- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
Günaydın kızlar. Sohbet koyu yine maşallah. Bizim çocukluğumuzun herşeyi güzeldi . Akşam hava kararana kadar sokakta oynardık. Şimdiki çocukları değil sokağa evin bahçesine bırakamıyoruz korkudan, gerçi bilgisayardan kalkıp inmiyolar zaten. Dün annemin rahatsızlığı dolayısyla izin aldım öğleden sonra. Hiç okuyamadım. Bu günlerde pek bişey yiyemeiyorum. Boğazımda yara çıktı. Suyu bile zor yutuyorum. Akşam sadece çorba içtim yarım kase ve yoğurt yedim. Sabah yarım dilim ekmekle küçük bir dilim peynir yedim onu da zorla. Sabah muayene oldum antibiyotik başlandı. Su içiyorum şimdi de.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
ilk okuldayken okulumuzda fındık ve üzüm dağıtılırdı küçük paketlerde
yemekten canımız çıkmıştı
Çocukluğumuza gittik çoğumuz 80 li olunca aynı şeyleri hatırlıyoruz. Fiskobirliğin fındık ve kuru üzümünü dağıtırlardı okulda.
Simurg senin lastik ayakkabı dediğine biz lambada ayakkabısı derdik. Hani lambada dansı çok modaydı o zamanlar dans ederken o lastik sandaletleri giyerlerdi herkeste vardı.
Birde meysu meyve suları vardı kırımızı cam şişelerde nekadar güzeldi tadı. Bisküviler çikolataların daha güzeldi tadları.Sarı kağıtlı küçük misafire ikram edilen golden çikolatalar vardı. Ben o çikolatanın tadını hala hatırlarım aynı tadda çikolataya hiç rastlayamadım daha.
Eskiden annelerimizin 2 en fazla 3 kıyafeti olurdu. Misafirlikte veya özel günde giymek için yıllarca giyerlerdi ama kaliteliydi.Annemin 1 çift ayakkabısı 1 çiftte çizmesi vardı. Ama hatırlıyorum şimdi çok şık ve kaliteliydiler. Şimdiki kadar ucuz değildi galiba eskiden kıyafetler ama daha kaliteliydiler yıllarca giyilirdi. Şimdi her bütçeye göre herşey var ama herkesin üzerinde aynı şeyler.
Çocukluğumuza gittik çoğumuz 80 li olunca aynı şeyleri hatırlıyoruz. Fiskobirliğin fındık ve kuru üzümünü dağıtırlardı okulda.
Simurg senin lastik ayakkabı dediğine biz lambada ayakkabısı derdik. Hani lambada dansı çok modaydı o zamanlar dans ederken o lastik sandaletleri giyerlerdi herkeste vardı.
Birde meysu meyve suları vardı kırımızı cam şişelerde nekadar güzeldi tadı. Bisküviler çikolataların daha güzeldi tadları.Sarı kağıtlı küçük misafire ikram edilen golden çikolatalar vardı. Ben o çikolatanın tadını hala hatırlarım aynı tadda çikolataya hiç rastlayamadım daha.
Eskiden annelerimizin 2 en fazla 3 kıyafeti olurdu. Misafirlikte veya özel günde giymek için yıllarca giyerlerdi ama kaliteliydi.Annemin 1 çift ayakkabısı 1 çiftte çizmesi vardı. Ama hatırlıyorum şimdi çok şık ve kaliteliydiler. Şimdiki kadar ucuz değildi galiba eskiden kıyafetler ama daha kaliteliydiler yıllarca giyilirdi. Şimdi her bütçeye göre herşey var ama herkesin üzerinde aynı şeyler.
cnm bu 10 kşloyu ne kadrda verdin....çok ii kilo vermişsin..
gülgüncüm akşam menülerimiz aynı. çorba taze fasülye makarna :)))
ama ben akşam kaçırmadım. 1 tane baklava ve pudingin dışında. oruçtumya olcak artık.