geçmiş olsun çido ben de aynı durumdayım valla boğazım ağrıyor kuru öksürtük var içten içe ateş var ama ölçünce ateşim yok..halsizim..salgın var sanırım..işyeri dr una ilaç yazdırdım şimdi başladım onları içmeye...
Etme tabi ya yazık enişteye..ay kıyamam benimki de gelmiş akşam bana günah çıkarıyor..bak canım ben ilgilenmiyorum araştırmıyorum sanma araştırdım netten bir kutu vardı içinde her güne özel söz varmış fikir güzel gibi geldi ama içindeki sözler çok dandikti ben de almadım diyor..ama bak fikir güzelmiş o fikri alıp sözler sen yazsaydın dedim..ben 100 tane sözü nerden bulam canım diyor..tamam dedim kalsın kalsın..ben seni böyle de seviyom
benimki de sağolsun çiçek gönderir bütün özel günlerimizde (cep telefonunda alarm kurulu old. için unutmaz) ama ben de istiyorum ki çiçekçiyle göndermesin, kucaklasın kendi getirsin çiçekleri, parayı basınca çiçek yollamakta ne var, esas kendisi alıp getirse daha iyi değil mi??
İmza: bir türlü memnun olmayan kadın modeli
kızlar öğlen benim dışımda herkes güzel yemiş. ben yine çeyrek dönere talim.
dışarı çıkmayınca tek yiyeceğim şey napim mecburum.
buz gibi karpuz olsa da yesek:)
bak döner yemiş hala bide karpuz diyoo
sen o karpuzu unut bence kuzucum
karpuzun diyetteki yeri ne acaba. kilo yaparmı bilen varmı
çeyrek yedim kız azcık bişidi zaten.
karpuzun diyetteki yeri ne acaba. kilo yaparmı bilen varmı
çeyrek yedim kız azcık bişidi zaten.
orta boy karpuzun sekizde biri 1 porsiyon meyve demek bu da 60-70 kalori kızlar
canımı çektirdin karpuz diye diye :) şekeri yüksek bir meyve diye biliyorum ben.. diyetisyene giden arkadaşıma önermemişti doktoru..
karpuz kavun üzüm ve muz fazla yeme demişti, çilek zayıflatıyomuş, içinde elementler sindirimi kolaylaştırıyomuş.. çıtır çıtır ağzımıza gelen şeyler var ya, işte onlar..
bi de en güzel zayıflatan meyve elma, bol lifli..
karpuza baktım 100 gr 19 kalori bir elma 62 kalori o zaman 300 gr karpuz yesek olur herhalde
:44:
benimki de sağolsun çiçek gönderir bütün özel günlerimizde (cep telefonunda alarm kurulu old. için unutmaz) ama ben de istiyorum ki çiçekçiyle göndermesin, kucaklasın kendi getirsin çiçekleri, parayı basınca çiçek yollamakta ne var, esas kendisi alıp getirse daha iyi değil mi??
İmza: bir türlü memnun olmayan kadın modeli
bizim topiğin hemen altında bi başlık varya benim hikayem resimli.
nicki de sevgi. ay kızı gördünüzmü süper olmuş ya. fıstık gibi.
hikayesini okuyup bi bakın resmine. resmine bakınca iyice gaza geldim. vericem gidecek bu fazlalıklar.
zaten eskiye göre çok iyim.
çok merak ettim bakim..ya aşk olsun canım naısl karpuz çekti anlatamam...biryerim şişcek sorumlusu sensin
simurgh hatılıyormusunun mim kbr vardı o da mimar. ne zamandır gelmiyor.
zayıflamaya başlamıştı hatta nişana gitmişti herkes çok beğenmiş nasıl zayıfladığını sormuşlardı.
beni de görenler ne güzel vermişsin deyince bi kabarıyorum bi şişiyorum görceksiniz beni
çok hoşuma gidiyo :)))