Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

geçmiş olsun canım inan şu sıcakta hiç halim yok doktora gitmeye. oturuyorum.
1,5 litre suyum bitti.

benimki de sağolsun çiçek gönderir bütün özel günlerimizde (cep telefonunda alarm kurulu old. için unutmaz) ama ben de istiyorum ki çiçekçiyle göndermesin, kucaklasın kendi getirsin çiçekleri, parayı basınca çiçek yollamakta ne var, esas kendisi alıp getirse daha iyi değil mi??
İmza: bir türlü memnun olmayan kadın modeli

Son düzenleme:

sende bulmuşsun çiçek gönderen birde diyorsun kendi getirsin.
işte biz kadınları memnun etmek çoook zoor çookkk
cadıyız biz :)))

kızlar öğlen benim dışımda herkes güzel yemiş. ben yine çeyrek dönere talim.
dışarı çıkmayınca tek yiyeceğim şey napim mecburum.
buz gibi karpuz olsa da yesek:)

kızlar öğlen benim dışımda herkes güzel yemiş. ben yine çeyrek dönere talim.
dışarı çıkmayınca tek yiyeceğim şey napim mecburum.
buz gibi karpuz olsa da yesek:)

bak döner yemiş hala bide karpuz diyoo
sen o karpuzu unut bence kuzucum

simurgh hatılıyormusunun mim kbr vardı o da mimar. ne zamandır gelmiyor.
zayıflamaya başlamıştı hatta nişana gitmişti herkes çok beğenmiş nasıl zayıfladığını sormuşlardı.

beni de görenler ne güzel vermişsin deyince bi kabarıyorum bi şişiyorum görceksiniz beni
çok hoşuma gidiyo :)))

karpuzun diyetteki yeri ne acaba. kilo yaparmı bilen varmı
çeyrek yedim kız azcık bişidi zaten.

canımı çektirdin karpuz diye diye :) şekeri yüksek bir meyve diye biliyorum ben.. diyetisyene giden arkadaşıma önermemişti doktoru..
karpuz kavun üzüm ve muz fazla yeme demişti, çilek zayıflatıyomuş, içinde elementler sindirimi kolaylaştırıyomuş.. çıtır çıtır ağzımıza gelen şeyler var ya, işte onlar..
bi de en güzel zayıflatan meyve elma, bol lifli..

orta boy karpuzun sekizde biri 1 porsiyon meyve demek bu da 60-70 kalori kızlar

60-70 kalori ne ki. akşam yemek yemesem sırf karpuz yesem olur.
halsizim ip de atlayamam. yemek de yok üffff. duşa girmem de gerek.
erken çıkıcaktım diğer arkdaş izin aldı gitti. 3 kişide izinli. kaldık 2 kişi. müdürden nasıl izin isteyim şimdi.
offf offf.

elmanın kilosuda hiç düşmedi bu sene. 4-5 tl ydi. bol bol yiyemedim bu sene.
çok severim helede yeşil elmeyı.

bizim topiğin hemen altında bi başlık varya benim hikayem resimli.
nicki de sevgi. ay kızı gördünüzmü süper olmuş ya. fıstık gibi.
hikayesini okuyup bi bakın resmine. resmine bakınca iyice gaza geldim. vericem gidecek bu fazlalıklar.
zaten eskiye göre çok iyim.

valla aslında öyleyiz ya benimki de ilk kez kucağında çiçekle gelmişti ban aama ben ne dedim:
neeee papatya mı bne papatya hiç sevmem kiii...
e adam bundan sonra getirir mi..suç bende de ben hakketen papaya görünce tüylerim diken diken oluyor napimmmmm
ama erkekler hakketen enteresan hayatta kucağında çiçek taşımayan eşim dayım ölünce ben çok bunalıma girdim ..çok üzüldüğümden bir kucak ç.içekle gelmişti hem de akıllı otobüsle taşımıştı..O nedenle hiçbişi demem ben napaım o da böyle..yürekten sevsinler yeter diyorum ben..ama o klasik bişiden mutlu olmayan kadın profilini uyguluyor muyum?kesinlikle evet...ayy aman sen de böylesin napalım desem yüzüne hayatta bişi yapmaz biliyorum

çok merak ettim bakim..ya aşk olsun canım naısl karpuz çekti anlatamam...biryerim şişcek sorumlusu sensin

akşam kapıyı açtığımda eşim bi buket çiçekle eve gelse ne güzel olurdu. canım istedi şimdi. ne zamandır almıyor.
sabah biraz birbirimizin kalbini kırdık da.

çok merak ettim bakim..ya aşk olsun canım naısl karpuz çekti anlatamam...biryerim şişcek sorumlusu sensin

tühhh ya benim canım karpuz çekti. yazayım dedim. herkesin çekmiş
üüüfff neyse eve gidince yeriz kızlar tammı. geçenki kısıra döndü :)))

aa başka kim mimar ben de mimarım da ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…