Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın bayanlaar günaydın ben geldiiiim:KK42:
bomba gibi geldim ama çok mutluyum uşakta erkek arkadaşımın ailesi çok kilo vermişsin dal gibi olmuşsun dedi :KK62:erkek arkadaşım sarıldığımda hemen belimden tutup kaldırdı kuş kadar kalmışsın dedi mutluluktan uçuyorum:KK69::KK69: haftasonu nişandan sonra esk.e gezmeye gittik hem erkek arkadaşımın doum günüsüydü hiç kaçamak yapmadımmmm ızgara köfte yedim çok acıktıysam meyveli yoğurt aldım akşam biraz votka içtim bir çatal pasta yedim ama artık onu da telafi ederimmmmm:KK52:

56.3 kiloyum hemen bildirimimi de yapiyim
sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1bardak tarçınlı süt peynir zeytin
4 haziranda düğün var 53 olmak istiyorum aynen devam :KK3:

supersin, darisi basimiza..ben de ayni iltifatlari duymak istiyorum temmuzda turkiyeye dondugumde

Çok iyi gidiyor, nazarım değmesin.

çok teşekkür ederim popomu kaşırım bişicik olmaz:KK66: ya ben aslında düğün gibi zorlayıcı birşey olmasa bu kadar azimli olmazdım sanırım bu bana baskı yapıyor iyi oluyor. bu hafta çok koşuşturmaca içinde geçti hem de kiraz saplı form plus kullandım ödem attım baya verdim o yüzden bu hafta.

ben geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş:21:

selam kızlar herkese iyi haftalar..
bu hafta ilk bildirimimi yapabilcem sonunda çok mutluyum..
başlangı:95.6
Geçen hafta tartılamamıştım
bu hafta:92
beden:48 sanırım..
başka ne yazıyorduk..?

supersin, darisi basimiza..ben de ayni iltifatlari duymak istiyorum temmuzda turkiyeye dondugumde

bu azimle devam edelim olur canım:KK34: bence senin tartın bozuk olabilir çünkü bende tartı değiştirdim annem farketti benimde fazla bile gösteriyormuş bi eczanede biyerde tartıl bakalım ne çıkıcak? çünkü sen yüzme de yapıyorsun en faydalı şey hava biraz ısınsa bende akşamları giderim denize çok faydalı:KK52:

çok teşekkür ederim popomu kaşırım bişicik olmaz:KK66: ya ben aslında düğün gibi zorlayıcı birşey olmasa bu kadar azimli olmazdım sanırım bu bana baskı yapıyor iyi oluyor. bu hafta çok koşuşturmaca içinde geçti hem de kiraz saplı form plus kullandım ödem attım baya verdim o yüzden bu hafta.

ben geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş:21:

kiraz saplı form plus doğadanın mı?wc ye çıkarıyor mu peki?ben de öyle bir çaya ihtiyaç duruyorum da memnunsan onu deneyim bari..

mim kbr çok mutlu oldum senin kadar sevindim. anlaşılan orda da çok güzel geçmiş.
ayy şu çaydan buğün alıcam bende. ne güzel 56 olmuşsun benim de hedefim 55 zaten.
nişana gitmiştin dimi. darısı size :)))

kiraz saplı form plus doğadanın mı?wc ye çıkarıyor mu peki?ben de öyle bir çaya ihtiyaç duruyorum da memnunsan onu deneyim bari..

yok liptonun çayını içiyorum ben aslında bu çayları uzun süreli içmemek lazım bende cuma günü bıraktım 5 gün içtim günde 2 kupa bende ishal karın ağrısı yapmadı ama tuvalete çıkmam sıklaştı tabi sizde nasıl etkisi olur bilemem ama geçici çözüm sağlıyor

GÜNAYDIN güzel hatunlar ben de bildirim yapayım
bu benim ilk bildirimim ama mutsuzum :KK43:( bir grm bile verememişim yaa hafta sonu burger e gittik ondan mı acaba kocamın yüzünden hep ama:))
başlangıç :75
geçen hafta :72.2
bu gün :72.2
hedef :60

inş.birgün bu hedefime ulaşırım

mim kbr çok mutlu oldum senin kadar sevindim. anlaşılan orda da çok güzel geçmiş.
ayy şu çaydan buğün alıcam bende. ne güzel 56 olmuşsun benim de hedefim 55 zaten.
nişana gitmiştin dimi. darısı size :)))

çok teşekkür ederim canım ya bana da çok büyük moral oldu:KK76: evet nişana gitmiştim çok güzeldi doğum günü de kutladık büyük moral oldu bana çok özlemiştim zaten :KK17: inşallah bakalım askere gidicek sanırım bu sene sonunda ne ara karar verdn ben daha hazır değiliim dedim sanki sen gidiceksin diyo:KK52: alıştırmam lazım kendimi:KK43:

bende bugunden ıtıbaren elma detoksuna başlıyorum başlarda söleiştim sanırım 3 yeşil elma 1 demet maydonoz 1 limon elma ve limon ortadan kesilip maydonoz da suyun içine atılıyor kaynatılıyor sabah akşam içiyordunuz o da şişlik atıyor ve tadı çok güzel

GÜNAYDIN güzel hatunlar ben de bildirim yapayım
bu benim ilk bildirimim ama mutsuzum :KK43:( bir grm bile verememişim yaa hafta sonu burger e gittik ondan mı acaba kocamın yüzünden hep ama:))
başlangıç :75
geçen hafta :72.2
bu gün :72.2
hedef :60

inş.birgün bu hedefime ulaşırım

olur böyle kaçamaklar arada sırada
2 hafta üst üste aynı kilodaydım ben de. vücut belli bir süre sonra kendini korumaya alıyor sanırım.
sonra birden düşüyorsun.

bu arada ben ara öğün yemedim kahvaltı 9 da olunca. yarım litre suyum bitti.
wc nin yanındaki tadilat buğünde bitmemiş. üüffff suyumu az içicem yine.

olur böyle kaçamaklar arada sırada
2 hafta üst üste aynı kilodaydım ben de. vücut belli bir süre sonra kendini korumaya alıyor sanırım.
sonra birden düşüyorsun.

bu arada ben ara öğün yemedim kahvaltı 9 da olunca. yarım litre suyum bitti.
wc nin yanındaki tadilat buğünde bitmemiş. üüffff suyumu az içicem yine.

inş .haftaya veririm tatile gitmeden kilo vermek istiyorum memlekete böyle kilolu gitmiyim:KK43:
ben kahvaltı yapamadım daha bu saatten sonrada yemiyim dedim su içmeye çalışıyorum 1.5 lt 2 günde bitiriyorum önceden hiç içmiyor yada günde 1 bardak falan zamanla arttırıcam inş.
inş. en kısa zamanda biterde şu wc sende rahat rahat içersin suyunu

inş .haftaya veririm tatile gitmeden kilo vermek istiyorum memlekete böyle kilolu gitmiyim:KK43:
ben kahvaltı yapamadım daha bu saatten sonrada yemiyim dedim su içmeye çalışıyorum 1.5 lt 2 günde bitiriyorum önceden hiç içmiyor yada günde 1 bardak falan zamanla arttırıcam inş.

ogun atlama ama, sonra cok acikip ogle yemeginde cok yersin.

kizlar benim tartinin bozuk oldugunda hemfikiriz...Dogru tartiyla bir tartiliyomusum, 52 :KK52:

52 olunca kendini korumaya alırsın. diyet kelimesi yok artık hayatımızda istediğimiz kiloya geldikten sonra tabiki de. geldiğimiz kiloyuda korumak lazım dimi. az yeyince kızlar ne kadar hafif oluyor insan.
ben hafta sonu yarım kase yoğurda 2 tatlı kaşığı pulbiber attım yedim eşimde beğiendi tadını. yoğurdu sade yiyemeyenlere tavsiye edilir. hem tok tutuyor. hem doyurucu oluyor. kk da okumuştum yağ yakıcı özelliği de varmış. tabi yanlış hatırlamıyorsam.

eskiden bende senin gibi su içerdim. ama şimdi susuz yapamam. 1,5 litre yi 2 gün duyunca eski ben geldi aklıma. ama artık nereye gitsem pet şişemi yanımdan ayırmıyorum.
evet öğün atlama atladığın zaman çok yersin. en önemli öğün sabah kahvaltısı zaten.

X