Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

inş bu ay bebişin seninledir canım hakkında hayırlısı...

Hoşgeldin puf böreği :) sen yokken sevindirici haberler aldık arkadaşlarımızdan ama malesef sıkıntılı olduğu için sonlandı çok ama çok üzüldüm aynısını ben de yaşamaktan korkuyorum.Allah ikisinin de yarıdmcısı olsun zor günlerden geçiyorlar

hoşgeldin pufum nasılsın nerelerdesin... baya kaldın kayınvalidede
sende durumlar nasıl belirti falan varmı yada aksi belirti...

Kızlar selamlar. Ancak girebildim nete. Yazdıklarınızı okuyordum kaldığım yerden.. Okurken sevindim ama sonra çok üzüldüklerim oldu. Allah hepinize sabrını versin. İnşallah hepimizn sağlıkla kucağına gelir bebişler...

Bana gelince mide bulantılarım var bugün.. Hiç yaşamadığım bir şey de sırtım tamamen sivilce doldu. Nasıl oldu anlamadım. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü fena.

Yüzümde de 4 tane çıktı. Sürekli uyukluyorum. 4 gün var bata. Ama bnm adet tarihimin 2 gün sonra olma ihtimali de yüksek. Çünkü karışmıştı tarihler

kızlar sizce persembe günü idrar testi yapsam çıkar mı? illa geçmesini mi beklicezzzz?

ikiz üçüz gibi çoğul gebelikler 8. haftada belli oluyor. kalp atışlarına bakıldığı zaman birkaç kalp görüyorlar:)

saol canım cavın için yeterki hamle oldğum kesinlşsinde brtane iki tane hç fark etmez şuanda çok strestyim kan snucum çok dşük gbi braz arştırdım herkzinki yksek dktorda gzel dedi snca ama ynde bnm şüplerm var

cnm ya ben seni listede hamiş yapmıştım. Napim düzelteyim o zmn şimdilik. ama sırayı düzeltmicem sadece hamiş şeklindeki halini düzeltcem

cnm bnmmm kötü düşünme sakın. Biliyorum çok zor.. Arkadaşlarımızın yaşadıkları hepimizin başına gelebilir ama Allah hepimizi korusun. Allah kimseye unutamayacağı acı vermesin..

üzücü haberlere bende çok üzülüyorum dilerim Allah bir daha yaşatmaz, ben 2 gebeliğimi pıhtılaşma nedeniyle kaybettiğim için durumun zorluğunu anlıyorum birini düşük ve kürtaj 2.cisini kürtjala aldırmıştım 3. denememde tabiki doğuma kadar iğneyle kızıma kavuştum kızım 4 yaşına geldi bende bu ay denedim ilk kez 26 mart sat, 30 günde bir olurum ben ve hala çok var bat a pazar ilk denemeyi yaptım yumurtladığımı düşünerek tekrar yapmadım dünden beri aklıma geldikçe midemde bişeyler oluyor sıcaklık sanki heyecan sanki... böyle kafaya taktıkça tutmayacak galiba diyorum acaip sıkıntılıyım yani

pufböreği hoşgeldinn topiğimizi bırakıp gitmesin kimse ya hayal aşk kayıplara karıştı keşke buradan gelişmeleride paylaşsa zamanla Allahın izniyle hamişlerimiz çoğalacak ve hamiş paylaşım topiğine dönecek hissediyorum... hep destek tam destek kızçeler birbirimizi bırakmak yok birbirimize umut olalım ben ilk gebeliğimi paylaşmak istiyorum umut olsun Allah istedikten sonra olmaz diye bişey yok inancımızı kaybedemeyiz çünkü Rabbimiz çok büyük...öyleki benim büyük bi derdim var demeyelim derdimize dönüp benim büyük bir Rabbim var diyelim ben lisede adet oldum pko teşhisi kondu senelerce doğum kontrol hapı kullandım hastanede çalışıyordum evlendim doktorlar bana bak doktor olarak değil abin olarak söylüyorum çocuğun zor olur senelerce tedavi gerekebilir yaşım genç deme denemeye başla dediler 19 yaşındaydım ozaman dinlemedim kafamada takmadım gençlik işte bi rahatlık oluyo yaş itibariyle nitekim 22 yaşında bigün hapı unututp hamile kaldım inanamadım.doğumdan sonra hastalığımdanda kurtuldum olabiliyormuş inanamadım defalarca doktora gittim kontrole pko yok dediler.ve dünya dua üzerine kurulu kesinlikle.bol dua kızlar reçete bu aslında Allah istedikten sonra gerisi yalannnn.

Cnmmm ne güzel bi hikaye bu. İnşallah herkesin tüm yaşamı yoluna girer.

Cnmcm herkes giderse de ben kalırım merak etmee

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef arkadaşlar 4 gün gecikmeyle adet oldum sabahtan beri ağlamaktan şiştim.hayırlısı Allah biliyor ne zaman vereceğini.hamile arkadaşlarımızada allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin ve bizlerede dua etsinler.üzgünüm çok üzgünüm.

Benim de çok aşırı mide bulantım var dün çok fenaydım zor tuttum kendimi ama ben adet olacağım zaman da bulantı sorunu yaşarım o yüzden bu benim için belirti değil yarın sabah test yaptığımda tek çizgi görürsem çok üzülücem ve sonra o zaman niye adet olmuyorum diye kendimi yemeye başlayacağım eminim.Sanırım geçen ayki kimyasal gebelik yüzünden düzenim sarsıldı 36 gün oldu hala bir şey yok göğüslerim bile ağrımıyor geçen ay kasıklarım iğneleiyordu bu ay o da yok

üzülme arkadaşım umudunu kırma devam et Allah büyük

Kızlar selam bişey öğrenmek istiyorum ilişkiden sonra kasıklarda ağrı olması sızlaması neyin habercisi sizce bi yorumu olan varsa paylaşırsa rahatlıcam ?

Kızlar selam bişey öğrenmek istiyorum ilişkiden sonra kasıklarda ağrı olması sızlaması neyin habercisi sizce bi yorumu olan varsa paylaşırsa rahatlıcam ?
canım aynı soruyu bende sormuştum ama kimse bilemiyo aynı sorun bendede var ama korunduğum dönemde böle bi sorun yoktu korunmayı bıraktıktan sonra oldu.. gebelik öncesi kontrol için gitmiştim ben doktor bana korunmayı bıraktınız mı diye sormuştu bende 1 hafta önce demiştim ve doktor bana sen daha yeni kadın oldun o yüzden vücudunda değişiklikler olur demişti. bende ilişki sonrası kasık ağrılarını ona yordum... bende durum böle inş yardımcı olmuşumdur...

Son düzenleme:
canım benim üzülme verende allah alanda allah tabiki kolay değil ama rabbim büyük vardır bir bildiği... rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebekle doldursun kucağını amin hepimizin inş en yakın zamanda...

bu arada herkese günaydın hepimiz için hayırlı güzel bir gün olur inş..
bende topiği terkedenlerden şikayetçiyim batı geçtiği halde bilmiyoruz hamile mi değil mi diye

benimde batıma 7 gün var ama rahatım adet olacağım ben bu ay içimden bi his öle diyo çünkü hiç birşey yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişliği sadece dün ve öncesi çok fazla beyaz bi akıntı oldu. bu kadarla hamile olamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…