Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

evet esbayar artıkım topiğe girmek bile istemiyorum çünkü kiminle paylaşıcam girsemde bak benim 17-18 bat :18:
sen nasılsın belirti falan varmı ovulasyon bitti dimi senin

kuzum walla sana katılıyorum giricem birileri ile bişiler paylaşmak istiyorum kimse bişi yazmıo kalıo havada..

bnm bat 29 nisan kuzum ama bitmek üzere bugün reglin 17.günündeyim çalışmalarda devam edio ama işte aynı şeler

kuzum walla sana katılıyorum giricem birileri ile bişiler paylaşmak istiyorum kimse bişi yazmıo kalıo havada..

bnm bat 29 nisan kuzum ama bitmek üzere bugün reglin 17.günündeyim çalışmalarda devam edio ama işte aynı şeler
tam zamanları hade bakem hakkında hayırlısı inş bu ay tuttururuz olmazsada önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkım :54:

tam zamanları hade bakem hakkında hayırlısı inş bu ay tuttururuz olmazsada önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkım :54:

aynn öle cnm bnm yaaa inş tutar bu ay içime doğuo inş tutcak bazen böle mide bulantım oluo akıntım var bide batma oluo ama belkide

belirtileri okudum ya öle hissediorum ondan diorum senn az kalmış inş güzel haberi vercen bizee

aynn öle cnm bnm yaaa inş tutar bu ay içime doğuo inş tutcak bazen böle mide bulantım oluo akıntım var bide batma oluo ama belkide

belirtileri okudum ya öle hissediorum ondan diorum senn az kalmış inş güzel haberi vercen bizee
psikolojik oluyo ama geçen ay bende öyleydim bulantı hariç bütün belirtileri yaşadım ama nasipte yokmuş...
inşallah senin gerçekten bebek belirtisidir hade bakem

hamişler paylaşsanıza 8 nisanda öğrenen 4 kişi olduk sanırım :))) kızlar bilgi verin ne durumdasınız ben çok sık idrara çıkıyorum arada kasığımda ağrı gibi bişey oluyo yemeklerden sonra

bi şişkinlik ve ara ara bulantılarım mide kazınmalarım var ya bide 10 nisan hcg değerim 422 çıktı dr 10 gün sonra gel dedi inşallah herşey yolunda gider
ayyy senın yazını okurken bıre bır her harfını sankı ben yazmısım kendı yazılarımı okuyo gıbı oldum aynı seylerı bende yasıyorum doktor aynı sekıle 10 gun sonra gel dedı ben cuma gunu kontrole gıdıcem işallah keseyı goruruz
Dün iş çıkışı bir tane test aldım eczaneden 4 liraya.Sonra bir kozmatik dükkanının önünde gebelik testi bir lirayazısını görünce orayada girip iki tane de oradan aldım.Neden bir lira acaba yanlış çıkamı dedim.Yok dedi eczanedekilerde benle aynı fiyata alıyorlar ama pahalı satıyorlar dedi.Her neyse eczanedeki adam gecikme 5 günden azsa sabah idrarıyla yap testi ışık da görmesin dedi.İlk olduğu için bilemiyorum tabi.Dün kayınvalidemlerdeydik eve geldiğimizde saat gecenin 3üydü.Eşim testi yapmamı istedi sabaha ne kaldı die.1 liralık Testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı. Tabi doğru mu bilemediğim için heveslenmek istemiyorum üzülmemek için.Belki regli olurum die bekliyorum.Ara ara kasık ağrılarım devam ediyo,regli öncesi gibi gerginim ve göğüslerim hala şiş.Hayırlısı olsun...
ıkıncı cızgı silikte olsa cıktıysa belliyse hamılesındır hayırlı olsun :1:

ben bu bahsettiğin kahverengi akıntıyı her ay yaşıyorum canım, adetim başlıyo öyleki ilk 3 gün bu kahverengi akıntılar ve sonrasında 3-4 gün süren orta miktarda adet, en sonra aralık ayında gittiğimde doktoruma bunu yine söledim olabilir bir sakıncası yok dedi bana, ve o ay gebe kalmıştım fakat karnımda öldü şubatta alındı, yani gebeliğe engel değil
hatta ben hormonlarıma baktırmıştım herşey normaldi ama illaki bu kahverengi lekelerden rahatsız oluyorum diyorsan doğum kontrol ilacı vereyim sana dedi bende istemedim zaten gebelik istiyorum çünkü
yani okadarda endişe etme
ama yinede eğer testlerini yaptırırsan porgesteron sonucunu buraya yazarsan banada bir fikir olur en azından

sağ ol cnm bilgiler için. dün hastaneye gittim. 6-7 tüp kan aldılar. 2 de idrar tahlili. gerçi adetliydim ama herhalde onu hesaba katarlar çünkü hormon tahlili adetliyken yapılıyormuş. Zaten doktor biliyor. Cuma sonuçları alcam bakalım

Kızlar selamlar!!!

Nasılsınız görüşmeyeli? biliyorsunuz geçen hafta İzmir'deydim. İnternete girmem zor oldu ama ara sıra girerek sizleri yalnız bırakmamaya çalıştım.
Dün döndük evimize ama ben soluğu hastanede aldım. Doktora gittim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ne tahlil yapılması gerekiyorsa yapın hazırım dedim :1:
6-7 tüp kan aldılar. 2 de idrar... Her bir şeye bakcaklar sanırım. Adetli olduğum için ultrasona bakamadılar. Prş-cuma gibi tahlil sonuçlarımı alcam aynı zamanda ultrasona gircem. Smear testi de yapılcak.
Bakalım bu ay daha bilinçli bir şekilde ilerlemek istiyorum. Bir sorun fln varsa önceden müdahale edeyim en azından. Kahve akıntılarla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Sonuçları bekliyoruz şimdilik. Eşimin babasının spermelerinin çok az ve yavaş olduğunu ve 7 sene çocuklarının olmadığını söyledim. Genetik olup eşimde de aynı problem olabilir mi dedim. Hayır dedi. Çok rahatladım onun için de. Aklımı kurcalayan şeylerden kurtulayım ki kendi kendimi kurup durmayayım dimi? :)
Bu arada folik asit kullanmamı önerdi. 1 aydır kullanıyorum bile dedim :) Solgar'ın folik asitini kullanıyorum ben. En iyisi oymuş zaten, öyle dedi. En iyi ilaç dozajını solgar ayarlıyormuş. Her gün 1 tane iç dedi.

Artık bugünden itibaren her gün yanınızdayım.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canım arkadaşlarımmmm

Son düzenleme:
kızlar listeyi güncelledim ve gözlerime inanamadım!!! Tammmmm 11 hamişimiz vaaaarrrrrr :):46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahımmmmmm nolur tüm listeyi hamiş olarak hazırlamamı sağlaaa, herkes mutlu olsun, bebişlerinin kokusunu içine çekme şansına sahip olsunnn :26:

canlar yapmayın yahu. İzmir'de en zor şartlarda bile girdim topiğe elimden geldiğince. Şimdi döndüm. Hep yanınızda olcammm :29:

Back