Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

kızlar ya bnm daha bat'a 1 hafta var. Ama adette genelde sivilce çıkar ya, yanağımda biraz önce sivilce gördüm karnımda şişti. Kırmızı kart görmek istemiyorummm!!!

kendimi orda hamiş görünce tüylerim diken diken oldu fakat daha kesin değil arkadaşım beklemedeyim.inşallah hamileyizdiiiiiiir.

kızlar ya bnm daha bat'a 1 hafta var. Ama adette genelde sivilce çıkar ya, yanağımda biraz önce sivilce gördüm karnımda şişti. Kırmızı kart görmek istemiyorummm!!!

dur kız hemen sende kötüye yordun....
kızlar benim sinirlerim iyice laçkalaştı herşeye ağlıyorum eşim ne dese zoruma gidiyo bu hamilelik çalışmaları beni iyice yıprattı...
aynı durumda olan varmı nasıl başa çıkıyosunuz...

Allahım şu listenin güzelliğine bakarmısınız topiğimizin güzel hamişleri tebrik ederimmm topik listemizde hamile smile koyulmadık arkadaşımız kalmasın inşallahhh bende tabi :))))))

aybuke seni listeye eklemişiz ama martta çalışma olmadı mı? nisan diye mi ekleyeyim o zmn?

haa doğru haklısın, daha önce yazmıştım, martta düşünüyorduk bebişi aslında, ama birden bel fıtığı teşhisi konulunca bana fizik tedavi ve iğne sürecine girmek zorunda kaldım, martı es geçmek zorunda kaldık, o nedenle Allah nasip ederse bu ay deneyeceğiz, nisan ayına ekle canım beni. bu arada bugün adet oldum, dolayısı ile satım 04 .04.2013 oldu

ooff nasıl heyacanlıyım yaaa, inşallah kzııma bir kardeş yapabiliriz, çok istiyoruz

hakkında hayırlısı canımm

cok terlemeye basladım esımde sımdı mesaj attı batın 6dıye ama yumurtlama gunu hesaplamasında kackere baktım 5 cıkıyo takvımdende hesapladım 5 olması lazım 27 gunde bır oluyorum hiç şaşmaz yanlışmı hesaplıyom acaba uf

Bence senin hesaplamaların doğrudur takvime göre benim 4tü aslında bana göre 5 arkadaşım.

inşalllaahhh tüm dualarım iyi dileklerim sizinle....

kasıklarım ağrıyor...dün temizlik yaptım izin günümdü... ondan dolayımı acaba.. umarım bir sorun yoktur...

İnşallah şaşmaz 17 ay dile kolay arkadaşım üzülüyorum ister istemez.
cok haklısın anlıorum senı ben yenı evlıyım ama daha ıkıncı denemem ama okadar sıtres yapmısımkı butun vucudum kapardı kırmızı kırmızı leke oldu umarım ınsallah hamılesındır bu mubarek cuma gecesı rabbım ısteyen herkeze hepınıze evlat nasıp etsın ensonda bana nasıp etsın amınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…