Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlar. Sohbet koyu yine maşallah. Bizim çocukluğumuzun herşeyi güzeldi . Akşam hava kararana kadar sokakta oynardık. Şimdiki çocukları değil sokağa evin bahçesine bırakamıyoruz korkudan, gerçi bilgisayardan kalkıp inmiyolar zaten. Dün annemin rahatsızlığı dolayısyla izin aldım öğleden sonra. Hiç okuyamadım. Bu günlerde pek bişey yiyemeiyorum. Boğazımda yara çıktı. Suyu bile zor yutuyorum. Akşam sadece çorba içtim yarım kase ve yoğurt yedim. Sabah yarım dilim ekmekle küçük bir dilim peynir yedim onu da zorla. Sabah muayene oldum antibiyotik başlandı. Su içiyorum şimdi de.

evet katılıyorum şimdiki çocuklar sokakta oynmayı bilmiyorlarki biz dokuzz aylık ortada sıcan gibi...bizimkiler beni ezan okununca çağırırdı bende ne kızardım herkes oynuyor ben eve giriyrum diye:)))))

gülgüncüm akşam menülerimiz aynı. çorba taze fasülye makarna :)))
ama ben akşam kaçırmadım. 1 tane baklava ve pudingin dışında. oruçtumya olcak artık.

akşam yemek yapamadım kalan yemeklerden yedim ekmeksiz tavuk çorbası ve taze fasulye
ama akşam misafirim vardı pasta getirmişler fazladan yarım dilim pasta yedim
sabah kahvaltı yapmak istemedi canım bir tane yeşil elma yedim

ilk okuldayken okulumuzda fındık ve üzüm dağıtılırdı küçük paketlerde
yemekten canımız çıkmıştı

Çocukluğumuza gittik çoğumuz 80 li olunca aynı şeyleri hatırlıyoruz. Fiskobirliğin fındık ve kuru üzümünü dağıtırlardı okulda.
Simurg senin lastik ayakkabı dediğine biz lambada ayakkabısı derdik. Hani lambada dansı çok modaydı o zamanlar dans ederken o lastik sandaletleri giyerlerdi herkeste vardı.
Birde meysu meyve suları vardı kırımızı cam şişelerde nekadar güzeldi tadı. Bisküviler çikolataların daha güzeldi tadları.Sarı kağıtlı küçük misafire ikram edilen golden çikolatalar vardı. Ben o çikolatanın tadını hala hatırlarım aynı tadda çikolataya hiç rastlayamadım daha.
Eskiden annelerimizin 2 en fazla 3 kıyafeti olurdu. Misafirlikte veya özel günde giymek için yıllarca giyerlerdi ama kaliteliydi.Annemin 1 çift ayakkabısı 1 çiftte çizmesi vardı. Ama hatırlıyorum şimdi çok şık ve kaliteliydiler. Şimdiki kadar ucuz değildi galiba eskiden kıyafetler ama daha kaliteliydiler yıllarca giyilirdi. Şimdi her bütçeye göre herşey var ama herkesin üzerinde aynı şeyler.

Akşam meyvemi yedim.Yarım saat yürüyüş yaptım.Acıkınca birazdaha meyve atıştırdım.Meyve dediğimde sert nektarin ve yeşil erik. Yeşilçayımı içtim.Uyumadan midem kazınıyordu ama hiçbirşey yemedim. Öğlen yemek için yağsız kuru fasülye yaptım kendime. Domates ve sivribiber bol baharat kattım yağ hiç koymadım.Öğlen onu yiyicem.
Sabah 1 bardak su, tahıllı ekmek arası peynir sandviç yedim. Oğlumu yürüyerek anneme bırakıp işe geldim. Sabah 25 dk.yürümüş oldum.

bakkalda para gibi dışı çikolata vardıı..:))

benimde vardı lambada ayakkabım çok severdim
anne kıyafetleri konusunda da haklısın canım
annem evden çıkar çıkmaz gardrobuna koşardım bütün kıyafetlerini denerdim
hepsi o kadar güzel gelir di ki bana
ayakkabılarını da giyerdim
kardeşimin sünnet düğünü için aldığı ayakkabılar
sonra eski ayakkabıları almayadan getirdiği apartman topuk gümüş rengi.. onları giyerdim boyum uzun olsun diye
annemde minyon olduğundan (ve hala 36 beden bir annem var)
bütün kıyafetleri olurdu bana

slm kızlar
yediklerimi yazayım
akşam : 1 kase çorba + 1 porsiyon fırında karnabahar +1 dilim kepek ekmeği + (yemekler acı olduğu için oğluma ıspanak pişirdim 2 kaşık da ondan yemişimdir.
ara : yoğurt keten tohumu ile
kahvaltı : Klasik
ara : kraker ve şekersiz çay (paketin yarısını bile yemedim

bu arada küçükken izlediğim çizgi filmler geldi aklıma
şirinler, susam sokağı, voltran , bir de futbol oynayan japon bir çocuk vardı
adını unutmuşum, dinazor denvır ne güzel di yaaa

selam kızlar..
herkese hayırlı cumalar..
ben bugün çok mutluyum..
80-89 topiğinde bugün tartı günü olduğundan tartıldım..
prenet mamayla 1600 vermişim 2 günde 89.7 i gördüm..geçen cuma 93 düm bu cuma 89.7
89 lu rakamı gördüm ya artık gerisi gelir işallah..

kızlar hepimiz eskiyi çok özlemişiz belliki...keşke geri gelebilse o günler.çok özlüyorum çok...renkli bilezikler vardı birde çok severdim :)lambada eteğim vardı:)birde istanbul da olanlar bilir sokakta ayı oynatırlardı tefle...bütün çocuklar toplanırdı başına.rengarenk macun satarlardı darbuka çalarak gelirdi macuncu:)anlardık koşardık hemen yanına...:) güzeldi herşey.....
neyse ben bu hafta cozuttum kilo verememişim hiç.çünkü az ondan az bundan derken kilo sabit kalmış...aç kalmam lazım zayıflamam için onu anladım...pazartesiye kadar birkaç yüz gr. veririm inş.akşam yağsız karnıyarık yapmıştım ondan yedim ve cacık...sabahta kepekli galeta yarım tane...yememem lazımmmmm pazartesiye kadar...63 lü rakamı görüp motive olmam lazımmm...kolay gelsin hepinize......iyki varsınız...

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
dün dediğim gibi anneme geçtim akşam nefis bir türlü yapmıştı içinde et de vardı ama ben yemedim sebzeli kısmından dolu bir tabak yedim yanında salata ve 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmekle
bir de helva kavurdu komşular için ben de bir çay tabağına az bişey koyup yedim dünkü kaçamağım bu
sonra meyve falan hiç bişey yemedim
sabah da 1 kepek ekmeği yanında güzel bir kahvaltı ettim 4 zeytin biraz peynir domates salatalık

gülgüncüm akşam menülerimiz aynı. çorba taze fasülye makarna :)))
ama ben akşam kaçırmadım. 1 tane baklava ve pudingin dışında. oruçtumya olcak artık.

Allah kabul etsin canım, ben diyorum birbirimize çok benziyoruz diye dimi ama, kandil için arkadaşa gitmiştim annesi bi döktürmüş tabağımın yarısını yedim, ekstra oldu ama yakarım inşallah bu gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…