• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Derdi veren Rabbim dermanı da verir beklicez o mutlu günü allahım hepimize yaşatsın tez zamanda.

Biliyorum aynisi bendede oldu ama cikmicani bile bilw yaptiriosun eger tuttuysa bile zaten rahime tutunmasi 7 gun cikmaz.en azindan 12. Gunune kadar bekle

Bu arada benim 15 16 18 mm 3 yumurtam vardı igne ile büyüdüler bu kontrolden sonra da 2 igne daha oldum sonraki gün sadece çatlama iğnesi oldum 2 tane 2 koldan ve ertesi gün asilama yapıldı. Asilama ağrısız oldu kızlar korkmayın arkadaşın dediği gibi bence sıkıntı asilama değil asilama sonrası acabalarla dolu bekleyiş günleri benim haftaya salı test günüm ama sanırım bekleyemiycem yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum
Merhaba insallah guzel haberibi
Derdi veren Rabbim dermanı da verir beklicez o mutlu günü allahım hepimize yaşatsın tez zamanda.
Aminnn insallah hayirlisiyla tez zamanda hepimize nasip etsin allahim.yalniz 12.gunden once cikmazmis bhcg ya da erken yapilan testlerde kullandigimiz ilaclardan dolayi yuksek cikabilirmis.sabirsizliginizi cok iyi anliyorum benim de haftaya persembe bhcg bakilacak ve 2. Asilamam bu.allah yardimcimiz olsun

Bende bugun 2. asilamami oldum. Hayirlisi olsun insallah. Simdi iki hafta bekleyis… Zaman zaman zaman, sabir sabir sabir

Kizlar asilama ucretli mi oluyor ? Ozelde yaptiran var mi aranizda acaba ne kadar bi fiyat odediniz ??

Ben.ozelde yaptirdim canim ilaçlar 450 500 arasi sperm.yikama 120 asilama 300 git gel derken 1000 tl yi buluyor

Rapor cikartirsanki bu cok zahmetli birsey ve butun tedavileri gorsuysen oyle asilama yapiolar devlette sanirim

Bende basladım tedavoye de bıtıremedım yumurtalarım 13 mm e kadar buyudu snra kaybldu asılayamadık ya dktr durdurdu adet olnca yıne gtcem bakalım

Neyse yapacak bisi yok artik bebis icin yapicaz .Insallah Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar vrir

Bu arada benim 15 16 18 mm 3 yumurtam vardı igne ile büyüdüler bu kontrolden sonra da 2 igne daha oldum sonraki gün sadece çatlama iğnesi oldum 2 tane 2 koldan ve ertesi gün asilama yapıldı. Asilama ağrısız oldu kızlar korkmayın arkadaşın dediği gibi bence sıkıntı asilama değil asilama sonrası acabalarla dolu bekleyiş günleri benim haftaya salı test günüm ama sanırım bekleyemiycem yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum

adacinar , Kaç dozda kullandınız son iki iğnenizi? Bende de 2 yumurta var 15 mm idi dün kontrolde baktığımızda. Akşam 75 vurdum bugün de 75 vurup ctesi kontrol olcak. Büyük ihtimal ctesi çatlatma iğnesi yaparız.

Hadi yaa devlet karsiliyo saniyodum bende :KK43:

Ben Marmara Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım. İkamet belgesi, evlilik cüzdan fotokopisi, rahim filmi sonucu, Kan ve smar testi sonucu, eşimin yakın tarihte verdiği son 2 sperm sonucu, nüfus cüzdan fotokopisi fln istediler.Belgelerimi bir ay öncesinden hazırladım ve adetimin 1-2-3. günlerinden herhangi bir gün gittim, tedaviye başladım.
Ücrete gelince, devlet olduğu için aşılama ücreti alınmıyor.İlaçları da en fazla 2 defa (3 müydü onu tam net hatırlamıyorum) rapor çıkartarak alıyorsun.Devletin karşılamadığı belirli bir yüzde ücreti ödüyorsun.O da toplam 230 YTL civarı tutuyor.

Ben Marmara Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım. İkamet belgesi, evlilik cüzdan fotokopisi, rahim filmi sonucu, Kan ve smar testi sonucu, eşimin yakın tarihte verdiği son 2 sperm sonucu, nüfus cüzdan fotokopisi fln istediler.Belgelerimi bir ay öncesinden hazırladım ve adetimin 1-2-3. günlerinden herhangi bir gün gittim, tedaviye başladım.
Ücrete gelince, devlet olduğu için aşılama ücreti alınmıyor.İlaçları da en fazla 2 defa (3 müydü onu tam net hatırlamıyorum) rapor çıkartarak alıyorsun.Devletin karşılamadığı belirli bir yüzde ücreti ödüyorsun.O da toplam 230 YTL civarı tutuyor.
Hazirladigin belgeleri hastanye mi veriyosun ?

adacinar , Kaç dozda kullandınız son iki iğnenizi? Bende de 2 yumurta var 15 mm idi dün kontrolde baktığımızda. Akşam 75 vurdum bugün de 75 vurup ctesi kontrol olcak. Büyük ihtimal ctesi çatlatma iğnesi yaparız.
ben menogon isimli iğne kullandım 2 toz 1 su şeklinde vuruldu canım

Hersey allahtan elbette uzuldum evet ama nisanda olacak insallah allah sizlerden guzel haber aldirmayi nasip etsin herkesden allah razi olsun hersey guzel.olacak ben neler atlattim buda gecer
Insallah bir sonrakinde olur. Ben de sali gunu kan verecegim. Ama hafif karin agrim basladi ne yazik ki...

Arkadaslar, kontrol dan geldim az once. Sag ve solda 18 ml buyuklugunde 2 yumurta olusmus. Bu aksam 10 da catlatma ignesi vuracagim. Pazartesi sabah da asilamam olacak. Cok stresli ve heyecanliyim. Sonucu buradan yazarim. Dualarda bulusmak dilegiyle. ..

Arkadaslar kafasina takmadan beklemeyi basarabilen var mi?ne yapsam dagitamiyorum kaygilari hayal kur deseniz onu bile beceremiyorum korkumdan yine hayal kirikligi olur diye.kimseyle de konusulmuyor biliyorum ki beni sadece mucadelesi benle ayni olanlar anlar.allah yardimcimiz olsun...yumurta takip asamasinda olan arkadaslarin yumurtalari sorunsuz buyusun,asilamasi yapilanlarin spermleri bereketlensin ve yumurtalarimiza tutunsun saglikla.umarim kimseyi demoralize etmemisimdir.sevgiler.

Back