- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
ay cnm inş bende çok isterim :)
son hamişimiz olcan :) Bu arada olursa oğlak burcu oluo bebişin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnm inş bende çok isterim :)
onun daha fena olmuş. En azından senin mürvetini görmüş annen. Eşimin babasını kaybettik biz de. Çok düşkündü ona. Düğünümüzü de göremedi. Aynı duyguları yaşıyor seninle... Özlem hiç bitmeyecek, ama zamanla acısı hafifleyecek cnm. Rüyalarında daha az görmeye başlayacaksın. Allah inşallah en kısa zamanda mutlulukları üstüste gösterir de bir nebze hafifler üzüntün
son hamişimiz olcan :) bu arada olursa oğlak burcu oluo bebişin
evet baktım bnde ocak ayın doğcak kuzum kızlar siz hamilemisiniz durumlarınz ne yeni katıldığım için tanımak isterim sizleri inş dostluğum uzun sürer :)
o zaman yorucu oluyo sıkıntılı oluyo:) şu anda hiç bişey lapmak istemiyorum mesela :) ama mecburen ders anlatıyorum uygulama yapıyorum :=)
cnm ilk sayfadaki listeye bakarsan sadece iki hamişimiz var şimdilik :)
Renkli renkli bi liste. BAT'a göre sıralı. BAT'ı az kalanlar ve bekleyenler, hamiş olanlar diye de ayrıca gülümseme işaretleriyle belirtildi. İncele bakalımmmm.
cnm ilk sayfadaki listeye bakarsan sadece iki hamişimiz var şimdilik :)
renkli renkli bi liste. Bat'a göre sıralı. Bat'ı az kalanlar ve bekleyenler, hamiş olanlar diye de ayrıca gülümseme işaretleriyle belirtildi. Incele bakalımmmm.
uygula uygula baydın çocuklarıııııı
ne öğretmenisin tatlım sen?
bilişim teknolojileri meslek öğretmeniyim bitanem. yapsalar annesi babası hariç sıpalar:=) gırtlaklayasım geliyo anlatıyorum anlatıyorum banamısın demiyo gene yok gene yok :=) ne kadar dertliymişim:=)
hhahahhaha, geleyim iki şaplak atayım enselerineee :)
söyle bizim listeyi daha da güzel yapsınlar :)![]()
Liste bildiğin profesyonelce olmuş :)
Benim de 22 Aralık olcak doğumum. 19 Aralık ta da evlilik yıldönümümüz var.
Ayyyyyyyyyyyy![]()
valla benim ya 21 ya da 22 aralık gösterio. 21 aralık yay, 22 aralık oğlak :)
ne idiğü belirsiz çocigimin :)
ama o tarihin altında şöyle yazıo: "bebişiniz belirtilen tarih ve 15 gün öncesi bir aralıkta doğacaktır." o yüzden büyük ihtimal yay diyorum ben.
senin yıldönümüne rastlıo benim de doğum günüm aralıkkkkk :)
allah korusun ağızlarına sakız mı olayım bebeğim okul inlesin sonra öğretmen bebek istiyo diye:=) bu hareketli resimleri ned-rden ekliyosunuz ben baya baktım ama bulamadım :=)
Hadi yaaa ay ne büyük doğumgünü hedayesi olurrrr:)
allah korusun ağızlarına sakız mı olayım bebeğim okul inlesin sonra öğretmen bebek istiyo diye:=) bu hareketli resimleri ned-rden ekliyosunuz ben baya baktım ama bulamadım :=)
Liste bildiğin profesyonelce olmuş :)
Benim de 22 Aralık olcak doğumum. 19 Aralık ta da evlilik yıldönümümüz var.
Ayyyyyyyyyyyy![]()
ayy süperrr yaaaa çifte kutlama desene :)
İnşallah bakalım. Gelin güvey olduk durduk yere:)
Kullanıcı kontrol paneli yada ayarlarımdan yapıyorsun canım.
İnşallah bakalım. Gelin güvey olduk durduk yere:)