Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar..
nasıl keyifler..bu sabah kalktığımda 700 gr gtmiş gördüm bu durumda başladığımdan beri toplamda 5 kg gitti..çok yavaş ama olsun diyorum..
bugün sadece mamada son günüm..ya tam acıkmıyorsun halsiz de kalmıyordun da akşama doğru bir mallık geliyor bana beynim falan duruyor..yarın öğlen normal beslenebilcem çok şükür..
bakalım sabah kaç çıkıcam..
menü yazamıyorum malum iki gündür sadece suya karıştırılan mama yedim dün 5 lt ye yakın su içtim rahatsız oldum bugün de 2 lt bitti azalttım mecburen..
89 u bir görsem...
Yıllar önce biri 89 kiloyu görmek içinn can atcaksın dese amma gülerdim ha..İşte n oldum değil ne olaağım dyeceksin kardiş

kızlaar benim düğünüm 9 eylülde.boyum 1,70 kilom 61.popomdan memnunum ama göbeğim fena.69-70cm civarında.noluuuur yardım edin.gecen yıla kadar 55 kilonun üzerine cıkamazken 60 ı geçtim ve yapıştı allahın cezası.kollarımda kalınlaştı sanki.sinir oluyorum.tok karnına 62 açken 61 im.ne yapıcam işe yarayan bir formül var mı?akşama kadar masa başında çalışıyorum.eve gidiyorum yemek yiyorum tv karşısında uyuyorum.annem rejime karşı cünkü ünivrsitedeyken 45kiloydum.zor kilo aldım.şimdi de veremiyorum

Bu kadar azimle 89 u da görürsün 79 u da görürsün inşallah çok iyi gidiyorsun takibimdesin. az az gitsin benimkide öyle gidiyor olsun ama almıyoruz asıl önemli olan bu. ileridede 89 u görmek için can atıyordum diye kendine güleceksin inşallah.:)

aaa 69 70 te neymiş benimki 94 üstelik boyum 1.69 ve kilom 65,5 bide beni düşün. bunları kendini iyi hissetmen için yazdım. bizde zayıflamak için aman aman bişey yapmıyoruz sadece yediklerimize dikkat ediyoruz bide spor yapmaya çalışıyoruz. zaten geçmişi okursan ne yaptığımızı görmüş olursun bize uyarsan 9 eylüle kadar istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.

Benim arada bi halley probis ve etinin kakaolu keki canım çok s-çekiyor..çocukken bunlar çok vardı ..şimdiki çocuklar çok şansız..bizim çocukluğumuz çok güzeldi ya..

benim arada bi halley probis ve etinin kakaolu keki canım çok s-çekiyor..çocukken bunlar çok vardı ..şimdiki çocuklar çok şansız..bizim çocukluğumuz çok güzeldi ya..

niye canım hala var ama genede pek bunlara bakmıyorlar.
Probise bayılıyorum ben ya muzlu nefis kokuyor ya..
O 10 lu paketlerin hepsini bitirebilirm o kadar sevyorum yani.

Benim en sevdiklerim
pizza kraker
cokoprens
halley
haylayf
cizi

okulda bigun çizi bigul haylafy yerdik..küçükkende leblebi toozu alırdıkk..kolalarda kocaman cam şişedeydii.bayılıyorum öyle cam şişede içmeyi kolayıı normalde sevmem ama .şiede olunca dayanamam..hadi küçükken çok moda olan şeyleri paylaşalım...bi dönem takunyalar çok modaydı..:)))

benim lastik ayakkabilarim vardi. hatirlarmisiniz. tabani plaj terligi. lastik bantlari var, ikisi ayak ustunden, biri topuktan geciyodu.

ilk o geldi aklıma benim adı sandaletti galiba onun.ne kadar çok rajttı ya onlar...

Ben lastik ayakkabi derdim, adini hatirlamiyorum. laastikleri renkli cizgili falan olurdu. Cok seviyodum. Bigun okula giderken kisin, kar yagmur camur,, lastik ayakkabimi giycem diye tutturmustum. Annem benimle bayaa bi mucadele etmisti.

Ben lastik ayakkabi derdim, adini hatirlamiyorum. laastikleri renkli cizgili falan olurdu. Cok seviyodum. Bigun okula giderken kisin, kar yagmur camur,, lastik ayakkabimi giycem diye tutturmustum. Annem benimle bayaa bi mucadele etmisti.

bende çıkarmazdım hiçç ayağımdan..şimdikiler de puma adidas aşağısını giymiyorlar...bizim zmanımızda buıkadar marka tutkusud ayoktuu..baksana lazstikleri çıkarmıyormuşuz aağımızann:)))

Yaa biz eskiden cok fakir degildik ama genede sulalede birbirimizin kuculenlerini giyerdik, alcak para yok degildi ama, eskiden kiyafet falan kiymetliydi heralde.
Ben, benden buyuk kuzenimin kiyafetleriyle buyudum, kucuk erkek kuzen, abimlerinkiyle. Abimin bisikletini sirayla 6 cocuk kullandik.

aynen bizde almaya durumumuz vardı.ama bi gelenekti herlade küçülenleri giyme..:)))severekte giyerdik diye hatırlıyorum .gocunmazdımm..:)

kızlar sizin de panço kabanınız var mıydı?
şöyle üzerinde büyükçe bir yaya arka ortadan fermuarlı kapatınca kapşon olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…