inş bu ay bebişin seninledir canım hakkında hayırlısı...Benim da sat 5 marttı bugün son adetimden sonra 36.gün test aldım korka korka da olsa yarın yapıcam çünkü çok gecikmiş olacak yarın idrarda çıkmazsa da büyük ihtimal yine kimyasal gebelik geçireceğimAllahım sen koru nolur yine olmasın
ayyy sen beni iyice hamle havasına soktun arkadaşım yaa
ikiz üçüz gibi çoğul gebelikler 8. haftada belli oluyor. kalp atışlarına bakıldığı zaman birkaç kalp görüyorlar:)
saol canım cavın için yeterki hamle oldğum kesinlşsinde brtane iki tane hç fark etmez şuanda çok strestyim kan snucum çok dşük gbi braz arştırdım herkzinki yksek dktorda gzel dedi snca ama ynde bnm şüplerm var
Hoşgeldin puf böreği :) sen yokken sevindirici haberler aldık arkadaşlarımızdan ama malesef sıkıntılı olduğu için sonlandı çok ama çok üzüldüm aynısını ben de yaşamaktan korkuyorum.Allah ikisinin de yarıdmcısı olsun zor günlerden geçiyorlar
cnm ya ben seni listede hamiş yapmıştım. Napim düzelteyim o zmn şimdilik. ama sırayı düzeltmicem sadece hamiş şeklindeki halini düzeltcem
pufböreği hoşgeldinn topiğimizi bırakıp gitmesin kimse ya hayal aşk kayıplara karıştı keşke buradan gelişmeleride paylaşsa zamanla Allahın izniyle hamişlerimiz çoğalacak ve hamiş paylaşım topiğine dönecek hissediyorum... hep destek tam destek kızçeler birbirimizi bırakmak yok birbirimize umut olalım ben ilk gebeliğimi paylaşmak istiyorum umut olsun Allah istedikten sonra olmaz diye bişey yok inancımızı kaybedemeyiz çünkü Rabbimiz çok büyük...öyleki benim büyük bi derdim var demeyelim derdimize dönüp benim büyük bir Rabbim var diyelim ben lisede adet oldum pko teşhisi kondu senelerce doğum kontrol hapı kullandım hastanede çalışıyordum evlendim doktorlar bana bak doktor olarak değil abin olarak söylüyorum çocuğun zor olur senelerce tedavi gerekebilir yaşım genç deme denemeye başla dediler 19 yaşındaydım ozaman dinlemedim kafamada takmadım gençlik işte bi rahatlık oluyo yaş itibariyle nitekim 22 yaşında bigün hapı unututp hamile kaldım inanamadım.doğumdan sonra hastalığımdanda kurtuldum olabiliyormuş inanamadım defalarca doktora gittim kontrole pko yok dediler.ve dünya dua üzerine kurulu kesinlikle.bol dua kızlar reçete bu aslında Allah istedikten sonra gerisi yalannnn.
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef arkadaşlar 4 gün gecikmeyle adet oldum sabahtan beri ağlamaktan şiştim.hayırlısı Allah biliyor ne zaman vereceğini.hamile arkadaşlarımızada allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin ve bizlerede dua etsinler.üzgünüm çok üzgünüm.
canım aynı soruyu bende sormuştum ama kimse bilemiyo aynı sorun bendede var ama korunduğum dönemde böle bi sorun yoktu korunmayı bıraktıktan sonra oldu.. gebelik öncesi kontrol için gitmiştim ben doktor bana korunmayı bıraktınız mı diye sormuştu bende 1 hafta önce demiştim ve doktor bana sen daha yeni kadın oldun o yüzden vücudunda değişiklikler olur demişti. bende ilişki sonrası kasık ağrılarını ona yordum... bende durum böle inş yardımcı olmuşumdur...Kızlar selam bişey öğrenmek istiyorum ilişkiden sonra kasıklarda ağrı olması sızlaması neyin habercisi sizce bi yorumu olan varsa paylaşırsa rahatlıcam ?
canım benim üzülme verende allah alanda allah tabiki kolay değil ama rabbim büyük vardır bir bildiği... rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebekle doldursun kucağını amin hepimizin inş en yakın zamanda...maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef arkadaşlar 4 gün gecikmeyle adet oldum sabahtan beri ağlamaktan şiştim.hayırlısı Allah biliyor ne zaman vereceğini.hamile arkadaşlarımızada allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin ve bizlerede dua etsinler.üzgünüm çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?