Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bu bardak 250 ml alıyordur 1 litreden fazla içmişsindir bence.bende cola bardağı var 300 ml alıyor ben evde onunla içiyorum.

en iyidi pet şişelerden alım su içmek öle anlarım ne kadar içtiğimi anck 2 litre içmem lazım

en iyidi pet şişelerden alım su içmek öle anlarım ne kadar içtiğimi anck 2 litre içmem lazım

evet pet şişe iyi oluyor, 500 ml 4 tane içiyorum bende artık işteyken.. evde de 1-2 bardak içsem 2,5 litre oluyo işte yeter..

yine ara öğün zamanı geldi saırım karnım guruldamaya başladı, pirinç patlağından yicem şimdi..

hadi kızlar herkes eşlerinde en sevmediği huyu yazsın..benimki çabuk parlar ağzından çıkanı kulağı duymaz.sonrada pişman olur ama o söylediği sözler yeter yai..

onun tadı çok güzel...

BARDAKLA İÇEMEM ZATEN BEN.
pet şişeyi pc.nin yanında sürekli ağzı açık yıdım yudum içiyorum tek seferde içmeyin hızlıca.
2 litrem bitti bile.2-3 bardak da evde içsem yeter.

mimar arkadaşlara sesleniyorum...Konut değerleme uzmanlığı sınavına hazırlanıyorum.bu kanunları nasıl aklımda tutucam yaa...çalışıyorum sonra 1 ay sonra unutmuş oluyorumm...kafayı sıyırcam valla...

yeterli.ben evde 1 bardak çatlasın 2 bardak içiyorum .

Ama kızlar sanki göbeğimin hafiflediğini hissediyorum ya.wcde hep hareket yaptım bugün..

bardakla içemem zaten ben.
Pet şişeyi pc.nin yanında sürekli ağzı açık yıdım yudum içiyorum tek seferde içmeyin hızlıca.
2 litrem bitti bile.2-3 bardak da evde içsem yeter.

ben yudum yudum içiyorum az kaldığında hızlıca içiyorum.sonra wcye

hadi kızlar herkes eşlerinde en sevmediği huyu yazsın..benimki çabuk parlar ağzından çıkanı kulağı duymaz.sonrada pişman olur ama o söylediği sözler yeter yai..

benimkide öyle çok fena...ağzımdan öyle çıkıyo ben aslında öyle düşünmüyorum diyo birde...amaç karşıdakini üzmek sadece yani...

eskiden söylerdi ama şimdi kolay kolay ağzından güzel söz iltifat çıkmaz.
evlenince alıştırmıştım derdi. şimdi çok zor diyo. bakışlarım anlatmıyomu sana diyo. bende sinir oluyorum. doğumdan önce çıtır derdi. şimdi çiko diyo. ismimi söylemez çiko gel çiko git.

şenay sen otelde çalışıyorsun değilmi. yanlışmı hatırlıyorum.bu sınava kimler giriyor. ilk defa duydum da.

Benim eşim hep kafasının estiğini yapar sonra ben haklı çıkınca pişman olur bundan sonra sen nasıl dersen öyle yapalım der sonra yine kendi bildiğini okur. 5 yılda biraz biraz gelişme var artık zamanla düzelecek ümüdüm var.

benimki söyler güzel söz ama işte kızgın olduğunda biri görse derki napmış bu kız bu adam..ama sonra hemen geçiyor. ama işte sonrada benim inadım başlıyor..her kavgadan sonra benimle barışma eşime baya bi pahalıya patlıyor...

barışırım ama hediyemi isterim diyorsun. nasıl yapıyorsun bende yapım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…