- Konu Sahibi white_rose23
canım eşin evdeyken sana bilgisayarı vermiyormu
veriyo ama en fazla 15-20 dk oturabiliyorum bilgisayar başında
buarda hepinize günaydın a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eşin evdeyken sana bilgisayarı vermiyormu
cumartesi sabahı test yapıcaktım ya sabahı bekleyemedim saat dörtte uyandım yarım saat yatakta döndükten sonra eşiminde uyuyamadığını anlayınca kalktım testi yaptım 2. çizgiyi gördüm çok koyu değildi ama görünüyordu tabi sonra sabah akadar uyuyamadık sabah hemen gidip kan testi verdim 3 saat geçmek bilmedi sonucum 275 çıktı doktorumu aradım değerin iyi haftaya gel bakalım dedi ama ben hala tam sevinemiyorum zaten kimseyede daha söylemedik bi şey olucak diye korkuyorum umurım herşey yolunda gider. bu arada sen test yaptır demeseydin ben daha erteliycektim desteğin için çok teşekkür ederim :Saruboceq:
çok sevindim :dance: inşallah herşey yolunda gider ve bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı Allah nasip eder:Saruboceq: :Saruboceq: bende eğer inşllah hamile kalırsam bebeğimi ultrasonda görmeden kimseye bişey söylemek istemiyorum ama burda size size söylerim sizinle paylaşırım
umarım bi terslik olmaz allah sanada en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin.
evet insan söylemeye çekiniyor boşuna umutlandırmamak için. ben annemin tepksini çok merak ediyorum ama ilk torun olacağı için ufaklığı görmeden söylemek istemiyorum.
kasıklarım ağrıyo saatler asır gibi
Dün kayınvalidem, görümcem ,eşi, çocuğu yemeğe geldi.Gündüz temizlik yemek yaptım.Kayınvalidem gece kaldı bizde.Suyunu bile benden istiyo.benneyaptımki Sabah tekrar görümcemler, kayınpederim,eşimin amcası kahvaltıya geldiler.canım çıktı.Belim cok fena ağrıyorsenağlama belli deil ama hamileysem bebeğimi yorduysam çok üzülürümsenağlama Neden her seyi gelinlerden bekliyorlar.Tek yardım eden canım eşimdi bana:bbo:
Güya hasta ziyaterine geldiler değilmiklava:iyice yormuşlar. kayınvalidem kayınpederim buraya görümcemlerin işi için geldiler ama bizde toplanıldı yinefisfisfis Yardım etseler neyse.Yarıma ihtiyacım olduğunu bir eşim anlıyor yüzüme bakıyor güleyim diye canım benm:asigim:belim öyle ağrıyorki..Bide belim ağrıdı diyince sende bel fıtığımı var diyo kayınvalidem.:1shok: tövbe tövbeee sanki sadece ozman ağrır.
Allah kısmet ederdeoğlum olursa ben o uyuz kayın validelerden olmuycam gelinim benim için melek kayınvalide diyck :roflol:
kaydirigubbakcemile3 İns. canım ins.:Saruboceq:.biz onların oğullarından da küçüğüz bunu böyle bir düşünseler.-tatlicadiarzu- Melek kayınvalide seniii:roflol:
2 günüm kaldı ama göğüslerimdeki acı azaldı:1no2:
cumartesi sabahı test yapıcaktım ya sabahı bekleyemedim saat dörtte uyandım yarım saat yatakta döndükten sonra eşiminde uyuyamadığını anlayınca kalktım testi yaptım 2. çizgiyi gördüm çok koyu değildi ama görünüyordu tabi sonra sabah akadar uyuyamadık sabah hemen gidip kan testi verdim 3 saat geçmek bilmedi sonucum 275 çıktı doktorumu aradım değerin iyi haftaya gel bakalım dedi ama ben hala tam sevinemiyorum zaten kimseyede daha söylemedik bi şey olucak diye korkuyorum umurım herşey yolunda gider. bu arada sen test yaptır demeseydin ben daha erteliycektim desteğin için çok teşekkür ederim :Saruboceq:
canım gözün aydınnaniknanik çok sevindim allah kucağına kovuştursunŞeniz