Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

canım aynı soruyu bende sormuştum ama kimse bilemiyo aynı sorun bendede var ama korunduğum dönemde böle bi sorun yoktu korunmayı bıraktıktan sonra oldu.. gebelik öncesi kontrol için gitmiştim ben doktor bana korunmayı bıraktınız mı diye sormuştu bende 1 hafta önce demiştim ve doktor bana sen daha yeni kadın oldun o yüzden vücudunda değişiklikler olur demişti. bende ilişki sonrası kasık ağrılarını ona yordum... bende durum böle inş yardımcı olmuşumdur...

cnm bnm çok saol bilgiler için bnmde olmaya başladı korunmayı bıraktıktan snra nette de araştırdım pek açık bilgi yok bnde hamişimdir die umutlandım bide çok dinliyorum kendimi sanırım ondan böle oluyo :(

bu arada herkese günaydın hepimiz için hayırlı güzel bir gün olur inş..
bende topiği terkedenlerden şikayetçiyim batı geçtiği halde bilmiyoruz hamile mi değil mi diye
:20:

benimde batıma 7 gün var ama rahatım adet olacağım ben bu ay içimden bi his öle diyo çünkü hiç birşey yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişliği sadece dün ve öncesi çok fazla beyaz bi akıntı oldu. bu kadarla hamile olamam herhalde
:9:
[

günaydın canıımmm hamiş haberlerini aldıkça hergün daha güzel olcak eminim

cnm bnm çok saol bilgiler için bnmde olmaya başladı korunmayı bıraktıktan snra nette de araştırdım pek açık bilgi yok bnde hamişimdir die umutlandım bide çok dinliyorum kendimi sanırım ondan böle oluyo :(
geçen ay bende dinledem bütün belirtiler vardı bu ay dinlemiyorum kendimi hiç belirti yok demekki benim psikolojikmiş varmış gibi hissettim ama:9:
bendede aynısı oluyo ben çok sıkıntı yapmadım ilişki esnasında olmadığı için. ilişki sonrası olduğu için vücudum spoşlara böle tepki veriyor diye düşünüyorum:9:

bnde giremiyorum evde anca sabah 8 akşam 6 bazen telden giriyim diorum ama zor oluo :) kopmak istemiyorum ama burdan
geçen ay ben öyleydim ama o insanı psikolojik çok yıpratıyo canım o zaman yaptığın hiç birşeyden zevk almıyosun sanki adet gününe kadar sitede net başında olsan zaman daha çabuk geçecekmiş gibi geliyo:9: geçen ay yaptım bu ay yapmam:9:
ne iş yapıyodun canım sen?

geçen ay ben öyleydim ama o insanı psikolojik çok yıpratıyo canım o zaman yaptığın hiç birşeyden zevk almıyosun sanki adet gününe kadar sitede net başında olsan zaman daha çabuk geçecekmiş gibi geliyo:9: geçen ay yaptım bu ay yapmam:9:
ne iş yapıyodun canım sen?

canım bn hep finans hemde ithalat yapıyorum makine üretimi yapan bir firmada sen ne iş yapıosun ya beklemek çok zor keşke hemen öğrenebilsek hamiş kaldımızı :)

Benim için her şey geçen aya dödü yine işte... bugün satın üzeirnden geçen 37.gün test yaptım ve negatif çıktı çizgi mizgi yok geçen ay da böyle olmuştu 39.gün dayanamayıp bidaha yapmıştım ozaman çift çizgiyi görmüş ve kan vermiştim ama kimyasal geblikti ve düştü şimdi yine aynısı oldu işte yine 37.gün idrarda gözükmedi keisn yine kimyasal... keşke bir an önce adet olsam çok üzgün ve sinirliyim :14:

Benim için her şey geçen aya dödü yine işte... bugün satın üzeirnden geçen 37.gün test yaptım ve negatif çıktı çizgi mizgi yok geçen ay da böyle olmuştu 39.gün dayanamayıp bidaha yapmıştım ozaman çift çizgiyi görmüş ve kan vermiştim ama kimyasal geblikti ve düştü şimdi yine aynısı oldu işte yine 37.gün idrarda gözükmedi keisn yine kimyasal... keşke bir an önce adet olsam çok üzgün ve sinirliyim :14:

canımmm üzülme nolurr hayırlısı böyleymiş de isyan etmem rabbimin gücüne gider...

eninde sonunda rabbim isteyen herkese nasip eder ben buna inanıyorum bnm annemin dayısı 70yaşında ve ilk eşinden çocuğu olmuyo

die kuma getirdi üstüne şimdi o kadın hamile ama düşün o yüzden en güzel doğru zamanı bekleyelim inş bidaki ay umutla hamiş haberi

alıcaz bn inanıyorum ve strersinde en büyük etken olduğunu düşünüyorum

canım yıpratma bu kadar kendini. biliyorum uzaktan demesi kolay yaşayan bilir ama inan senin için bende çok üzüldüm.
ayrıca hemen kötüye yorma belki geç döllenme olmuştur o yüzden idrarda görünmemiştir. iyi düşünelim iyi olsun canım..

yok hayır isyan etmiyorum ama 34 günde bir olan biriyim 3 gün gecikmiş idrarda çıkması lazımdı geçen ayda aynısını yaşadım hamilemiyim değil miyim belli değil hastalık istemiyorum hayatımda bıktım artık biraz ondan sanırım13 üne kadar tekrarlarım idrar tstini artık olmazsam napayım...sonra da tıpış tıpış doktora belki de kist vardır

kızlar akıntım 2 gündür beyazdı bugün hafif sarıya dönmüş anlamadım ben ya. normalde akıntım olur ama bilemedim belkide ben kuruntu yapıyorum idrar yollarındaki iltihabı ona yoruyorum bilemedim:9:

yok hayır isyan etmiyorum ama 34 günde bir olan biriyim 3 gün gecikmiş idrarda çıkması lazımdı geçen ayda aynısını yaşadım hamilemiyim değil miyim belli değil hastalık istemiyorum hayatımda bıktım artık biraz ondan sanırım13 üne kadar tekrarlarım idrar tstini artık olmazsam napayım...sonra da tıpış tıpış doktora belki de kist vardır

canım bnm ya inş hamişsindir istediğin gibi olur bncede bi git baktır doktora ne var ne yok öğrenir rahat edersin

canım esbayarın dediği gibi inş hamilesindir tekrar aynı şeyleri yaşamazsın ama değilse bile takma kafana git bi doktora görün...
senin adına şöle seviniyorum kimyasal gebelik geçirdiysen demekki hamile kalabiliyosun buda güzel bişey kalan problemede doktorlar emin ol çare bulacaktır...
benim 3. ayım acaba diye aklımda hamile kalabiliyo muyum diye düşünüyorum:(
rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin inş. en yakın zamanda bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımızda olsun amin

canım esbayarın dediği gibi inş hamilesindir tekrar aynı şeyleri yaşamazsın ama değilse bile takma kafana git bi doktora görün...
senin adına şöle seviniyorum kimyasal gebelik geçirdiysen demekki hamile kalabiliyosun buda güzel bişey kalan problemede doktorlar emin ol çare bulacaktır...
benim 3. ayım acaba diye aklımda hamile kalabiliyo muyum diye düşünüyorum:(
rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin inş. en yakın zamanda bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımızda olsun amin

Amin canım sağolasın benim de denediğim 2.ayım 2.5 yıl doğum kontrol ilacı kullandım bıraktığım ay da kimyasal gebelik yaşadım bu ay için çok umutluyum o yüzden ,ama olmazsa da üzülmem Allah ne zaman vereceğini bilir zaen üzüntüm ondan değil tek üzüldüğüm vücut düzenimin bozulması kaç gündür kasık ağrısı mide bulantısıyla gezmem.Yani 3 gün önce adet olsaydım olsun nasip değilmiş deyip önüme bakarım ama böyle olunca insanın içine korku yerleşiyo acaba niye böyle oluyor diye işte

bu ay itibarı ile 18 ay oldu denemeye başlayalı ve ben tamamen aklımdan çıkarmaya karar verdim.bir süre bebek olayına ara veriyorum taaki ben bu o belirti bu belirti diye kafadan sildikten sonraya kadar.18 aydır her belirtiyi yaşadım 10 gün gecikti 1 hafta gecikti ha kaldı ha kalacam diye diye kendimi yedim bitirdim.ilk önce şu olayı kafamdan atayım ondan sonrası nasip.

bu ay itibarı ile 18 ay oldu denemeye başlayalı ve ben tamamen aklımdan çıkarmaya karar verdim.bir süre bebek olayına ara veriyorum taaki ben bu o belirti bu belirti diye kafadan sildikten sonraya kadar.18 aydır her belirtiyi yaşadım 10 gün gecikti 1 hafta gecikti ha kaldı ha kalacam diye diye kendimi yedim bitirdim.ilk önce şu olayı kafamdan atayım ondan sonrası nasip.
rabbim hakkında hayırlısını versin canım. sen kararını vermişsin kendin ve psikolojim nasıl daha iyi olacaksa öyle yapman en mantıklısı...

Amin canım sağolasın benim de denediğim 2.ayım 2.5 yıl doğum kontrol ilacı kullandım bıraktığım ay da kimyasal gebelik yaşadım bu ay için çok umutluyum o yüzden ,ama olmazsa da üzülmem Allah ne zaman vereceğini bilir zaen üzüntüm ondan değil tek üzüldüğüm vücut düzenimin bozulması kaç gündür kasık ağrısı mide bulantısıyla gezmem.Yani 3 gün önce adet olsaydım olsun nasip değilmiş deyip önüme bakarım ama böyle olunca insanın içine korku yerleşiyo acaba niye böyle oluyor diye işte

canım ben 3 yıl kullandım d. kontrol hapını. kasımda bıraktım içmeyi. ve hala bi tıktık yok :50: bak hemen hemen ilk denemelerde hamile kalmışsın sen. en azından hamile kalabiliosun ben korkuyorum acaba hamile kalamıcakmıyı hiç die umutsuzluklar belirmeye başladı. her ay hamilemişim gibi hissediorum ve tüm belirtileri yaşıyorum.. ama ay sonu gene hüsran :14: ama inan sadece bizlerde değil. hemen 10kadından 8 inde böle. kimyasal gebeliklerde neden bilmiorum ama baya çoğalmış bi durumda..

canım seni çok iyi anlıorum.. bende yaşadım her ay o belirtileri karnımın şiştiğini bile hiseder olmuşrtum ama her ay zom oluyorum. buay takmamaya karar verdim.. artık yapcak bişi yok. mesela diğer aylar gün aşırı beraberlik yaşardım ..geçen ayda ovylasyona göre... bu ay yaptığım hiç bişi yok.. kocamla beraber olmak istediğim zaman oluyorum.. nasipse olur.. bize süpriz yapar gelir...
:16::16::16::16::16:

Back