- 30 Mart 2011
- 625
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizin de panço kabanınız var mıydı?
şöyle üzerinde büyükçe bir yaya arka ortadan fermuarlı kapatınca kapşon olurdu
kızlar sizin de panço kabanınız var mıydı?
şöyle üzerinde büyükçe bir yaya arka ortadan fermuarlı kapatınca kapşon olurdu
olmazmi...
Bide CAT (ket) diye sari botlar vardi, Allahim okulda herkesin botu ayni, kizilay dagitmis gibi, cok komikti.
ilk okuldayken okulumuzda fındık ve üzüm dağıtılırdı küçük paketlerde
yemekten canımız çıkmıştı
Bu kadar azimle 89 u da görürsün 79 u da görürsün inşallah çok iyi gidiyorsun takibimdesin. az az gitsin benimkide öyle gidiyor olsun ama almıyoruz asıl önemli olan bu. ileridede 89 u görmek için can atıyordum diye kendine güleceksin inşallah.:)
kızlar ben çıkıcam birazdan.yarın devam ederiz..herkese hayırlı kandiller.bol bol dua edelimm....
günaydın kızlarrr
dün hem yoğundum hem oruçtum zor geçti benim için. sizi takipde edemedim.geçmişe gideyim bari.
sabah sirkeli ılık suyumu içtim. haşlanmış yumurta klasik kahvaltımı yaptım. akşamdan kalma baklava vardı dayanamadım 1 dilim yedim. akşama kadar eritirim zaten.
ay dün neler konuşmuşsunuz. eski günler geldi aklıma güldüm.
bende 1 tane eklim o zaman.abim işten gelirken krem gibi sıkmalı çikolata varya ondan alırdı bayılırdım ya. markete gittiğimde arar dururum. birde bigbabolun sakızı pembe renkliydi. bu sakızıda çok severdim. ahhh eski günler ahhh.
Günaydın Kızlar...
Öncelikle kandilinizi ve cumanızı mübareklemek istiyorum..
Akşam biraz kaçırdım ama o kadar da abarmadım,
Akşam yemekten önce 5-6 tuzlu kurabiye yedim, bi kase çorbana iki kaşık makarna iki kaşık taze fasulye yedim ekmeksiz, akşam iki minik tatlı, iki sarma yedim haa bir de yağda kızartılmış bir çörek yedim, ama yakarım ben bunları, bu aralar bebek düşündüğümden ip de atlayamıyorum, plates yapayım bari, toparlanarak zayıflamam lazım, baya inceldim 10 kilo eksiğim yeni evlendiğimde alıp giyemediklerimden giyiyorum bu ara, nostaljiiiyim bi manada, ama harika bi duygu...