Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

işyerinden ancak yazma şansı yakaladım yoğun bugün...umarım herkesin keyfi yerindedir.. nisan ayı hepinize hepimize uğurlu gelir inşallahhhh...

yarın izinliyim büyük bir ihtimal kan testi yaptıracağım... hayırlısı bakalım...

Beni de listeye ekleyebilir misiniz? :)
Sat 8 mart
Bat 6 nisan

Son düzenleme:

hayırlısı canım inş herşey gönlünce olur... darısı bize inş.

çileksurat canım sende ovulasyon tarihlerine göremi ilişkiye girdin... veya ekstra yaptığın bişey varmıydı kür falan....

tünaydın cnmmmmmm. Yarın en büyük müjdeli haberi bekliyor olcaz. Gerçi ben seni listede hamiş yaptım bile :)

ayrıca görmesekte konuşmasakta ben seni çok sevdim:)))

cnmmmmm kalplerimiz karşılıklı :)

bende de heyecan hat safhada. senin daha çalışma dönemi bir deee :) ben önümüzdeki hafta ailemin yanına gitcem izmir'e. Orda öğrenme ihtimalim var nolduğunu. O kadar çok istiyorum ki ordayken öğrenip aileme söylemek. Telefonda sarılıp ağlaşma etkisi olmayacak çünkü... Ayyyy napsakkkkkk?

Ben de habire bişiler araştırıyorum. Dün hamiş arkadaşla yemek yemeğe gittik. 2 koca bardak şalgam suyunu dikti kafaya. Bakıom şimdi acaba zararlı mı diye?

Bir de onla doktora gitmiştik. Hamileyken taş devri beslenmesi uygulamalısın dedi. Onu inceliyorum. Habire bişiler inceleyelim bari aklımızdan çıksın

Herkese Merhaba. BEnimde ovülasyon günlerim bitti. Şimdi beklemedeyim. İnşallah çatlamıştır yumurta. Ama benim ateşimde bir değişiklik olmadı ondan şüphe ediyorum. Bakalım akşam gidicem doktora çtlamış mı çatlamamış mı görücez:18:

hayırlısı olsun canım hakkında inş çatlatmışsındır yumurtayı:) bebişin seninledir:)

Ay inşallah canım ya. Çatlasa bi dert çatlamasa bi dert. Çatlayınca da hamilelik gerçekleşmezse büyük hayal kırıklığı olur yani....

bizim aynıydı dimi tatlım tarihler? 13 Nisan bomba gün :)

çatlayın patlayın yumurtalarrrr, içine girsin spoşlarrr, gelsin bebişlerrrr ehehehehehehh

hayırlı haberlerle inşallah cnm. zaman da geçmez ki şimdi. Yarın mutlaka haberlerini bekliyorum ona göre

Merak etme tatlım yarına kalmaz. Randevumu önce yarına ertelediler sonra gene bugüne eski saatine aldılar. Akşama eve gelice yazarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…