Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

regl mi olucan acaba?
kendini mutlu eicek şeyler yap canım.fıkra felan oku.veya eşinize nasıl rezil oldunuz topiğini oku,keyfin yerine gelir canım

önerin çok iyi geldi yaa kendime geldim artık kendimi kötü hissedince okurum:90:[/QUOTE]

hangi başlık altında canım ben de bakim :KK34:

kızlar merhaba,
dün erkenden uyudum uykumu aldım çok iyi hissediyorum akşamları erkenden azcık yediğim için galiba :KK66:
akşam planım değişti bi tanıdığa uğradım akşam
1 küçük karnıyarık yedim 1 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmekle azcık da yağsız salata 2 minik zeytinyağlı sarma (çok severim nefsimi köreltmek için tadına baktım:KK56:)
akşam da evde karpuz yedim biraz
24 nisanda kilom 74.1 di bugün 71.1 çıktım tam 3 kilo gitti :KK19:
önümüzdeki 3 hafta için hedefim 3 kilo vermek akşam erken yemek 2 günde farkettirdi pazartesi 71.8 çıkmıştım:KK9:

ben önceki kilomu vermeyi akşam az ve hafif yemeye borçluyum

ben önceki kilomu vermeyi akşam az ve hafif yemeye borçluyum

Aksam eve 19.30 da gittigim icin cok erken yiyemiyorum ama diyet listesine uyuyorum, cok hafif yiyorum. 1 dolu tabak salata, yaninda da az et ya da az sebze. Umarim ben de vermeye baslarim. Bu aksam da karnabahar haslama+salata yicem. Cok hafif.

Aksam eve 19.30 da gittigim icin cok erken yiyemiyorum ama diyet listesine uyuyorum, cok hafif yiyorum. 1 dolu tabak salata, yaninda da az et ya da az sebze. Umarim ben de vermeye baslarim. Bu aksam da karnabahar haslama+salata yicem. Cok hafif.

canım zaten vermeye başladık ki 57,5 sun hatırladığım kadarıyla.
sende güzel besleniyosun kaçamak da arada bir olcak.
benim canım bişey istemiyor. yarım simit kalmıştı sabahtan onu yiyorum.boğaz yanması baş ağrısı halsizlik var. hastalanıcam sanırım.bi kaç gündür böyleyim. akşama yemek de yok. canım akşam yapmak istemedi. işlerin yoğunluğuna bakayımda izin alıp doktora gidieyim ordan da eve geçeyim diyorum.

benim canım bişey istemiyor. yarım simit kalmıştı sabahtan onu yiyorum.boğaz yanması baş ağrısı halsizlik var. hastalanıcam sanırım.bi kaç gündür böyleyim. akşama yemek de yok. canım akşam yapmak istemedi. işlerin yoğunluğuna bakayımda izin alıp doktora gidieyim ordan da eve geçeyim diyorum.

geçmiş olsun :KK71:

sağol canım ya.
çantamda ne buldum. geçenlerde markette sıkma krem gibi çokokrem varya reyonda görünce aldım hemen. çantama atmışım unutmuşum. şimdi karıştırırken buldem onu yiyorum. çocukluğum geldi ne kadar yerdim. iş yerinde kimse kalmadı bende çıkamdım buğün.

öğle menüm:1 tavuk baget,yarım kaşık pilav ve üzerine yoğurt,yarım kaşıkk kısır,1 kaşık z.tze fasulye yedim

geçmiş olsun canım,ihmal etmeden git doktora ilerlemesin

Son düzenleyen: Moderatör:
öğlen dışaır çıktım, baya yürüdüm, yarım simit ve bir ayran öğlen menüm şimdi yedim, 1 litre suyum bitti, bir bardak forma çayı içtim sabahtan ama...

bugün
sabah aynı kahvaltı : 330 kal.
ara: 3-4 kuru üzüm 30 kal.
öğle :evden getirdiğim kepekli sandviç arasında ızgara tavuk göğsü 60gr, 2 mantar, 2 ince patates-
1 kaşık salata-2 kaşık barbunya yedim oh mis gibi de doydum :81:
400 kal.
yeşil çay içtim su içiyorum bol bol
ikindi aram 1 dilim karpuz olucak 70 kal.
:KK76:

Ayy bende kocisime haksizlik etmiyim simdi, cicek almaz,cope gidiyo diye ama, beni benden cok dusunur, pahali parfumler alir, kiyafetler alir, mucevher alir. Biseye ihtiyacim olunca hic eksik etmez, hemen hediye olarak sunar. Hemde aldigimda boyleydi, annesi ogretmis :KK69:

Etme tabi ya yazık enişteye..ay kıyamam benimki de gelmiş akşam bana günah çıkarıyor..bak canım ben ilgilenmiyorum araştırmıyorum sanma araştırdım netten bir kutu vardı içinde her güne özel söz varmış fikir güzel gibi geldi ama içindeki sözler çok dandikti ben de almadım diyor..ama bak fikir güzelmiş o fikri alıp sözler sen yazsaydın dedim..ben 100 tane sözü nerden bulam canım diyor..tamam dedim kalsın kalsın..ben seni böyle de seviyom:KK9:

geçmiş olsun çido ben de aynı durumdayım valla boğazım ağrıyor kuru öksürtük var içten içe ateş var ama ölçünce ateşim yok..halsizim..salgın var sanırım..işyeri dr una ilaç yazdırdım şimdi başladım onları içmeye...

X