YA bişi sorucam yumurta çatladıktan sonra karın boşluğuna düşer. E o andan sonra birleşme olursa da oluyo mu? Dr da bana günaşırıya devam dedi. Anlamadım ben
canım günaşırı olunca rahimde spoşlar yaşıyo hala zaten çatladıysa belkide dölleme oldu:=) yumoşlar 12-24 saat arası yaşıyo diye biliyorum pufböreği yazı paylaşmıştı çok güzel izah edilmiş orda... sen genede doktora uy takma kafaya olursa olur..bir insanın doğduğu ve öldüğü gün şaşmaz senin bebişini rabbim nasip ettiyse gelecek bu ay inş benim içimden öle geçiyo.... sen doktoruna uy ne diyosa o vardır bi bildiği:=)
İnşallah bakalım bu sıralar çok taktım kafaya bu 4. ay oldu adam gibi denemeye başlayalı.
ayrıca çatladıktan sonra yumurtalar rahim boşluğuna dağılıyomuş düşündüğün zaman çatyadıktan bir gün sora ilişki daha mantıklı geliyo bana ne bilem ya bir yumoş bir spoş birleşiyo işte nerde ne zaman iyice yedim kafayı :=)
bizimde 3. ay napalım geçen ay çok ağladım çok üzüldüm sonra kendimi tevekküle bıraktım.... ilk bebeğin mi senin canım
İşte bende aynen o durumdayım. Ama dün dr çatlamış dedi ya, bugün saabah ateşim 1 derece artmıştı. demekki doğru giden birşeler var. Hadi bakalım Allah yüzümüzü güldürsün karnımızı doldursun evimizi şenlendirsin inşallah...
o zaman senin bugün ilişkiye girmen gerek bence bu günü boş geçirme olacak senin olacak:=)
Hıhı ilk olacak. Sizde baya erken davranmışsınız. Taze gelin :)
o zaman senin bugün ilişkiye girmen gerek bence bu günü boş geçirme olacak senin olacak:=)
ben şimdi bile telaşlıyım olmayacak mı diye herkes erken diyo ama ben öle düşünmüyom olsun artık dediğin gibi dolsun karnım şenlensin evim....
hayırlısı artık ama içimden bir his bu ay olmayacak diyo yada öğrenilmiş çaresizlik:=)
Peki sende ovülasyon belirtileri başladı mı test falan kullanıyor musun?
test falan kullanmıyorum ateşte ölçmüyorum :=) geçen ay farketmiştim bu yumurta akı gibi sıvı gelmişti tam internetin dediği tarihte bu ayda aynı sıvıyı bekliyorum daha doğrusu bekliyorumda denilmez internetin verdiği tarihte mikmik yapıcız o kadar :=) takdiri ilahi ya tutar ya tutmaz bu ay daha rahatım ben eşiminde etkisi var ama oda öle olursa olur olmazsa tekrar deneriz diyo zaten yaza kadar doktora gitmeye falanda niyetim yok eğğr olmazsa tabi olursa allah büyük
Ya aslında bu konuda yapılan beyin gücünü kullanma teknikleri var biliyo musun? Ama ben bir türlü yapamıyorum onları. İnsanlar adet gününden itibaren mobilya bakmaya çarşı pazar gezmeye falan başlıyorlarmış beyni adapte etmek için.
bende onu yapamam ya olmazsa ben kahrolurum... benim ablam hamile biz ona alışyverişe gidiyoruz 2 haftadır nasıl böle hevesleniyorum benimolsun şunu alıcam abla bende bunu beğendim olursa bende alayım diyorum belkide böyle yaptığım senin dediğin şey bile olabalir:=)
ama asıl gerçek olan kafaya takmamak bu gerçekten doğru başka bi topicte okumuştum hamile bi bayan 5 yıl bebeği olmamış tayinleri çıkmış şehir değiştirme telaşeleri varmış ev yerleştirme falan o ay hamile kalmış ovulasyonmu takip etti o karmaşada sanki... stres yumurtalıkları etkiliyomuş zayıf oluyomuş yumurtaların...
Yalnız bence bi doktora görün derim. Ben de senin gibi düşünüyordum. Ama sonra bir baktımki olmuyor. Doktora bi gittim prolaktin yüksekliği çıktı. .meğer bu hamile kalmayı engelleyen birşeymiş. Normalde ben 1 senedir deniyorum. Ama prolaktini düşüreli 2-3 ay oluyo. O yüzden bu ay umudum yüksek. Bi de mesela TSH yüksekse bebekte zeka geriliği yapıyor. Benim 3.5 civarıydı. Gebelik için 2 nin altında olması gerekiyor. Bu ve bunun gibi bir sürü şey var. En azından sadece bi doktorla tanışmak ve bunları yaptırmak için bile gidebilirsin. Ben mesela 4-5 doktor gezdikten sonra hangi doktora gideceğime karar verdim.
gebelik öncesi için gittim kan tahlili idrar tahlili yaptı ultrasonla yumurtalıklarıma baktı hiç birşey yok dedi gebe kalmak için bi sıkıntın yok dedi. folidoce verdi bir ay içtim bitti tekrar almadım 3 gündür içmiyorum aslında almam lazım devam etmem lazım :=(bugün iş çıkışı alayım bari:=)
ya doğru da şimdi hem çabalayıp hem bu kadar isteyip hem de kafaya takmamak çok zor
Hee tamam o zaman canım her dakka da doktora taşınmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?