Martta Aşılamaya başlayanlar

Benm polikistik over sendromu var teek sorun suan bu siz asilama oldnzmu

Selamlar bayanlar ben de cuma günü yaptırdım aşılamamı bende de 3 yumurta oluştu hayırlısı bakalım 3 gün dinlendim yarın iş başı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Allahım isteyen herkese nasip etsin, hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah

bende varım 1.5 yıllık evliyim pco ve sperm azlığı var bizde de hsg çektirdim geçen ay normal çıktı bugün de adetin 4. gün muayene olacağım her şey yolunda giderse bu ay ilk aşılamamızı yaptıracağız Allah ın izniyle :)

Kizlar bende ikinci asilamami olucam bu ay. Femara kullanmaya basladim, Cuma kontrole gidicem. Allah herkesin duasini kabul etsin, bebeklerimizi en hayirli zamanda kucaklarimiza alalim insallah

Ben yatin ilk asilamami yaptiracagim. Tek yumurta gelisti ve yunurtam 21 mm idi. Ovitrelle yaptim. Yarin asilmam yapilacak... Umarim tutar saglikli bir sekilde...

Selamlar bayanlar ben de cuma günü yaptırdım aşılamamı bende de 3 yumurta oluştu hayırlısı bakalım 3 gün dinlendim yarın iş başı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Doktorum istiraahte gerek yok dedi bana?

Doktorum istiraahte gerek yok dedi bana?
Canim normalde bana da hayatına devam et dedi de benim haftasonuna denk geldiği için ekstra iki gün evden çıkmadım dikkat ettim sadece ama ful yatmadım da zaten hayırlı olsun senin aşılaman da şimdiden canım

Merhaba arkadaslar.ilk asilamam 17 subatta oldu tutmadi malesef.hemen 2. Icin calismalara basladik.sperm hareketliligi dusuk esimin.benim de fsh im sinirda.yumurta buyume catlamada problem yok ama bir an once hamile kalmam lzm.yikama sonrasi 8 milyon sperm ile yapildi ilk asilamam.insallah tez zamanda hayirlisiyla hamile kalalim.belirsizlik insani cok yipratiyor

Ilk asilamam yapildi. Umutsuz olacagim bir durum yok. Biz de, doktorum da elimizden geleni yaptik. Otesi bizim irademizde degil. Hayirlisi olsun diyorum.

Hayırlı olsun kızlar Allahım tez zamanda güzel haberler almamızı sağlasın. Benim bugün 6. günüm beklemedeyim, göğüslerim çok ağrıyo sadece bu var şimdilik ilk günden beri böyle ama gitgide çoğalıyo, tabi çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı bakalım. bu arada benim de 2. aşılamam, ilkini 2014 temmuzda yaptırmıştım.

benimde 5. günüm aynen göğüslerim ağrıyo. uçları karıncalaşıyo gibi

arkadaşlar benimde 14 aydır olmuyor hsg ler tahliller yumurta takibi yapıldı ama eşimde de bende de bir sorun yok doktorum aşılama yapalım istersen dedi ama ben karasız kaldım biraz fiyatları konusunda beni biraz fiyat ve süreç hakkında bilgilendirir misiniz arkadaşlar

Canım tüp bebek kadar pahalı bir işlem değil, ben ankaradayım 600 lira ödedim. ilk önce doktor yumurta geliştirmek için ilaç veriyor. yumurta takibi yapıyor, daha sonra çatlatma iğnesi vuruluyor yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince iğneden 36 saat sonra da aşılaman yapılıyor, 5 dk bile sürmüyor, aşılamadan sonra hafif kasık ağrın oluyor o kadar. zaten aşılama olmadan tüp bebek te yaptıramıyorsun, inşallah ilk aşılamanda tutar arkadaşım.

Kizlar size bir sorum olacak. Catlama ignesi olduktan sonra asilamanin hemen ertesi gunu mu yapilmasi daha iyi yoksa sonraki gun mu? Yani diyelim ki Sali gunu catlama ignesini yaptiniz, asilama Carsamba gunu mu yoksa Persembe gunu mu yapilsa daha iyi olur??

Benim ertesi gun yapildi asilamam. Aa hakkinda en iyi karari doktorun verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…