Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

akşam kapıyı açtığımda eşim bi buket çiçekle eve gelse ne güzel olurdu. canım istedi şimdi. ne zamandır almıyor.
sabah biraz birbirimizin kalbini kırdık da.

noldu canım yaa.. sabahları gergin olur insanlar normaldir sabah olması aslında
bakarsın akşama gelir elinde çiçeğiyle

evet için de şeker yüksek fazla yemeyin abartmadan kızlar, vücuttaki fazla şeker yağa dönüşüyo
gayet iyi bir ara öğün alternatifi ben yicem birazdan sölemesi ayıp

evet gördüm kız minicik kalmış...sanki başka biri...maşallah diyelim...inş bizde istediğimiz kiloya ulaşırız...

3 mimar oldu.
mim kbr savagerose ve tabiki de simurgh (Qatar'da şimdi)

aa ne güzel
mimar olunca böle masa başı otur çiz böle kilolu olunuyo kanıtı da biziz heralde bu topik altında buluşmuşuz:)
heleki okul yılları gece uyumayıp çizim yaparken gece yemeleri off yıllarım kilo al verle geçti bu defa son inşallah 60a ulaşıp orda kalıcam bebişe kadar inşallah

noldu canım yaa.. sabahları gergin olur insanlar normaldir sabah olması aslında
bakarsın akşama gelir elinde çiçeğiyle

sabah kaltığımda gergindim heryeim ağrıyordu başımda boğaz yanmam vardı.
eşimde maçtan geldi 10 buçukda ben yattım o gelmiş. o yatmadan uyumuşum
sabah kalktım güxelce kahvaltısını hazırladım. başım ağrıyor dedim çok uyumaktandır dedi.
dedim geç yattım o daha diyo çok uyuyorsun sinirlendim sesim yükseldi o da bana bağırdı ben de ona. kalktım kapıları çarptım gittim odama.
o da bi güzel kahvaltısını etmiş gitmiş işe.,
sanmam gelmez çiçekle

Bana daha kimse kilo vermissin falan demiyo...Ama koydum kafaya su 1 ayda kilo vericem. Tartiya yansirmi bilmiyorum, benim tarti bir tuhaf. Ama bitane beyaz pantolonum var nefesimi tutup, gobegimi icine cekip zorlayinca dugmesi kapaniyor, nefesimi biraktigimda da ustune gobegim sarkiyor. iste bu pantolonumu referans aldim. Onun icine girmek icin ugrasicam 1 ay boyunca.
Bu arada mimkbr dugune gitti sanirim, hani haziranda da dugun var diodu ya...

ben de kafaya koydum walla sabah ben de denedim geçen yazki kıyafetlerim çok dar ben de onları referans aldım aynen bu ayın sonunda rahatça girebilirim inşallah

sabah kahvaltı bile hazırlamışsın eşin gereksiz gerginlik yapmış, boşver canım olur arada ceviz kabuğunu doldurcak şeyler değil bunlar..

başarı öyküsüne bende baktım, kız nasıl güzelleşmiş zayıflayınca giydikleri yakışmış gözleri daha büyük görünmüş valla özendim gaza geldim

yaklaşık 2 haftadır yok diye hatırlıyorum.senin tartı sorunluydu zaten.
gerçek kilonu eve dönünce görürsün artık. ist. geldiğinde 53 falan görürmüşün senin tartı bozukmuş.
sinirlenirsin sonra sevinirsin .

kızlar spesial k sitesine gişrdim orda bi test var onlar sana çizelge hazırlıorlar.günde 2 öğün k felks 14 gunde 2 benden rekalamdada diyo ya. deniem bakalım.20 sine çok az kaldı..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…