Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

akşam bende 2 pant. denedim biraz sıktı. onlara girebilmem için sıkmam gerek biraz daha.

kızlar spesial k sitesine gişrdim orda bi test var onlar sana çizelge hazırlıorlar.günde 2 öğün k felks 14 gunde 2 benden rekalamdada diyo ya. deniem bakalım.20 sine çok az kaldı..:))

bende ordaki diyetisyene mail attım deneme amaçlı gönderirmisiniz diye. başka iletişim adresi bulamadım napiiim.
ülkere attım mail deneme ürünü göndermiyorlarmış.

bende ordaki diyetisyene mail attım deneme amaçlı gönderirmisiniz diye. başka iletişim adresi bulamadım napiiim.
ülkere attım mail deneme ürünü göndermiyorlarmış.

bana göndermişlerdi ama bilşmiyuorum.zaten tadıda çok ktü meva parçaı-cıklı olan..ben sadesini alıcam e 2 hafta yalnız onu yicem...

sabah kahvaltı bile hazırlamışsın eşin gereksiz gerginlik yapmış, boşver canım olur arada ceviz kabuğunu doldurcak şeyler değil bunlar..

başarı öyküsüne bende baktım, kız nasıl güzelleşmiş zayıflayınca giydikleri yakışmış gözleri daha büyük görünmüş valla özendim gaza geldim
En Büyük KK

yarın ceza olsun ona kahvaltı hazırlamıcam zaten.onun için 6 da kalkıyorum 1 saat daha uyurum 7 de kalkarım hazırlanır işe giderim. ona da bi güzel ders olsun.pis.üzdü beni.

kızlar ara öğünüm
1 ayran 2 tuzlu pasta 1 çatal da taş pasta gerisini eşime yedirdim
iyi ki var yaaa canım benim

yaklaşık 2 haftadır yok diye hatırlıyorum.senin tartı sorunluydu zaten.
gerçek kilonu eve dönünce görürsün artık. ist. geldiğinde 53 falan görürmüşün senin tartı bozukmuş.
sinirlenirsin sonra sevinirsin .:KK52:

Canim, keske oyle olsa ama hic sanmiyorum. Hatta 62 falan cikarsam gercek tartida diye korkuyorumm...
Benim hikayem deki arkadasa baktim ve aglamak istiyorum, nasil bir azim. Allahtan kilo fazlam 5. birkac ayda halledilir normal sartlarda...

kızlar ara öğünüm
1 ayran 2 tuzlu pasta 1 çatal da taş pasta gerisini eşime yedirdim
iyi ki var yaaa canım benim

taş olduğu için eşinemi yedirdin yaş olsa kendin yerdin seni kurnaz :)))
sendemi eşinle aynı yerdesin.başka kızlarda vardı da.

bana göndermişlerdi ama bilşmiyuorum.zaten tadıda çok ktü meva parçaı-cıklı olan..ben sadesini alıcam e 2 hafta yalnız onu yicem...

ben seviyorum meyve ve çikolata parçacıklı olanını. kaseyle birlikte geldi dedin ya . hatıra kalsın bende. bir zamanlar zayıflamak için neler yapmışım derim artık.

Canim, keske oyle olsa ama hic sanmiyorum. Hatta 62 falan cikarsam gercek tartida diye korkuyorumm...
Benim hikayem deki arkadasa baktim ve aglamak istiyorum, nasil bir azim. Allahtan kilo fazlam 5. birkac ayda halledilir normal sartlarda...

evet ya kızn azmine hayran kaldım gece 4 de kalkıp spor bile yapmış.
bizde erindiğimizden masabaşında bacak hareketleini bile yapmıyoruz.

Öğle yemeğim 1 yumurtayla yapılmış acılı menemen,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt,5 adet badem yedim.
Öğlenleri mutlaka yoğurt yemeğe çalışıyorum öğleden sonrada bir uyku bastırıyor anlatamam.
benim hikayeme bende baktımda süper olmuş.Kiloluykende güzel ama kilo verince bambaşka olmuş gençleşmiş resmen. Demekki her kg insana 1 yaş katıyor.
Bazen vücuduma bakıyorum nasıl kilo vericem nasıl incelicem kollarım bacaklarım nasıl incelecek diye düşünüyorum. Sonra eski resimlere bakıyorum 15 kg versem gayette güzel incelirim imkansız gibi geliyor ama 1 kg vermek bile farkettiriyor.

Valla ben karpuza dayanamam. Yerken kalorisini de hiç düşünmem. Yemeye başlayınca kalkamıyorum zaten başından

evet güzel olur o zaman şimdiki halimizin resimlerini çekip saklıyalım zayıfladığımızda kıyaslama yaparız:)

Ben telefonumla şimdiki halimi çektim zayıflarsam bende koyucam buraya resimlerimi. Geçen eşim telefonuma bakarken açtı bunlar ne diyor zayıflayınca karşılaştırma yapıcam dedim. Allah akıl fikir versin diyo bana:KK37:

Kızlar

$XKICAFXWZU8CADZQPELCALGQBQ0CAKZP704CALHF6S1CA6582CNCAO4TQ3HCAC0CHKYCAOAARH9CAI8S3UGCAQ8VM3QCAZ8C.jpg

ben bu bardaktan biraz daha büyük bardakla su içtim tam 4 bardak.5 inci bardağımı içiyorum ne kadar içmişimdir sizce?

ben telefonumla şimdiki halimi çektim zayıflarsam bende koyucam buraya resimlerimi. Geçen eşim telefonuma bakarken açtı bunlar ne diyor zayıflayınca karşılaştırma yapıcam dedim. Allah akıl fikir versin diyo bana:KK37:

:KK9:taş gibi hatun olcam deseydin sende canım:KK1:

Ben telefonumla şimdiki halimi çektim zayıflarsam bende koyucam buraya resimlerimi. Geçen eşim telefonuma bakarken açtı bunlar ne diyor zayıflayınca karşılaştırma yapıcam dedim. Allah akıl fikir versin diyo bana:KK37:

kadınlar neyle ilgilenir zaten erkeklere göre boş işlerle.
kilo moda alış veriş kıyafet kim ne giymiş......yarın ne giysem
uzmanlık alanımız.

X