Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

benimde öğle yemeğim

tavuk şiş+6 patats kızartamsı 4 çatal bulgur pilavı-kola

ben bu hafta nedense hakim olamıyorum kendime ya:KK5:

bencede bak en iyisini yaparsınn ,baksana burdaki yorumlara incelen pek insan yok

ben akşamları yemekten sonra müzikle beraber hep oryantal oynarım aynanın karşısına geçip:KK1:acaba kalori yakıyor muyumdur ya:44:

hımm anladımmm ne güzell canım.ama ikinci eli bile 600 tl :KK50:

hnm canım onu bilmiyorum işte düşeş belki düşer ama ne zmann..bisiklette alabilisin alt kısmınlaysa problemin..daha ii bence...

basenlerim sorun canım benim..birde belimi incelttmek istiyorum birde bişey dicem bisiklet ediğin nasıl ??

normal bisiklet ama gitmiyor.ayarını değiştiriyorsunn.. çok güzel v çok güzel hareket veriyor bacaklara... $activa-kondisyon-bisikleti.jpg

selam kızlar ben yeni geldim topiğinize bende masabaşı çalışıyorum ve eve gittiğimde genelde 9 falan oluyor yani spor yapamıyorum diyete başlayalı 4 gün oldu bir arkadaşımdan aldığım diyeti uyguluyorum aslında klasik diyet herkesin bildiği diyete başladığımda 58 kiloydum amacım 52 ile 55 arasına inebilmek umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz:))))

hosgeldin aramiza...

yok canım ben doğudayım. maalesef fazla açamıyorum bu konuyu, tanıdıklardan bu siteye girenler var :82:.

yok canım ben doğudayım. maalesef fazla açamıyorum bu konuyu, tanıdıklardan bu siteye girenler var :82:.

anladım cnmm..sen kaç kilosun..bende çok düşündüm kavitasyon yaptırmayı fakat forumları okudum pek de işe yaramıyormuşş.sonra bende vazgeçtimm..akşmalrı spor yapıp düzünli yersem veriyor gibiyim...

anladım cnmm..sen kaç kilosun..bende çok düşündüm kavitasyon yaptırmayı fakat forumları okudum pek de işe yaramıyormuşş.sonra bende vazgeçtimm..akşmalrı spor yapıp düzünli yersem veriyor gibiyim...
ben kilolu değilim aslında, benim sorunum bölgesel, sadece göbek ve belden vermek istiyorum, diğer yerler aynı kalsın istiyorum 53,6 kiloyum şuan, orantısız bir vücudum var o yüzden kavitasyona gittim, aman aman bir sonuç alamadım.

ben kilolu değilim aslında, benim sorunum bölgesel, sadece göbek ve belden vermek istiyorum, diğer yerler aynı kalsın istiyorum 53,6 kiloyum şuan, orantısız bir vücudum var o yüzden kavitasyona gittim, aman aman bir sonuç alamadım.

benimde bel bölgem ve üst bölgemde hiç bir şey yok..ama sadece basen problemim var..onlar iniç diyet yapıyrum aslındaa.direk kiloyu ordan alıyorum...

Kızlar merhaba, ben bu hafta pek düzenli giremedim, ama süper gidiyor iştahım çok azaldı zorla yiyoeum artık, tabii böyle olunca da gidiyor kilocuklar, 70 e doğru yol almaktayım,
Dün yediklerim
Sabah hafif kahvaltı (bitiremedim bile)
İki bardak form çayı gün içinde
kahve
Öğlen küçük paket çubuk kraker
Akşam yarım kase çorba bir halley bol suuu
Bu yediklerim
Sabah hafif kahvaltı, öğlen 2 köfte bir parça tavuk ızgara yarım şalgam, bir parça lavaş tarzı pide
Ara vakti ama canım istemiyor hiççç,
Form çayı içeyim bariii

Kızlar merhaba, ben bu hafta pek düzenli giremedim, ama süper gidiyor iştahım çok azaldı zorla yiyoeum artık, tabii böyle olunca da gidiyor kilocuklar, 70 e doğru yol almaktayım,
Dün yediklerim
kahve
Bu yediklerim
Sabah hafif kahvaltı, öğlen 2 köfte bir parça tavuk ızgara yarım şalgam, bir parça lavaş tarzı pide
Form çayı içeyim bariii

bayadır halley yemiyordum bende duyunca bak cnım iste..akşma gderken alıp yesemmi acaba...:KK56::KK56:

bayadır halley yemiyordum bende duyunca bak cnım iste..akşma gderken alıp yesemmi acaba...:KK56::KK56:

Yeee tabiii, arada lazım, benim de hiç aklımda yoktu aslında birden oldu, oğlum yemiş kutusunu ortada açık bırakıp gitmiş, gördükçe içimden bişeyler ye dedi aman dedim bişey olmaz yakarım nasılsa yedim kurtuldum, ama iyi geldi, ay oldu bu tarz şeyler yememiştim, pek de aramam ama arada ödül lazımm...

Dün yediklerim
kahve
Bu yediklerim
Form çayı içeyim bariii
maşallah :nazar:
:KK20:, onun yerine kuru kayısı ye :KK69:. hem lezzetli hem sağlıklı :KK56:

X