şimdi bi umut oldun bana inşallah erken olduğu içindir inşallah Rabbim benide sevindirircanım ben 32-33-34 günde bir adet olurum daha uzamanz ama değişir gün sayısı.22 ocakta adet görmüştüm 25 şubatta görmem gerekiyordu testte negatifti 28 şubatta pozitifti yani en son adet günümden 39 gün sonra idrar testinde çıkmıştı.Beklenen adet günüme göre de 4 gün geciktikten sonra çıkmıştı diyebilirim bu durumda yani erken davranmışsın idrar testi için
çok güzel dedin hem çocuk istiyor hemde nazlanıyor- eriniyor :)) napalım iş başa düştü artıkım :)
canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim bu arada hepimize umut oldun ne güzel topiğimizin ilk hamişide sen oldun inşallah ayağını sürümüşsündür bizde arkandan gelirizay ay ayyyyyyyyyyy
Allah'ım nazarlardan korusunnnnn. İlk hamişimiz geldi. Sağlıkla, mutlulukla 9 ay geçir inşallah.
Bizi mutlaka her ay olan değişikliklerden, gelişmelerden haberdar et oldu mu? Burdaki herkesin sana ihtiyacı var. Soracakları var.
Not: Bu değer her gün ikiye katlanarak artıyormuş cnm. Bir hafta sonra yaptırırsan sonuçların inanılmaz arttığını görceksin. Arkadaşımın 66 çıkmıştı, o şu an 7 haftalık :)
benim ovulasyon tarihlerim 31-2-4-6 nisandı hatırlarsınız.
asıl bebek için yarın başlaması gerekiyodu çalışmaların( fakat eşimin rahatsızlığından dolayı başlayamadı ( böyle olunca moralim bozuluyor sanki olmayacakmış gibi. nasıl yapayım tarihlerimi değiştiireyim şimdi yoksa 1-2-4-6 mı olsun tarihler (( çok moralim bozuk ya dün boş geçmemeliydi ((
evet gelelim bende olan değişimlere değişikliklere..:)
çok garip ama bende hiç bir değişiklik yok göğüslerimde acı yok sadece biraz büyükler olduğundan.. kasık karın ağrım yok desem yeridir sadece ara ara yokluyor ..
ilk hamile kaldığımda sanki daha farklı hissediyordum kendimi. bu daha farklı acaba korkudan mı yoksa ne bileyim işte :)
ama bu sefer ki gerçekten çok garip..
cnm bazen hiç istemiyor çalışmak, bazen de gaza gelip deli gibi çalışıyorum. Ama mecburum yüklenmem lazım aslında. Hele ki hamile kalırsam son dönemleri ve doğum dönemi zor geçeceği için, o güne dek tamamen hazır olmalıyım. Evde oturmak güzel de, maddi anlamda rahatlık gibisi yok. Daha önce canım ne isterse alırdım, şimdi 40 kez düşünüp almıyorum ve nedense kendimi işe yaramaz hissediyorum. Sonuçta çalışırken de temizlik, ütü, yemek vs yapıyordum. Şimdi ise bi sürü boş zamanım var. Bak mesela çalışmam gereken yerde internetteyim :)
hoşgeldin aramıza :)) hepimizin ayrı bir hikayesi ama ortak bir hayli var bebekkkk :)) endişenme doktora ne zaman gideceksin biran önce onaylatıp rahatla bence bizede haber et hamişlerimizzz çoğalsınn topiğimiz şenlensinn :)) tebrik ederim canım darısı başımızaherkesin tüm bebek isteyenlerin çalışmaları tez zamanda olumlu sonuçlar getirir inşallah...
Ben eylülde kimyasal gebelik yaşadım.. ve o zamandan beride korunmadan çalışmalara devam ediyoruz..
Sat:01 Mart Bat:29 Mart (27-28 gün)
ve 2 saat önce test yaptım işyerinde... çift çizgi ... ama yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı çevremde dış gebelik yaşayan arkadaşlarımdan dolayı nedense endişem sevincimin üstünde...
allah umarım sağlıkla hepimizin bebeğini kucağımıza almak nasip eder..
canım ilkinde belirtilerin nasıl olmuştu merak ettim benim göğüslerim şiş acıo adet olacağımda hep böle 1 hafta önce başlar oyüzden çok korkuyorum kırmızılar gelecek diye hamile olsam acaba acımamasımı lazımki??
herkesin tüm bebek isteyenlerin çalışmaları tez zamanda olumlu sonuçlar getirir inşallah...
Ben eylülde kimyasal gebelik yaşadım.. ve o zamandan beride korunmadan çalışmalara devam ediyoruz..
ve 2 saat önce test yaptım işyerinde... çift çizgi ... ama yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı çevremde dış gebelik yaşayan arkadaşlarımdan dolayı nedense endişem sevincimin üstünde...
herkesin tüm bebek isteyenlerin çalışmaları tez zamanda olumlu sonuçlar getirir inşallah...
hoşgeldin aramıza :)) hepimizin ayrı bir hikayesi ama ortak bir hayli var bebekkkk :)) endişenme doktora ne zaman gideceksin biran önce onaylatıp rahatla bence bizede haber et hamişlerimizzz çoğalsınn topiğimiz şenlensinn :)) tebrik ederim canım darısı başımıza
merhaba,
seninle aynı zamanların heyecanını yaşamaya çalışıyoruz.. benimde bir negatiflik var geçmişimde seninde .. iyisini ve hayırlısını düşünmek gerek.. ben bu sefer doktor kontrolü için acele etmiyorum.. geçen sefer adet günümde doktordaydım:) git gel insan daha çok yıpranıyor. belirli bir olgunluğa gelmesini beklemek en iyisi sanırım..
ayyyy süpperrrr. Deli misin ya git hemen B HCG ni yaptır ve tüm dünyaya ilan et. YAni herşeyi olumlu düşün ve olumlu beklentilere gir ki olumlu olsun
evet gelelim bende olan değişimlere değişikliklere..:)
çok garip ama bende hiç bir değişiklik yok göğüslerimde acı yok sadece biraz büyükler olduğundan.. kasık karın ağrım yok desem yeridir sadece ara ara yokluyor ..
ilk hamile kaldığımda sanki daha farklı hissediyordum kendimi. bu daha farklı acaba korkudan mı yoksa ne bileyim işte :)
ama bu sefer ki gerçekten çok garip..
yavv bu listedeki diğer kızçeler nerdeee nerdesinizz topiği terketmek yok kırmızıları görenler haber versin hep destek tam destek önümüzdekii maçlara bakarız hamişlerde bildirsin topiğimize şanlik gelsin pufböreği bu listedekiler nerde ya tarihi geçenler kayıplara karışmış bende bu ay içimden bi ses olmıcak diyo ama umudumu yitirmedim kırmızı kartıda yersem paylaşıcam sizinleHadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz.
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz mart ya da nisan! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık.
Herkese mutlu haberlerrrrr!!!
Adet tarihlerinizi bekliyorum hanımlarrrrr :)
Kızlarrrr inşallah bu topik uğurlu gelir hepimizeeee
ÜYE
SAT
DENEME
BAT
HAMİŞ?
Hayat_ask
28 Şubat 13
2
28 Mart 13
mRv2012
9 Şubat 13
?
9 Mart 13
:18:
BEBISIMSU
11 Şubat 13
?
17 Mart 13
cileksurat
01 Mart 13
?
29 Mart 13
kutuktupense
28 Şubat 13
4
27 Mart 13
Boncugum35
28 Şubat 13
1
30 Mart 13
_fiona_
2 Mart 13
2
30 Mart 13
janvaljan
28 Şubat 13
3 sene
31 Mart 13
Nisanbebekk
5 Mart 13
?
2 Nisan 13
Ozlem_Ahmet
3 Mart 13
10
3 Nisan 13
Mersah22
7 Mart 13
4
4 Nisan 13
ESRARENGİZ86
9 Mart 13
5
5 Nisan 13
alnaok
1 Mart 13
6
5 Nisan 13
Bafs32
7 Mart 13
1
8 Nisan 13
:97:
Necmim
9 Mart 13
1
8 Nisan 13
İlknurum28
10 Mart 13
?
9 Nisan 13
sentimental
5 Mart 13
2
10 Nisan 13
ngasg
11 Mart 13
?
10 Nisan 13
Breeze85
18 Mart 13
2
12 Nisan 13
Dadas41
17 Mart 13
?
12 Nisan 13
bidiqperge
16 Mart 13
?
13 Nisan 13
Pufboregi
16 Mart 13
1
13 Nisan 13
sinolog
19 Mart 13
1
14 Nisan 13
Kayra_bebek
20 Mart 13
3
17 Nisan 13
Seremcem
18 Mart 13
6
18 Nisan 13
ceylinnila
22 Mart 13
1
18 Nisan 13
Sevvo
19 Mart 13
?
20 Nisan 13
Prenses_0610
24 Mart 13
7
23 Nisan 13
HICRAN4242
29 Mart13
5
23 Nisan 13
Aybuke07
Nisan
1
?
Çlş başlamadı
Not: Liste BAT sırasına göre yapılmıştır.
Hamiş olanlar
BAT'ı az kalanlar :18:
Çalışmaları devam edip henüz bekleyenler :97:
evet canım rabbim duyar sesimizi meleklerimizi gönderir bize
yavv bu listedeki diğer kızçeler nerdeee nerdesinizz topiği terketmek yok kırmızıları görenler haber versin hep destek tam destek önümüzdekii maçlara bakarız hamişlerde bildirsin topiğimize şanlik gelsin pufböreği bu listedekiler nerde ya tarihi geçenler kayıplara karışmış bende bu ay içimden bi ses olmıcak diyo ama umudumu yitirmedim kırmızı kartıda yersem paylaşıcam sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?