Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar muhabbet iyi ama ben bu arada ara öğünümü söliyeyim
yarım portakal yedim kızlar
akşam kandil sebebiyle anneme geçicem güveç yapmış sölemesi ayıp çok severim az yerim inşallah yoğurt ve salata eşliğinde
:KK56:

kızlar sizin de panço kabanınız var mıydı?
şöyle üzerinde büyükçe bir yaya arka ortadan fermuarlı kapatınca kapşon olurdu

olmazmi...
Bide CAT (ket) diye sari botlar vardi, Allahim okulda herkesin botu ayni, kizilay dagitmis gibi, cok komikti.

ilk okuldayken okulumuzda fındık ve üzüm dağıtılırdı küçük paketlerde
yemekten canımız çıkmıştı

valla anılarım canladı
bende en çok leblebi tozunu severdim
ilk okuldayken fındık ve üzümlü kek dağıtırlardı
hala o dağıttıkları üzümlü keki özlerim

Sevgili Arkadaşlarım,

Çoğunuzun yakinen bildiği araştırmacı kişiliğimi faydalı bir amaç için kullanmaya karar verip,. 4 arkadaşımla birlikte Türkiye’nin ilk ve tek anne&bebek ürünleri değerlendirme sitesi dedektifanne.com ‘u kurduk.

İhtiyaca yönelik ürün alınmasını sağlayarak israfa engel olmak, aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak misyonuyla çıktık yola. İstedik ki kimse ne alacağız, nereden alacağız, bunu boşuna mı alıyoruz, bu çok mu gerekli, keşke diğer modelini alsaymışız..vs demesin. İstedik ki bu çok kıymetli tecrübeler derli toplu “bir site” formatında tüm ailelere kolaylık sağlasın, bloglarda, forumlarda, paylaşım sitelerinde, mail grupları içerisinde arşivlerde kaybolmasın, herkes her yeni bebeği olana tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmasın.

Ürün değerlendirmelerinin yanı sıra hazır ihtiyaç listelerimiz, magazinel anne takiplerimiz, indirim haberleri, aklımıza gelen ilk başlıklardı. Öte yandan bizden başka anne-babaların da düşüncelerini merak ediyoruz. Herkes paylaşsın, herkes öğrensin istiyoruz. Yani bu site bize özel olmasın, isteyen istediği ürünle ilgili fikirlerini söylesin ya da sormak istediğini sorsun, biz araştırıp, bilgiye ulaşalım, paylaşalım.

Bu fikri yenidoğan bir bebek gibi geliştirmek, büyütmek istiyoruz. Hiçbir markadan iyi/ kötü değerlendirme için maddi teşvik almadık, niyetimiz tarafsız kalmak ve ürünleri KULLANICI sıfatıyla objektif değerlendirmek. Dünyada buna benzer sitelerin örnekleri var ama Türkiye’de bir ilkiz, tabi şimdilik! Daha yolun çok başındayız, şu anda gördükleriniz sıraya dizdiğimiz hayallerimizin sadece suyun üzerindeki kısmı. Asıl buzdağı arkadan geliyor, yavaş ve emin adımlarla. Elbette eksiklerimiz var, bunun bilincindeyiz ama faydalı bir şeyler üretebilmenin de heyecanını duyuyoruz.

Sitenin ilk sürümünü bir sonraki aşamada iyileştirmeye devam edeceğiz. Siteyi ilk olarak siz dostlarımla paylaşmak istedim. Bizim göremediğimiz, atladığımız yerler olabilir. Sizler de ya anne babasınız, ya adaysınız, ya da abla/ ağabeysiniz. Elbette sizlerin farklı bakış açıları, önerileri, tavsiyeleri olabilir. Bunları paylaşırsanız çok iyi olur. Ya da beğendiyseniz sırtımı sıvazlayabilirsiniz, bayağı motive edici olabilir.

Hepsinden öte; gerçekten beğendiyseniz tavsiye edebilirsiniz, etrafınızdaki dostlarınız ve böyle bilgilere ihtiyaç duyanlarınız için referans verebilirsiniz.

Çok heyecanlıyım, heyecanlıyız…Bu bebeği beraber büyüteceğiz !

Sevgiler,

Nihan Uğun
Dedektif Anne

ilk okuldayken okulumuzda fındık ve üzüm dağıtılırdı küçük paketlerde
yemekten canımız çıkmıştı

bize yangın kovalarında yumurta da dağıtırlardı..
o fındıkların hepsi çernobilli fındıklardı bunu da sonradan öğrendik milletçe..

Bu kadar azimle 89 u da görürsün 79 u da görürsün inşallah çok iyi gidiyorsun takibimdesin. az az gitsin benimkide öyle gidiyor olsun ama almıyoruz asıl önemli olan bu. ileridede 89 u görmek için can atıyordum diye kendine güleceksin inşallah.:)

demek takibindeyim ha süper işte bu...aman beni boş bırakmayın ha..ben hemen kaytarmaya müsait bir tyipim söylim de..
desteğin için çok tşk ederim canım ..artık bu hayatımdaki en büyük derdi halledip hayatıma devam etmek istiyorum....şimdi son kutu ilacımı aldım..bunu da günaşırı içip bitirdikten sonra 2 yıdlır kullandığım antidepresan defterini kapamış olcam işallah..Allah aratmasın diyorum..

günaydın kızlarrr
dün hem yoğundum hem oruçtum zor geçti benim için. sizi takipde edemedim.geçmişe gideyim bari.
sabah sirkeli ılık suyumu içtim. haşlanmış yumurta klasik kahvaltımı yaptım. akşamdan kalma baklava vardı dayanamadım 1 dilim yedim. akşama kadar eritirim zaten.

günaydın kızlarrr
dün hem yoğundum hem oruçtum zor geçti benim için. sizi takipde edemedim.geçmişe gideyim bari.
sabah sirkeli ılık suyumu içtim. haşlanmış yumurta klasik kahvaltımı yaptım. akşamdan kalma baklava vardı dayanamadım 1 dilim yedim. akşama kadar eritirim zaten.

günaydın cnm..bende davetliydik akşam biraz kısır derken kaçırdım galiba biraz.ama eve gelir gelmez sporumu yaptımm...

ay dün neler konuşmuşsunuz. eski günler geldi aklıma güldüm.
bende 1 tane eklim o zaman.abim işten gelirken krem gibi sıkmalı çikolata varya ondan alırdı bayılırdım ya. markete gittiğimde arar dururum. birde bigbabolun sakızı pembe renkliydi. bu sakızıda çok severdim. ahhh eski günler ahhh.

kızlr ya iş yerinden 2 arkadaş izinli o yüzden bu hafta benim için çok yoğun geçti.
1 hafta kaldı. ara ara okumaya çalışıyorum.

ay dün neler konuşmuşsunuz. eski günler geldi aklıma güldüm.
bende 1 tane eklim o zaman.abim işten gelirken krem gibi sıkmalı çikolata varya ondan alırdı bayılırdım ya. markete gittiğimde arar dururum. birde bigbabolun sakızı pembe renkliydi. bu sakızıda çok severdim. ahhh eski günler ahhh.

bende bayıoırm onlara hala bakrım marketlere...heryerdede yok onlardan...

Günaydın Kızlar...
Öncelikle kandilinizi ve cumanızı mübareklemek istiyorum..
Akşam biraz kaçırdım ama o kadar da abarmadım,
Akşam yemekten önce 5-6 tuzlu kurabiye yedim, bi kase çorbana iki kaşık makarna iki kaşık taze fasulye yedim ekmeksiz, akşam iki minik tatlı, iki sarma yedim haa bir de yağda kızartılmış bir çörek yedim, ama yakarım ben bunları, bu aralar bebek düşündüğümden ip de atlayamıyorum, plates yapayım bari, toparlanarak zayıflamam lazım, baya inceldim 10 kilo eksiğim yeni evlendiğimde alıp giyemediklerimden giyiyorum bu ara, nostaljiiiyim bi manada, ama harika bi duygu...

Günaydın Kızlar...
Öncelikle kandilinizi ve cumanızı mübareklemek istiyorum..
Akşam biraz kaçırdım ama o kadar da abarmadım,
Akşam yemekten önce 5-6 tuzlu kurabiye yedim, bi kase çorbana iki kaşık makarna iki kaşık taze fasulye yedim ekmeksiz, akşam iki minik tatlı, iki sarma yedim haa bir de yağda kızartılmış bir çörek yedim, ama yakarım ben bunları, bu aralar bebek düşündüğümden ip de atlayamıyorum, plates yapayım bari, toparlanarak zayıflamam lazım, baya inceldim 10 kilo eksiğim yeni evlendiğimde alıp giyemediklerimden giyiyorum bu ara, nostaljiiiyim bi manada, ama harika bi duygu...

cnm bu 10 kşloyu ne kadrda verdin....çok ii kilo vermişsin..

X