Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Merhaba,

ben yeni üyeyim :) bişey öğrenmek istiyorum, sat: 08.03.2013 beraberlik 28.03 de 1 kez oldu ve olması gereken adet tarihim 08.04.2013 acaba hamile kalmış olabilir miyim? bir de belim ve kasıklarımda dünden beri çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi sizce adetimin gecikmesini mi beklemeliyim test yaptırmak için?

öncelikle hoş geldin. benim fikrim kesinlikle bekle en az 2 gün geçsin hem daha emin olursun yoksa her öncesi testte hayal kırıklığı olur senin için....

Merhaba,

ben yeni üyeyim :) bişey öğrenmek istiyorum, sat: 08.03.2013 beraberlik 28.03 de 1 kez oldu ve olması gereken adet tarihim 08.04.2013 acaba hamile kalmış olabilir miyim? bir de belim ve kasıklarımda dünden beri çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi sizce adetimin gecikmesini mi beklemeliyim test yaptırmak için?

Valla canım sen 21. gün gibi ilişkiye girmişsin sanırım. Pek muhtemel gibi gözükmüyo ama Allah Bilir tabi. Adetine daha 5 gün var henüz çıkmaz olsada. Beklemen lazım. En azından bir gün öncesinde yap ultra hassas gebelik testlerinden

haklısın ben ona nasıl bir çare ürettim kendi acımdan ben elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmış ol derse olur bundan ötesi yok. sen ne yaparsan yap rabbim istemedikten sonra hiç birşey olmaz ona birak kendini daha sakin oluyosun daha rahat oluyosun. aklına geldiğinde acaba hamilemiyim diye allah büyük de duyabileceğin seste bak nasıl ferahlıyosun...

BEnde onu yapmaya çalışıyorum işte. Şimdi diyet yapıyorum. Bende bayağı bir kilo fazlalığı var. Şimdi ona vermeye çalışıyorum kendimi.

Valla canım sen 21. gün gibi ilişkiye girmişsin sanırım. Pek muhtemel gibi gözükmüyo ama Allah Bilir tabi. Adetine daha 5 gün var henüz çıkmaz olsada. Beklemen lazım. En azından bir gün öncesinde yap ultra hassas gebelik testlerinden

öncelikle teşekkür ederim bilgi için, artık hayırlısı ne diyelim...peki adet bittikten kaç gün sonra beraber olunması gerekiyor hamile kalınmak için?

öncelikle teşekkür ederim bilgi için, artık hayırlısı ne diyelim...peki adet bittikten kaç gün sonra beraber olunması gerekiyor hamile kalınmak için?

Adet döngün kaç gün sürüyo canım ona göre belirleniyor. MEsela ben 29 günde bir adet oluyorum. Benim yumurtlamam 15. gün başlıyo ama bu ay 17-18. günlerde oldu. Onu da en kesin doktorla takip ediyorsun Ya da ovülasyon testi alacaksın çift çizgiyi gördükten sonra 2 gündebir ilişki yapacaksın. Birgün dur birgün yap şeklinde.

BEnde onu yapmaya çalışıyorum işte. Şimdi diyet yapıyorum. Bende bayağı bir kilo fazlalığı var. Şimdi ona vermeye çalışıyorum kendimi.

en iyisini yapıyosun kafanı başka şeylere ver meşgale bul kendine... mesela ben pencerelere fon diktirdim bu ay kendim için alışverişe gittim hep carşı pazar evdede eşimle sohbetlerimizi bebekle ilgili eğlenceye döktük daha huzurluyum bu ay... geçen ay günleri bitirememiştim sonrasında nasıl ağladım eşim çok kızmıştı her ay sen böle ağlayacaksan ben istemiyorum bebek demişti:=( baktım haklı olmuyo uğraş buldum kendime:=)

Adet döngün kaç gün sürüyo canım ona göre belirleniyor. MEsela ben 29 günde bir adet oluyorum. Benim yumurtlamam 15. gün başlıyo ama bu ay 17-18. günlerde oldu. Onu da en kesin doktorla takip ediyorsun Ya da ovülasyon testi alacaksın çift çizgiyi gördükten sonra 2 gündebir ilişki yapacaksın. Birgün dur birgün yap şeklinde.

Esbayar cım bu senin içinde geçerli bir bilgi.

[sıze=3]
esbayar cım bu senin içinde geçerli bir bilgi.
[/sıze]

öncelikle teşekkür ederim canım. Mesela ben 28 şubatta regl oldum sonra 30 martta oldum değişiklik gösteriyo ben tam olrak şu

kadar sürebiliyo demiyorum internetten hesapladığımda başka tarihler çıkıo napcam bilmiorum ama bende bu ay hamile kalmak istiyorum

öncelikle teşekkür ederim canım. Mesela ben 28 şubatta regl oldum sonra 30 martta oldum değişiklik gösteriyo ben tam olrak şu

kadar sürebiliyo demiyorum internetten hesapladığımda başka tarihler çıkıo napcam bilmiorum ama bende bu ay hamile kalmak istiyorum

Adet düzensizliği için doktora gittin mi peki?

gittim cnm genel muayene oldum ve doktor gebelik için sağlıklısın dedi bnde işte bu ay kesin kalmak istiyorum adetim bugün bitiyor çalışmalara başlıcam inş

önümüzdeki ay sevindirici haber alırım

O zaman ateş ve ovüasyon testiyle çalışman lazım senin. Adetin ilk gününden itibaren saydığında 10. günden itibaren başla ölçümlere bence. (Hatta ateş ölçümüne iilk günden itibaaren başlamalısın)

günaydın herkese artık sabah okula gelir gelmez buraya bakıyorum şimdi öğrenciler uygulama sınavında ben topicteyim:=))
artık eşim diyo sana bağımlılık yaptı burası...:=)
pufböreği dün akşam yazdığın yoruma bayıldım eşimede söledim artık slogan o:)

çatlasın patlasın yumoşlar, içeri girsin spoşlar, gelsin bebişler....

hahahhaahha valla o anda öle çıktı, slogan oldu demekki :) O zmn hep beraber!!! Çatlasın patlasın yumoşlar, içeri girsin spoşlar, gelsin bebişleeeerrr:46:

Back