inşallah cnm ya. Kociş pek bi emin kendinden ama
BAT'a 11 gün kaldı. Şimdi bekleme günleri
işyerinden ancak yazma şansı yakaladım yoğun bugün...umarım herkesin keyfi yerindedir.. nisan ayı hepinize hepimize uğurlu gelir inşallahhhh...
yarın izinliyim büyük bir ihtimal kan testi yaptıracağım... hayırlısı bakalım...
geçen ay bizimkide öyleydi ama hemde bebek için çalışmadığı halde :)))
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem inş olmuştur bebişin seninledir çok emek verdin çokkkk:)))
Beni de listeye ekleyebilir misiniz? :)
Sat 8 mart
Bat 6 nisan
işyerinden ancak yazma şansı yakaladım yoğun bugün...umarım herkesin keyfi yerindedir.. nisan ayı hepinize hepimize uğurlu gelir inşallahhhh...
yarın izinliyim büyük bir ihtimal kan testi yaptıracağım... hayırlısı bakalım...
ayrıca görmesekte konuşmasakta ben seni çok sevdim:)))
tünaydın cnmmmmmm. Yarın en büyük müjdeli haberi bekliyor olcaz. Gerçi ben seni listede hamiş yaptım bile :)
2. Denemem bu :) insallh bir an once hepimiz kavusuruz bebeklerimize ..
Herkese Merhaba. BEnimde ovülasyon günlerim bitti. Şimdi beklemedeyim. İnşallah çatlamıştır yumurta. Ama benim ateşimde bir değişiklik olmadı ondan şüphe ediyorum. Bakalım akşam gidicem doktora çtlamış mı çatlamamış mı görücez:18:
hayırlısı olsun canım hakkında inş çatlatmışsındır yumurtayı:) bebişin seninledir:)
Ay inşallah canım ya. Çatlasa bi dert çatlamasa bi dert. Çatlayınca da hamilelik gerçekleşmezse büyük hayal kırıklığı olur yani....
bizim aynıydı dimi tatlım tarihler? 13 Nisan bomba gün :)
çatlayın patlayın yumurtalarrrr, içine girsin spoşlarrr, gelsin bebişlerrrr ehehehehehehh
Evet canım ya bu ay çok heyecan yaptım işin iine dr da girdi ya
hayırlı haberlerle inşallah cnm. zaman da geçmez ki şimdi. Yarın mutlaka haberlerini bekliyorum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?