Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Keşke rüyalar hiç bitmese. Hala çok çok ama çok özlüyorum.

evet baktım bnde ocak ayın doğcak kuzum kızlar siz hamilemisiniz durumlarınz ne yeni katıldığım için tanımak isterim sizleri inş dostluğum uzun sürer :)

cnm ilk sayfadaki listeye bakarsan sadece iki hamişimiz var şimdilik :)

Renkli renkli bi liste. BAT'a göre sıralı. BAT'ı az kalanlar ve bekleyenler, hamiş olanlar diye de ayrıca gülümseme işaretleriyle belirtildi. İncele bakalımmmm.

Liste bildiğin profesyonelce olmuş :)
Benim de 22 Aralık olcak doğumum. 19 Aralık ta da evlilik yıldönümümüz var.
Ayyyyyyyyyyyy

baktım cnm inş hepimiz hamiş olurum ama varya beklemek çok zorr

uygula uygula baydın çocuklarıııııı

ne öğretmenisin tatlım sen?

bilişim teknolojileri meslek öğretmeniyim bitanem. yapsalar annesi babası hariç sıpalar:=) gırtlaklayasım geliyo anlatıyorum anlatıyorum banamısın demiyo gene yok gene yok :=) ne kadar dertliymişim:=)

bilişim teknolojileri meslek öğretmeniyim bitanem. yapsalar annesi babası hariç sıpalar:=) gırtlaklayasım geliyo anlatıyorum anlatıyorum banamısın demiyo gene yok gene yok :=) ne kadar dertliymişim:=)

hhahahhaha, geleyim iki şaplak atayım enselerineee :)

söyle bizim listeyi daha da güzel yapsınlar :)

hhahahhaha, geleyim iki şaplak atayım enselerineee :)

söyle bizim listeyi daha da güzel yapsınlar :)

allah korusun ağızlarına sakız mı olayım bebeğim okul inlesin sonra öğretmen bebek istiyo diye:=) bu hareketli resimleri ned-rden ekliyosunuz ben baya baktım ama bulamadım :=)

Liste bildiğin profesyonelce olmuş :)
Benim de 22 Aralık olcak doğumum. 19 Aralık ta da evlilik yıldönümümüz var.
Ayyyyyyyyyyyy

valla benim ya 21 ya da 22 aralık gösterio. 21 aralık yay, 22 aralık oğlak :)

ne idiğü belirsiz çocigimin :)

ama o tarihin altında şöyle yazıo: "bebişiniz belirtilen tarih ve 15 gün öncesi bir aralıkta doğacaktır." o yüzden büyük ihtimal yay diyorum ben.

senin yıldönümüne rastlıo benim de doğum günüm aralıkkkkk :)

Hadi yaaa ay ne büyük doğumgünü hedayesi olurrrr:)

Kullanıcı kontrol paneli yada ayarlarımdan yapıyorsun canım.

ben karıştırdım ama bulamadım. teee ne zmn üye olmuşum o zmn yapmışımdır. mesaj yazarken altta çıkıo bu gülümseme işaretleri. gülümsemeler gösterilmesin diye bir yer daha çıkıo altta ama.belki sende o işaretlidir

İnşallah bakalım. Gelin güvey olduk durduk yere:)

amaaan boşver. hayal kurmucaz da napcaz. en azından gün yaklaştıkça stres olmuoz.
kızlar bu arada benim ovulasyon tarihlerim bitti ve özgürdüm ya, keşke günaşırı devam edebilseydik. benim koca her gün her gün istio. bu sefer de spoşlar çok az çıkıo. bariz belirgin az olduğu, o bile bu sefer çok az oluo hissediyorum miktarını dio. bak demekki yazılanlar doğru diyorum, evet diyo ama o kdr, sonra devam.nolcak böle yaaa öffff. bugün maç falan var belki kaçmayı başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…