Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

canım ben 32-33-34 günde bir adet olurum daha uzamanz ama değişir gün sayısı.22 ocakta adet görmüştüm 25 şubatta görmem gerekiyordu testte negatifti 28 şubatta pozitifti yani en son adet günümden 39 gün sonra idrar testinde çıkmıştı.Beklenen adet günüme göre de 4 gün geciktikten sonra çıkmıştı diyebilirim bu durumda yani erken davranmışsın idrar testi için
şimdi bi umut oldun bana inşallah erken olduğu içindir inşallah Rabbim benide sevindirir

çok saol canım

ay ay ayyyyyyyyyyy :nazar:

Allah'ım nazarlardan korusunnnnn. İlk hamişimiz geldi. Sağlıkla, mutlulukla 9 ay geçir inşallah.
Bizi mutlaka her ay olan değişikliklerden, gelişmelerden haberdar et oldu mu? Burdaki herkesin sana ihtiyacı var. Soracakları var.

Not: Bu değer her gün ikiye katlanarak artıyormuş cnm. Bir hafta sonra yaptırırsan sonuçların inanılmaz arttığını görceksin. Arkadaşımın 66 çıkmıştı, o şu an 7 haftalık :)
canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim bu arada hepimize umut oldun ne güzel topiğimizin ilk hamişide sen oldun inşallah ayağını sürümüşsündür bizde arkandan geliriz

evet gelelim bende olan değişimlere değişikliklere..:)

çok garip ama bende hiç bir değişiklik yok göğüslerimde acı yok sadece biraz büyükler olduğundan.. kasık karın ağrım yok desem yeridir sadece ara ara yokluyor ..

ilk hamile kaldığımda sanki daha farklı hissediyordum kendimi. bu daha farklı acaba korkudan mı yoksa ne bileyim işte :)

ama bu sefer ki gerçekten çok garip..

benim ovulasyon tarihlerim 31-2-4-6 nisandı hatırlarsınız.
asıl bebek için yarın başlaması gerekiyodu çalışmaların:(( fakat eşimin rahatsızlığından dolayı başlayamadı:(( böyle olunca moralim bozuluyor sanki olmayacakmış gibi. nasıl yapayım tarihlerimi değiştiireyim şimdi yoksa 1-2-4-6 mı olsun tarihler:((( çok moralim bozuk ya dün boş geçmemeliydi :(((

Ovülasyon testinde çift çizgiyi görmüş olsan bile ilk gün değil takip eden gün başlıyor yumurtlama. Hiç moralini bozma böyle takıntı yaparak keyfini kaçırma

çok garip ama bende hiç bir değişiklik yok göğüslerimde acı yok sadece biraz büyükler olduğundan.. kasık karın ağrım yok desem yeridir sadece ara ara yokluyor ..

ilk hamile kaldığımda sanki daha farklı hissediyordum kendimi. bu daha farklı acaba korkudan mı yoksa ne bileyim işte :)

canım ilkinde belirtilerin nasıl olmuştu merak ettim benim göğüslerim şiş acıo adet olacağımda hep böle 1 hafta önce başlar oyüzden çok korkuyorum kırmızılar gelecek diye hamile olsam acaba acımamasımı lazımki??

herkesin tüm bebek isteyenlerin çalışmaları tez zamanda olumlu sonuçlar getirir inşallah...

Ben eylülde kimyasal gebelik yaşadım.. ve o zamandan beride korunmadan çalışmalara devam ediyoruz..
Sat:01 Mart Bat:29 Mart (27-28 gün)

ve 2 saat önce test yaptım işyerinde... çift çizgi ... ama yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı çevremde dış gebelik yaşayan arkadaşlarımdan dolayı nedense endişem sevincimin üstünde...

allah umarım sağlıkla hepimizin bebeğini kucağımıza almak nasip eder..

cnm bazen hiç istemiyor çalışmak, bazen de gaza gelip deli gibi çalışıyorum. Ama mecburum yüklenmem lazım aslında. Hele ki hamile kalırsam son dönemleri ve doğum dönemi zor geçeceği için, o güne dek tamamen hazır olmalıyım. Evde oturmak güzel de, maddi anlamda rahatlık gibisi yok. Daha önce canım ne isterse alırdım, şimdi 40 kez düşünüp almıyorum ve nedense kendimi işe yaramaz hissediyorum. Sonuçta çalışırken de temizlik, ütü, yemek vs yapıyordum. Şimdi ise bi sürü boş zamanım var. Bak mesela çalışmam gereken yerde internetteyim :)

Aynen ya. bende hem iş arıyorum hem çocuk istiyorum. nasıl olcak bilmiyorum. hamileyken işe giremem. Ama girdiğimde de hamileliğimi ertelemicem. Herkes planlı mı yapıyor çocuğu sanki?

herkesin tüm bebek isteyenlerin çalışmaları tez zamanda olumlu sonuçlar getirir inşallah...

Ben eylülde kimyasal gebelik yaşadım.. ve o zamandan beride korunmadan çalışmalara devam ediyoruz..

ve 2 saat önce test yaptım işyerinde... çift çizgi ... ama yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı çevremde dış gebelik yaşayan arkadaşlarımdan dolayı nedense endişem sevincimin üstünde...

hoşgeldin aramıza :)) hepimizin ayrı bir hikayesi ama ortak bir hayli var bebekkkk :)) endişenme doktora ne zaman gideceksin biran önce onaylatıp rahatla bence bizede haber et hamişlerimizzz çoğalsınn topiğimiz şenlensinn :)) tebrik ederim canım darısı başımıza

Son düzenleme:
canım ilkinde belirtilerin nasıl olmuştu merak ettim benim göğüslerim şiş acıo adet olacağımda hep böle 1 hafta önce başlar oyüzden çok korkuyorum kırmızılar gelecek diye hamile olsam acaba acımamasımı lazımki??

dediğin gibi göğüslerim acıyordu ve şişti.. kasık ağrılarımla sürekli kendini hissettiriyordu. birde adet gecikmesinin 5.6. günlerinde sadece tualette gördüğüm lekelenmelerim başlamıştı.

belki ilk heyecan olmasından dolayı kendimi çok korumalıyım dikkat etmeliyim diye hissediyordum. sanırım o kadar korumama rağmen kendimi bu olay başıma geldiyse diyorum vardır bir bildiği rabbimin korur onu diyorum içten içe herhalde..

neyse kızlar en iyisi düşünmemek yada iyiyi düşünmek hayırlısı ise olur ve 9 ay sonrasını görürüz hep birlikte :)

merhaba,

seninle aynı zamanların heyecanını yaşamaya çalışıyoruz.. benimde bir negatiflik var geçmişimde seninde .. iyisini ve hayırlısını düşünmek gerek.. ben bu sefer doktor kontrolü için acele etmiyorum.. geçen sefer adet günümde doktordaydım:) git gel insan daha çok yıpranıyor. belirli bir olgunluğa gelmesini beklemek en iyisi sanırım..

ayyyy süpperrrr. Deli misin ya git hemen B HCG ni yaptır ve tüm dünyaya ilan et. YAni herşeyi olumlu düşün ve olumlu beklentilere gir ki olumlu olsun

hoşgeldin aramıza :)) hepimizin ayrı bir hikayesi ama ortak bir hayli var bebekkkk :)) endişenme doktora ne zaman gideceksin biran önce onaylatıp rahatla bence bizede haber et hamişlerimizzz çoğalsınn topiğimiz şenlensinn :)) tebrik ederim canım darısı başımıza

amin inşallah.. ilk test yaptırdığımda çok garip olmuştum sevinmiştim hatta ağladım .. ama şimdi o kadar çok şey okuyorsun ki netten.. kimyasal gebelikmiş boş gebelikmiş dış gebelik vs . hiç haberim yoktu . şimdi endişelenip duruyorsun..

sanırım haftaya izin günümde giderim..doktora.. ama kan testi yarın yaptırmayı düşünüyorum..yakında sağlık ocağı var..

merhaba,

seninle aynı zamanların heyecanını yaşamaya çalışıyoruz.. benimde bir negatiflik var geçmişimde seninde .. iyisini ve hayırlısını düşünmek gerek.. ben bu sefer doktor kontrolü için acele etmiyorum.. geçen sefer adet günümde doktordaydım:) git gel insan daha çok yıpranıyor. belirli bir olgunluğa gelmesini beklemek en iyisi sanırım..

bende haftaya gitmeyi planlıyorum ama kan testi yaptırayım yarın diyorum.. umarım hepimiz için en iyisi olur.. hepimiz bebeklerimizin fotoğraflarını koyar bugünlere gülüp geçeriz :)

ayyyy süpperrrr. Deli misin ya git hemen B HCG ni yaptır ve tüm dünyaya ilan et. YAni herşeyi olumlu düşün ve olumlu beklentilere gir ki olumlu olsun

arka arkaya 3 msj oldu ama cevapsız da bırakmayı sevmiyorum... teşekkür ederim msjını okuyunca böyle bir mutlu oldum.. teşekkür ederim tekrar :)

Cnm hoşgeldin. Topiğimize neşe getirdin :)

Ekledim hemen seni listeye. Hayat_ask ile bize umut oldunuz. İnşallah hem 40 haftan hem de bebişin doğduktan sonraki zamanların sağlıkla sıhhatle, mutlulukla geçer. Her gününden ayrı heyecan duyarsın...:nazar:

Yaşadığın heyecanları bizden esirgeme. Haberlerini bekliyoruz

senin hamilelik takvimini yerimmmmm :) ilk hamişimiz bizimmm :46:

Hadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz.
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz mart ya da nisan! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık.

Herkese mutlu haberlerrrrr!!!

Adet tarihlerinizi bekliyorum hanımlarrrrr :)

Kızlarrrr inşallah bu topik uğurlu gelir hepimizeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ÜYE
SAT
DENEME
BAT
HAMİŞ?
Hayat_ask
28 Şubat 13
2
28 Mart 13
:49:
mRv2012
9 Şubat 13
?
9 Mart 13
:18:
BEBISIMSU
11 Şubat 13
?
17 Mart 13
cileksurat
01 Mart 13
?
29 Mart 13
kutuktupense
28 Şubat 13
4
27 Mart 13
Boncugum35
28 Şubat 13
1
30 Mart 13
_fiona_
2 Mart 13
2
30 Mart 13
janvaljan
28 Şubat 13
3 sene
31 Mart 13
Nisanbebekk
5 Mart 13
?
2 Nisan 13
Ozlem_Ahmet
3 Mart 13
10
3 Nisan 13
Mersah22
7 Mart 13
4
4 Nisan 13
ESRARENGİZ86
9 Mart 13
5
5 Nisan 13
alnaok
1 Mart 13
6
5 Nisan 13
Bafs32
7 Mart 13
1
8 Nisan 13
:97:
Necmim
9 Mart 13
1
8 Nisan 13
İlknurum28
10 Mart 13
?
9 Nisan 13
sentimental
5 Mart 13
2
10 Nisan 13
ngasg
11 Mart 13
?
10 Nisan 13
Breeze85
18 Mart 13
2
12 Nisan 13
Dadas41
17 Mart 13
?
12 Nisan 13
bidiqperge
16 Mart 13
?
13 Nisan 13
Pufboregi
16 Mart 13
1
13 Nisan 13
sinolog
19 Mart 13
1
14 Nisan 13
Kayra_bebek
20 Mart 13
3
17 Nisan 13
Seremcem
18 Mart 13
6
18 Nisan 13
ceylinnila
22 Mart 13
1
18 Nisan 13
Sevvo
19 Mart 13
?
20 Nisan 13
Prenses_0610
24 Mart 13
7
23 Nisan 13
HICRAN4242
29 Mart13
5
23 Nisan 13
Aybuke07
Nisan
1
?
Çlş başlamadı

Not: Liste BAT sırasına göre yapılmıştır.
Hamiş olanlar :49:
BAT'ı az kalanlar :18:
Çalışmaları devam edip henüz bekleyenler :97:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yavv bu listedeki diğer kızçeler nerdeee nerdesinizz topiği terketmek yok kırmızıları görenler haber versin hep destek tam destek önümüzdekii maçlara bakarız hamişlerde bildirsin topiğimize şanlik gelsin pufböreği bu listedekiler nerde ya tarihi geçenler kayıplara karışmış bende bu ay içimden bi ses olmıcak diyo ama umudumu yitirmedim kırmızı kartıda yersem paylaşıcam sizinle

yavv bu listedeki diğer kızçeler nerdeee nerdesinizz topiği terketmek yok kırmızıları görenler haber versin hep destek tam destek önümüzdekii maçlara bakarız hamişlerde bildirsin topiğimize şanlik gelsin pufböreği bu listedekiler nerde ya tarihi geçenler kayıplara karışmış bende bu ay içimden bi ses olmıcak diyo ama umudumu yitirmedim kırmızı kartıda yersem paylaşıcam sizinle

cnm ben de şimdi onlara bakıodum. özel mesaj atayım dedim ama 10 dk'da bir mesaj atılabiliomuş. Ben de burdan yazcam tek tek tarihi gelenleri.

Dediğin gibi, kırmızıları gören varsa devam. Listeye tekrar ekliyorum ztn yeni SAT'ları ve BAT'ları. Hamişler heleeeee, hemen hbr versin bizde sevinçlerini paylaşalım.

Back