Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hamileliğimin 5 haftasındayım acil yardım lütfennnn akıntımla beraber arada pembemsi bi akıntı gelio neden olabilir kıslarrr düşük tehlikesimi(((

hamileliğimin 5 haftasındayım acil yardım lütfennnn akıntımla beraber arada pembemsi bi akıntı gelio neden olabilir kıslarrr düşük tehlikesimi(((

aynen öyle alya......... bende az önce wcden çıktım öyle pembemsi bişi gördüm sonrada ince kırmızı birşey (((( çok sinirlerimmmmmm bozuldu...

ne olur allahım düşük olmasınn bu sefer lütfennn..

kızlar netten arastırdım bıraz yerlesme kanamasıda olabılırmış doktora danısın ıstersenız kotu dusunmeyın ınsallah hıc bısey olmaz sagsalım kucagınıza alırsınız evlatlarınız amınnnn

doktor bı alaç verıyomusocok ıyı gelıyomus

görüştüm az önce kıslar rahim kalınaşman normal dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi pazartesi tekrar çağırdı dua edin lütfennnnnn(((

kan gelmedi hiç ama sadece akıntımla pembemsi sıvı o kadar oralim çok bozuldu korkuyorum alahm nolur bebeğim beni bırakmasın

kızlar allah gostermesın sagsalım kucaklarınıza alın bebıslerınız nette bıraz arastırdım bu cok ıyıymıs herturlu tehlıkeye karsı
nternette araştırırken şöle bişi okumuştum.
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
ve bunu uyguladım Rabbimin sonsuz rahmetiyle şuan 19 haftalık hamileyim ve bebeğim sağlıklı şükürler olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

ben hala adet olmadım sağ kasığıma bıçaklar saplanıyor ayaklarım buz kesiyor bir garip oldum yine hüsranmı olacak diye bekliyorum Allahım ne olursun hayırlısıyla hamileyimdir hamileyizdir inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..kötü şeyler düşünmek istemiyorum.sabır sabır.

ınsallh hamılesındır uzulme evdeates olcer varsa bı ateşını ölçermısın ben sbaha karşı hasta oldum kacgundur ateım hep yuksektı dun su ıcmeye kalktıgımda olctum 36.3 dusmustu ozaman anladım hasta olcagımı

Arkadaşlar merhaba bekleyen herkes umarım hamiledir. Sevinçli haberler alırsınız inşallah. Benim de bir sorunum vardı burda online bir kaç kişi var diye buraya yazdım ama belki bir bilgilendiren olur diye::))ikinci tüp bebek denememi Hacettepe Hastanesi'nde yapmak istiyorum. Doç.Dr Gürkan Bozdağ'ın hastası olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Hacettepe'de tüp bebek tedavileri nasıl? Ücretler nasıl ve muayeneler yeterli mi? Bilgi verirseniz çok mutlu edersiniz? Herkese sevgiler ve dileklerimize bir an önce kavuşmamızı diliyorum...

bazı dopınklrdede okumuztum ama genelde sabah yataktan kalkınca olcunce anlasılıyo dıyolarr ama ben ıkı aydır sureklı gunun herangı bısaatınde olcum yapıyordum zaten yumurtlamadan sonra yukselıyo ates gebelık varsa dusmuyo ama bat olcagın gun veya bu gun once baya dusuyo 36.3 36.2 36.4 gıbı oluyo

Sizlere bakıyorum da ben ne kadar geç adet oluyormuşum ya biçoğunuz 26-28 günde, bense 34 gün neredeyse 10 gün daha bekliyorum sonuç için.8 nisanı bekliyorum bakalım ateş ile ilgili mesajlarınızı okudum da kendime uygulamam mümkün değil sanırım çünkü 1 haftadır gribim ateş içindeyim ilaç da alamıyorum belirsizlikten. Valla adet olursam tek sevineceğim tarafımı ilacımı alıp gripten sürünmekten kurtulmak olacak elimde mendil geziyorum

kan gelmedi hiç ama sadece akıntımla pembemsi sıvı o kadar oralim çok bozuldu korkuyorum alahm nolur bebeğim beni bırakmasın

Çileğim alyam noldunuz ya. Yerleşmee kanamasıdır o durun bakalım hemen bozmayın moralinizi. Hemen doktorlarınızı arayın dediği gibi progesteran verecekler içip bağlayacaksınız onu kendinizi hem şimdi hem de ömür boyu hiç merak etmeyin...

hiç iyi değilim canım ilkinde de böyle olmuştu ve kimyasal gebelikle sonuçlandı... bana yerleşme kanaması gibi gelmiyor.... belim ağrımaya başladı.. dün geldi pembe pembe bişi sonra kırmızı böyle ip gibi birşey... gece birşey yoktu..sabah işe gelirken bir baktım yine gelmiş ...aynı ilk yaşadığım kimyasal gebelik gibi...( sıkıldımm..

selamm kızçeler..

ben yine kimyasal gebelik yaşıyorumm..az önce acilden geldim..biliyordum...(
.
cnm şu an resmen tüylerim diken diken oldu... Öyle üzüldüm ki

İnşallah en kısa zamanda ama bu sefer sağlıkla gebe kalırsın... Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…