mrb kızlar ben bugün dr a gideceğimi yazmıştım son bir umutla, cuma günü kan testi yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı hatırlarsanız, bugün testi tekrar yaptırdım ultrasonla da karından muayene oldum. test yine negatif çıktı adetimi 6 gün geçmesine rağmen. ultrasonda da dr folikül var bu ne demek oluyor anlamadım, yumurtalıkların güzel çalışıyor dedi., dr a yumurlamamın olup olmadığını sordum bunu anlamak için adetinin 3. günü hormon testi yapmamız lazım dedi, bir de duphoston diye bir ilaç verdi onu 5 gün kullanacakmışım ve 10 gün içinde adet olacakmışım yani benim süreç baya bir uzadı. bir de bu arada ben bu ilacı kullanırken korunmama gerek var mı acaba dr a sormayı unutmuşum, çünkü benim ilk hamileliğimde aynen bu süreçlerden geçerken oldu, yani aynen böyle adet gecikmesi yaşayıp dr a gittim ve duphoston kullandım fakat korunmadık 10 gün içinde adet olmam gerekiyordu olmayınca dr a gittik ve hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki boş gebelik oluştuğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi yine aynı şeyin olmasını istemiyorum oyüzden adet olana kadar korunmak en iyisi galiba. bu arada belirtilerim hala devam ediyor göğüslerde hassasiyet, akıntı, kasık ağrısı hatta ateşim bile son 10 gündür düşmedi ama yok işte dr psikolojik diyor, inanamıyorum bu kadar belirti nasıl psikolojik oluyor, çok üzgünüm.