Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hahahhaahha valla o anda öle çıktı, slogan oldu demekki :) O zmn hep beraber!!! Çatlasın patlasın yumoşlar, içeri girsin spoşlar, gelsin bebişleeeerrr:46:

sen yenimi uyandın ... ne güzel kahvaltını yapsaydın çayını içseydin ohhhhh.... ben okludayım sabahın 6 sından beri ayakktayım 7.30 dan beri okuldayım :=(

kızlar selam bende bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum son batım 30 mart 2013 inş gönlünden geçen herkese nasip eder rabbim

cnm çalışmalara başlayacağına göre yeni tarihlerini alabilir miyim? SAT: 30 Mart 13. BAT ne zmn? Kaçıncı deneme? Hoşgeldin bu arada :)

Son düzenleme:
sen yenimi uyandın ... ne güzel kahvaltını yapsaydın çayını içseydin ohhhhh.... ben okludayım sabahın 6 sından beri ayakktayım 7.30 dan beri okuldayım :=(

heheheh :) evet ya yeni kalktım. Ama çok mutlu oldum 41. sayfaya ulaşmışız. Maşallah!:nazar:

İnan tek başımayken keyifli bi kahvaltı yapamıyorum. Cornflakes yiyip geçiştiriyorum. Haftasonundan haftasonunaaa. Ama olsun geç kalkmak bile güzelll :32:

Ben de bi memurluğa atanabilsem de işe gitseeeem

heheheh :) evet ya yeni kalktım. Ama çok mutlu oldum 41. sayfaya ulaşmışız. Maşallah!:nazar:

İnan tek başımayken keyifli bi kahvaltı yapamıyorum. Cornflakes yiyip geçiştiriyorum. Haftasonundan haftasonunaaa. Ama olsun geç kalkmak bile güzelll :32:

o zaman yorucu oluyo sıkıntılı oluyo:) şu anda hiç bişey lapmak istemiyorum mesela :) ama mecburen ders anlatıyorum uygulama yapıyorum :=)

heheheh :) evet ya yeni kalktım. Ama çok mutlu oldum 41. Sayfaya ulaşmışız. Maşallah!:nazar:

Inan tek başımayken keyifli bi kahvaltı yapamıyorum. Cornflakes yiyip geçiştiriyorum. Haftasonundan haftasonunaaa. Ama olsun geç kalkmak bile güzelll :32:

walla kızlar bende öle işteyim bugün kalkmak o kadar zor geldiki havada bi kasvet var zaten zor kalktım bu sabah

aynen bursada hava öle kasvetliki sabah uyanmak korkunçtu... Rüyamdada rahmetli babamı tekrar öldüğünü gördüm hiç güzel uyanmadım sabah :=(

canım allah rahmet eylesin :( bursadasın demek bende gebzedeyim daha doğrusu gebzede çalışıyorum maltepede oturuyorum bnm ömrüm yolda geçiyo :)

aynen bursada hava öle kasvetliki sabah uyanmak korkunçtu... rüyamdada rahmetli babamı tekrar öldüğünü gördüm hiç güzel uyanmadım sabah :=(

cnm ölü rüyaları hayra yorulur. canın sıkılmasın, güzel şeyler olcak demek ki. ölü diri getirir derler...

Canım benim sat 29 mart bat 28 nisan

cnm selam. Bir şey sorcam, sen adet tarihlerini doğru mu hesaplıyorsun? geçen sefer 3 Nisan yazmışım listeye ama sen erkenden oldun. Ben o tarihe göre hesaplamıştım ama yine daha geç bi tarih verdin bana şimdi. Bana son 3 adet tarihini verebilir misin bir hesaplayalım onu? ovulasyon tarihlerin karışıyordur sonra bir de

Başın sağ olsun cnm. Çok yeniymiş. Allah sabrını versin...

Amin... Annesiz gebe kalıp doğum yapmak fikrine daha alışamadım. Aklıma geldikçe napıcam ben Allah' ım diyorum. Sonra gene annem gelio aklıma o da çok erken yaşta annesiz kalmış. Ne düğününü ne doğumunu görebilmiş annesi...

Amin... Annesiz gebe kalıp doğum yapmak fikrine daha alışamadım. Aklıma geldikçe napıcam ben Allah' ım diyorum. Sonra gene annem gelio aklıma o da çok erken yaşta annesiz kalmış. Ne düğününü ne doğumunu görebilmiş annesi...

:( onun daha fena olmuş. En azından senin mürvetini görmüş annen. Eşimin babasını kaybettik biz de. Çok düşkündü ona. Düğünümüzü de göremedi. Aynı duyguları yaşıyor seninle... Özlem hiç bitmeyecek, ama zamanla acısı hafifleyecek cnm. Rüyalarında daha az görmeye başlayacaksın. Allah inşallah en kısa zamanda mutlulukları üstüste gösterir de bir nebze hafifler üzüntün

Back