Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

mrb kızlar başlık ilgimi çekti, bende masabaşı çalışıyorum eve gidişim 19:30 u buluyor. bu aralar incelmeye taktım kafayı. yukarıdaki yazıyı görünce dayanamadım, yazmak istiyorum kavitasyon tecrübemi. 4 seans kavitasyon, 12 seans ozon ve 12 seans power plate paketi aldım. paketin sonuna geliyorum, yarın bitiyor seanslar toplamda 2 cm anca gitti. gerçi bu hafta ölçülmedim ama fazla bir fark görünmüyor . yanında diyette yapıyorum. 1,5 kilo vermişim. Zaten su içiyorum power dışında yine spor yapıyorum. kavitasyon olmasada incelirmişim ben :87: diye düşünüyorum. bence o kadar parayı sokağa atmayın ben maaşımın büyük bir bölümünü bu işe verdim saf gibi :97:
ha birde ordaki kız yeni itiraf etti, kendisine yapmış 3 cm anca gitmiş

Son düzenleme:

canım seni buraya bekliyoruz ozamn okadar zamanda burda daha ii verirdin bence:))) yazık okadarda paran gitmiş .hep para tuzağı bunlar...

canım seni buraya bekliyoruz ozamn okadar zamanda burda daha ii verirdin bence:))) yazık okadarda paran gitmiş .hep para tuzağı bunlar...
uğrarım arada bir . bankacıyım, müdür bey arada bir ekranıma bakıyor yoksa daha sık girerim . faydalı bulduğum birşeyi belirteyim iki gündür sıcak su içiyorum, daha çok yağ yaktığını düşünüyorum :80:

bende bankacılık okuyorumm..canım inş.. bende olucam ilerde bankacı..nasıl zor bir meslekmii sence.??

bende bir ara içiyordum ama nette bir yazı okuyana kadar.
sıcak su zayıflamaya yardımcı değil soğuk için gibilerinden bi yazı.vücud soğuk suyu mide de ısıtmak için metabolizma daha mı hızlı çalışıyormuş ne. valla ağzı olan konuşuyo. nette hergün bi yazı buluyoruz ne yapcağımızı şaşırdık.

bizim müdürde aralarda görüyo hangi site bu falan diyo :)))

sen ne is yapiodun cnm,?

slm kızlar
ara öğünüm 2 kuru kayısı + 2 ceviz
Öğle Yemeği : 1 ayran + salata + tavuk şiş + biraz da adana gibi bişey
hiç ekmek yemedim
şimdi de soda içiyorum şiştim eskiden tabağın hepsini bitirirdim
midem küçülmüş

bende bankacılık okuyorumm..canım inş.. bende olucam ilerde bankacı..nasıl zor bir meslekmii sence.??
çoooooook zor ve stresli. yinede güzel bir meslek severek yapılırsa . İnşallah sende aramıza (bankacılara) katılırsın

Oda sıcaklığında su içiyordum kativasyona gittiğim için. ordaki kızlar yavaş içicen yoksa sadece böbreklerin çalışır, içtiğin hemen idrar torbasına iner, dokulara işlemez dediler. Sıcak suda yavaş içiliyor doğal olarak ondan sıcak su içmeye başladım. hemde yazılanlara göre mideden daha çabuk emiliyormuş , ama işte yinede sağlam bir dayanağım yok netten bilgi . neyse işin özünde su içelimde nasıl olursa olsun
Geçen tayin olan bir arkadaşımla konuştuk, hala o siteye giriyormusun, her gelişimde aynı site açıktı ekranında diyor

bende kayısı yiyorum aralarda, cevize de dün başladım, senin öğlen yemeğinde benim fix menüm (salata + ayran + tavuk şiş). Çoğunlukla öğlenleri bunları yerim

oglen:
1 tabak nohut+2 yemek kasigi pilav+sogan
Sogani yedim,koktum, ama herkes yedi...

Nohut çok iyi tam bir diyet yemeği bence

Çğle yemeğim çok az zeytinyağıyla pişmiş 1 tabak taze fasülye ve 1 dilim tahıllı ekmek.Çok doydum bende.

öğle yemeğim; 2 kaşık yoğurt+ 1tabak zeytinyağlı bezelye yemeği +1 minik tabak yeşillik salatası+ 1ince dilim esmer ekmek

daha ilk senem ama inş. geçicem 2 ye sen hangi bankadasın..bide okul bitince güzel bir bankayada gçrebilirsem ohhhhh saaatleri ve imkanları iyi diyebiliyorum ama bakalım kısmet......evliyken ders çalışmak biraz zoroluyor...(ama iidi yine sınavlarım..

selam kızlar ben yeni geldim topiğinize bende masabaşı çalışıyorum ve eve gittiğimde genelde 9 falan oluyor yani spor yapamıyorum diyete başlayalı 4 gün oldu bir arkadaşımdan aldığım diyeti uyguluyorum aslında klasik diyet herkesin bildiği diyete başladığımda 58 kiloydum amacım 52 ile 55 arasına inebilmek umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz:))))

yediklerimi yazmamışım
sabah
1 kase nesfit 1dilim kepek ekmeği krem peynir sürülmüş
öğle
çok az pilav, yarım tabak taze fasulye ve 5 tane erik
şimdilik bu kadar

sagol canım haklısınız sanırım 900 tl yi verip sonunda hüsrana ugramaktanda spor yapim ben en iyisi okullar kapanında kardeşimde gelecek onunla spor yaparım o paraylada kıyafet alırım :))))

bencede bak en iyisini yaparsınn ,baksana burdaki yorumlara incelen pek insan yok

ben akşamları yemekten sonra müzikle beraber hep oryantal oynarım aynanın karşısına geçipacaba kalori yakıyor muyumdur ya:44:

çok memnunun canım öyle basıt bişeyde değil baya bi profosyenel benimki..gösterge falan var..güzel yani baya ucuza aldım benn

hımm anladımmm ne güzell canım.ama ikinci eli bile 600 tl

slm kızlar
öğle menüm 1 kase çorba ve 1 dilim fırın makarna aralarda bol bol su içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…