- Konu Sahibi white_rose23
-
- #1.101
kızlar meraba bende yeni geldim buralara benide ekleyin 30 mart bu arada hpt_honey senin regli günün eğer siklus dönemin 28 gün ise 24 mart canım benim yanlış hesaplamışsın siklus dönemi adet gününün 1. gününden itibaren sayılır istersen bana geçen ayki dönemlerini ver ben sana hesapliyim öpüyorum inşallah hamilesindir bu arada benim aşırı şekilde belim ve kasıklarım ağırıyo sizce bende bişeyler varmı bende 2 senedir bekleyenlerdenim bana da dua edin ben hepinize ediyorum bugün katıldım aranıza ama çok sevdim buraları öptüm hepinizi
canım benim ilgin için teşekürler bu ayla birlikte olcak 3 ay önceydi boş gebeliğim 2 defa regli gördüm tarihler 25 ocak 1 hafta sürdü 25 subat 1 hafta sürdü şubat 28 çektiği için mart 3 de bitti ee nasıl olcak şimdi bilmiyorum valla ben çıkamadım bu hesaptan yani siklus nasıl bilmiyorumda 7 gün sürer bi ayda canım
canım benimde 24 mart idi.ben bekleyemedim işten geldim 23 martta çıkmaz ama bi yapayım bakayım dedim bi de baktım çift çizgi.çok şaşırdım.bu akşam gene denedim gene çift çizgi...c.tesi doktora gideceğim kısmetse.sen hiç denedin mi test yapmayı peki?
canım benimde 24 mart idi.ben bekleyemedim işten geldim 23 martta çıkmaz ama bi yapayım bakayım dedim bi de baktım çift çizgi.çok şaşırdım.bu akşam gene denedim gene çift çizgi...c.tesi doktora gideceğim kısmetse.sen hiç denedin mi test yapmayı peki?
dualarim seninle canim insallah hamilesindir
Rabbim tez vakitte bizlerede bu guzel duyguyu yasatsin(amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm benimde 24marttı adetim ama hala olmadım belirtin varmı acaba
merhaba tatlım.göğüslerim davul gibi oldu,karnımda ağrı gibi gaz gibi garip şişkinlik bazen kasıklarımda sızlamalar ve bacaklarımda ağrı oluyor.birde üzerimde bir bitkinlik.ve olaylara fevri karşılık veriyorum.çabuk sinirlenir oldum bir kaç gündür.ve çok sık tuvalete gidiyorum.belde çok olmasada ağrı var.
sen de nasıl?
canım benim inşşallh içinde minik yavrun sana tutunur hiç bırakmazz:ecrin_bebek:
ne güsel inşalhh bendede seninki sonuca ulaşırm :)))))))))))))[/QUOTEkalbim seninle:Saruboceq:
dualarımda seninle:Saruboceq: özeline bakarsın anladın dimi göndedim sana isimlerini...
güzel haberlerini bekliyorum.bu arada balikesirlisin sanırım çok severim orayı.halamın kızı orada halen.manisa da öğrenciyken çok geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?