canım benim çok tatlısın....
kızlar selam bende bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum son batım 30 mart 2013 inş gönlünden geçen herkese nasip eder rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok tatlısın....
Merhaba,
ben yeni üyeyim :) bişey öğrenmek istiyorum, sat: 08.03.2013 beraberlik 28.03 de 1 kez oldu ve olması gereken adet tarihim 08.04.2013 acaba hamile kalmış olabilir miyim? bir de belim ve kasıklarımda dünden beri çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi sizce adetimin gecikmesini mi beklemeliyim test yaptırmak için?
Merhaba,
ben yeni üyeyim :) bişey öğrenmek istiyorum, sat: 08.03.2013 beraberlik 28.03 de 1 kez oldu ve olması gereken adet tarihim 08.04.2013 acaba hamile kalmış olabilir miyim? bir de belim ve kasıklarımda dünden beri çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi sizce adetimin gecikmesini mi beklemeliyim test yaptırmak için?
kızlar selam bende bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum son batım 30 mart 2013 inş gönlünden geçen herkese nasip eder rabbim
haklısın ben ona nasıl bir çare ürettim kendi acımdan ben elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmış ol derse olur bundan ötesi yok. sen ne yaparsan yap rabbim istemedikten sonra hiç birşey olmaz ona birak kendini daha sakin oluyosun daha rahat oluyosun. aklına geldiğinde acaba hamilemiyim diye allah büyük de duyabileceğin seste bak nasıl ferahlıyosun...
Valla canım sen 21. gün gibi ilişkiye girmişsin sanırım. Pek muhtemel gibi gözükmüyo ama Allah Bilir tabi. Adetine daha 5 gün var henüz çıkmaz olsada. Beklemen lazım. En azından bir gün öncesinde yap ultra hassas gebelik testlerinden
öncelikle teşekkür ederim bilgi için, artık hayırlısı ne diyelim...peki adet bittikten kaç gün sonra beraber olunması gerekiyor hamile kalınmak için?
canım son bat ım dediğin sat sanırım. Son adet tarihi. Değil mi?
BEnde onu yapmaya çalışıyorum işte. Şimdi diyet yapıyorum. Bende bayağı bir kilo fazlalığı var. Şimdi ona vermeye çalışıyorum kendimi.
Adet döngün kaç gün sürüyo canım ona göre belirleniyor. MEsela ben 29 günde bir adet oluyorum. Benim yumurtlamam 15. gün başlıyo ama bu ay 17-18. günlerde oldu. Onu da en kesin doktorla takip ediyorsun Ya da ovülasyon testi alacaksın çift çizgiyi gördükten sonra 2 gündebir ilişki yapacaksın. Birgün dur birgün yap şeklinde.
[sıze=3]
esbayar cım bu senin içinde geçerli bir bilgi. [/sıze]
öncelikle teşekkür ederim canım. Mesela ben 28 şubatta regl oldum sonra 30 martta oldum değişiklik gösteriyo ben tam olrak şu
kadar sürebiliyo demiyorum internetten hesapladığımda başka tarihler çıkıo napcam bilmiorum ama bende bu ay hamile kalmak istiyorum
Haydi hanımhanımcıklar tarihler gelsinnnn
Üye / SAT (Son adet tarihi) / Kaçıncı Deneme ? / Bir sonraki Adet Tarihi?
pufboregi / 16.Mar.13 / 1 / 10.Nis.13
HICRAN4242 / 03.Mar.13 / 4 /
Adet düzensizliği için doktora gittin mi peki?
gittim cnm genel muayene oldum ve doktor gebelik için sağlıklısın dedi bnde işte bu ay kesin kalmak istiyorum adetim bugün bitiyor çalışmalara başlıcam inş
önümüzdeki ay sevindirici haber alırım
O zaman ateş ve ovüasyon testiyle çalışman lazım senin. Adetin ilk gününden itibaren saydığında 10. günden itibaren başla ölçümlere bence. (Hatta ateş ölçümüne iilk günden itibaaren başlamalısın)
günaydın herkese artık sabah okula gelir gelmez buraya bakıyorum şimdi öğrenciler uygulama sınavında ben topicteyim:=))
artık eşim diyo sana bağımlılık yaptı burası...:=)
pufböreği dün akşam yazdığın yoruma bayıldım eşimede söledim artık slogan o:)
çatlasın patlasın yumoşlar, içeri girsin spoşlar, gelsin bebişler....
hahahhaahha valla o anda öle çıktı, slogan oldu demekki :) O zmn hep beraber!!! Çatlasın patlasın yumoşlar, içeri girsin spoşlar, gelsin bebişleeeerrr![]()