su 1 ayda kilo vericem. Tartiya yansirmi bilmiyorum, benim tarti bir tuhaf. Ama bitane beyaz pantolonum var nefesimi tutup, gobegimi icine cekip zorlayinca dugmesi kapaniyor, nefesimi biraktigimda da ustune gobegim sarkiyor. iste bu pantolonumu referans aldim. Onun icine girmek icin ugrasicam 1 ay boyunca.
Bu arada mimkbr dugune gitti sanirim, hani haziranda da dugun var diodu ya...