Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Bu sabah ikinci testi yaptım.Şu eczaneden aldığım pahalı testle.Sonuç aynı çift çizgi ama biri hala silik.Hayırlısı bakalım birde kan testi yaptırmakta fayda var:))

Kizlar yine ben geldim selam herkese :) konu actim kimse cevap vermedi moralmanim çöktü iyice :( hani adet olmustum ya 3 ayin sonunda iste adetim bitti fakat cok az geldi simdi de karnimda cok fazla gurultu var. sanki icimde canavar yasiyo :) ayaklarim soguk buz gibi bazende cayir cayir yaniyo. belim agriyo. acaba hamile olabilir miyim ki adet oldugum halde umutluyum. bir de arkadasla konustum o da 3 ay adet olmamis sonrasinda olmus ama az olmus ve sonraki ay hamile kalmis off acaba hamile miyim ki

Kizlar yine ben geldim selam herkese :) konu actim kimse cevap vermedi moralmanim çöktü iyice :( hani adet olmustum ya 3 ayin sonunda iste adetim bitti fakat cok az geldi simdi de karnimda cok fazla gurultu var. sanki icimde canavar yasiyo :) ayaklarim soguk buz gibi bazende cayir cayir yaniyo. belim agriyo. acaba hamile olabilir miyim ki adet oldugum halde umutluyum. bir de arkadasla konustum o da 3 ay adet olmamis sonrasinda olmus ama az olmus ve sonraki ay hamile kalmis off acaba hamile miyim ki
bende aynıyım valla bılla kafam bulanık cok ayın 6 sında adet oldum herzamankınden kısaıkıgun surdu 3 gunsonra acık keve rengı lekelenmem oldu doktoruma gıttım alltan felan baktı sonra kantestı ıstedı esım bu ne testı dedı doktor dusuk tehdıdı var dedı neyse ıkı saat sonra arkadasıma arttım doktoru soyledgı bu testı sadece dusuk tehdıdı ıcın yaptırdım bıdakı adetı beklıycaz ozamana kadardıkkatlı ol kendıne dıkkat et ve kasgundur kasıgımda batma sıslık hısedıyorum belıme agrı gırıyor bu ay farklılık hıs edıyorum bedenımde ama ne oldugunu bılmıyorum

herkese selam arkadaşlar inş. herkesin gönlüne göre olur sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız :D

Benim sat tarihim 21 mart bat tarihimde 20 nisan bakalım umarım çift çizgiyi görürüm bu ay çok istiyorum :)

günaydın kızlar sanki topic terkedilmiş gibi nerde eski neşesi bat günü gelenler ve kırmızıyı görenler uğramıyo buralara artık:20:

Herkese merhabalar.Topik gerçekten pek sessizleşmiş.Kimseler pek uğramıyor sanırım ama ben yinede kendimle ilgili haber vermek istedim.Bugün aile hekimime gidip test yaptırdım.Sonuçları yarın alacakmışım.Bakalım hayırlısı olsun.Yarın sonucu haber veririrm...

İnsaallaah iyi haberler verirsin ve bizleri de mutlu edersinnnn;-)
ben ise hala beklemedeyimmm.yaptirdigim yumurta catlatma ignesi yumurtalari degil karnimi catlatti herhal;-) karin agrisindan durulmuyo rabbim hayirlisini versin hepimize...

Mesela ben gibi :( bu ay okadar umutluydum ki kimyasaldan sonra büyük ihtimalle olacak gibi hissidiyordum ki beni 40.güne kadar bekletip 40.gün adet olunca hem moralim bozuldu hem de durumdan huylandım hiç giresim gelmiyo foruma o yüzden çok üzgünüm :50: yarın doktora gidiyorum muayene olmak istiyorum bir baksın bakalım sıkıntılı bir durum var mı diye

Herkese merhabalar.Topik gerçekten pek sessizleşmiş.Kimseler pek uğramıyor sanırım ama ben yinede kendimle ilgili haber vermek istedim.Bugün aile hekimime gidip test yaptırdım.Sonuçları yarın alacakmışım.Bakalım hayırlısı olsun.Yarın sonucu haber veririrm...
canım inş hamilesindir hadi bakalım hayırlısı hakkında güzel haberlerini bekliyoruz...

Mesela ben gibi :( bu ay okadar umutluydum ki kimyasaldan sonra büyük ihtimalle olacak gibi hissidiyordum ki beni 40.güne kadar bekletip 40.gün adet olunca hem moralim bozuldu hem de durumdan huylandım hiç giresim gelmiyo foruma o yüzden çok üzgünüm :50: yarın doktora gidiyorum muayene olmak istiyorum bir baksın bakalım sıkıntılı bir durum var mı diye
canım benim biz burda destek olmak için varız iyisiyle kötüsüyle zaten her kadının her ay %25 ihtimal takma bu kadar kafana rabbim hayırlısını versin hakkımızda elbet bizde hamile kalıp hamileliğimizin tadını çıkaracağız emin ol...
ayrıca her adet yeni haberdir bir sonraki ay için inş. rabbim bir sonraki ay için nasip etsen bebeğimizi....
benimde 2 gün kalda adetime ama içimden bir his adet olacağımı sölüyo ama hiç moralim bozuk değil nedense üzülmüyorum bu ay acayibim :9:

kızlar benımde adete 3 gun falan var bu sabah test yaptım negatıf malesef moralım bozuldu adet olacam gıbı gelıo umutlar mayısa kalıo galıba ilki hemen olmustu sımdı niye bekletiyo anlamıorum:(((( kısmet gerci gerısı bos allahın takdiri umudum azalsada belkı daha testte gorunmemıstr dıerek bı umut beklıyorum

kızlar nasılsınız kımsecıkler yokmu mıhrımah uzulme kısmet dahavar batına ınsallah hamıssındır

esla cım bana kurtajdan sonra hıc enfeksıyon kapıp kapmadıgını solermısın ya benı sarı akıntım gelıyo kokusuz vala :(

yok canım kapmadım valla birşey :S büyük ihtimalle mantar olmuşsundur sıkıntı yapma ilaçla filan geçer heralde S:

mrb kızlar ben bugün dr a gideceğimi yazmıştım son bir umutla, cuma günü kan testi yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı hatırlarsanız, bugün testi tekrar yaptırdım ultrasonla da karından muayene oldum. test yine negatif çıktı adetimi 6 gün geçmesine rağmen. ultrasonda da dr folikül var bu ne demek oluyor anlamadım, yumurtalıkların güzel çalışıyor dedi., dr a yumurlamamın olup olmadığını sordum bunu anlamak için adetinin 3. günü hormon testi yapmamız lazım dedi, bir de duphoston diye bir ilaç verdi onu 5 gün kullanacakmışım ve 10 gün içinde adet olacakmışım yani benim süreç baya bir uzadı. bir de bu arada ben bu ilacı kullanırken korunmama gerek var mı acaba dr a sormayı unutmuşum, çünkü benim ilk hamileliğimde aynen bu süreçlerden geçerken oldu, yani aynen böyle adet gecikmesi yaşayıp dr a gittim ve duphoston kullandım fakat korunmadık 10 gün içinde adet olmam gerekiyordu olmayınca dr a gittik ve hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki boş gebelik oluştuğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi yine aynı şeyin olmasını istemiyorum oyüzden adet olana kadar korunmak en iyisi galiba. bu arada belirtilerim hala devam ediyor göğüslerde hassasiyet, akıntı, kasık ağrısı hatta ateşim bile son 10 gündür düşmedi ama yok işte dr psikolojik diyor, inanamıyorum bu kadar belirti nasıl psikolojik oluyor, çok üzgünüm.

mrb kızlar ben bugün dr a gideceğimi yazmıştım son bir umutla, cuma günü kan testi yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı hatırlarsanız, bugün testi tekrar yaptırdım ultrasonla da karından muayene oldum. test yine negatif çıktı adetimi 6 gün geçmesine rağmen. ultrasonda da dr folikül var bu ne demek oluyor anlamadım, yumurtalıkların güzel çalışıyor dedi., dr a yumurlamamın olup olmadığını sordum bunu anlamak için adetinin 3. günü hormon testi yapmamız lazım dedi, bir de duphoston diye bir ilaç verdi onu 5 gün kullanacakmışım ve 10 gün içinde adet olacakmışım yani benim süreç baya bir uzadı. bir de bu arada ben bu ilacı kullanırken korunmama gerek var mı acaba dr a sormayı unutmuşum, çünkü benim ilk hamileliğimde aynen bu süreçlerden geçerken oldu, yani aynen böyle adet gecikmesi yaşayıp dr a gittim ve duphoston kullandım fakat korunmadık 10 gün içinde adet olmam gerekiyordu olmayınca dr a gittik ve hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki boş gebelik oluştuğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi yine aynı şeyin olmasını istemiyorum oyüzden adet olana kadar korunmak en iyisi galiba. bu arada belirtilerim hala devam ediyor göğüslerde hassasiyet, akıntı, kasık ağrısı hatta ateşim bile son 10 gündür düşmedi ama yok işte dr psikolojik diyor, inanamıyorum bu kadar belirti nasıl psikolojik oluyor, çok üzgünüm.
bazı ınsanlarda gbelık cok gec cıkıyormus kanda ulturasonda bıdakı batta veya bata on gun kala felancıkıyormus canını sıkma uzulme kader kısmet hersey belkı gec dollenme olmustur bende supeler ıcındeyım bıdakı batı beklememı soyledı doktor ve kendıme dıkkat etmemı soyledı bence sende dıkkatlı ol bellı olmaz canım

bat 25 nisan
sat 25 mart
ne kadar kafama takmasamda içten içe gün sayıyorum... :1:

Rabbim isteyen herkeze evlat nasib eder inşallahh

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
lütfen topiği yalnız bırakmayalım hiç tadı kalmadı nerde pufböreği nerde bioigperge nerde diğer arkadaşlar:43:

Back