Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

evet canım en azından kaç günde bir olacağını bilirim.Gerçi bu sefer olmazsa adet bitiminde gün aşırı yöntemini deneyeceğim bu ay :) ilk ay yumurtlama hesapladık kimyasal oldu bu ay yani 2.denemede yine tahminen yumurtlama hesapladım çünkü kimyasal gebelik yüzünden ovulasyon zamanım değişmiş olabilir eğer olmazsa 3. denememi adet bitiminden itibaren gün aşırı deneyerek gerçekleştiricem o da olmazsa kafama göre takılırım napayım :)

bizde ilk ay kafaya göre takıldık olmadı:) 2. ay tahmini yumurtlama tarihim ve öncesi boş geçti:) bu 3. deneme ve bende dediğin gibi gün aşırıyı deniyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda... rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin...

çok moralim bozuk bana cevap verin lütfen :(( 7 martta son adet gördüm 1 haftadırda adet olcakmışım gibi göğüslerim şişti belim falan ağrıo :(( dayanamadım bugün test baktım negatif adet tarihime 1 hafta var olsa çıkardı dimi :(( yoksa erkenmi bakmışım hala hamile olma ihtimalim varmı kızlar bat 8 nisan lütfen cap yazın çok moralim bozuk :((

tabiki ihtimal var canım benim çünkü hamilelik idrar testinde adet günü geçtikten sonra çıkar kan testinde de en net sonuç beklenen adet gününde çıkar sen çok erken davranmışsın, bak şöyle örnek vereyim en son 22 ocakta adet görmüştüm 25 şubatta bekliyordum olmayınca test yaptım negatif çıktı 28ine doğru bidaha yaptım pozitif çıktı ama benimkisi kimyasal olduğu için düştü yani ben hamile olduğumu son adet tarihimden 34 gün sonra öğrenmiş oldum idrarda.

çok moralim bozuk bana cevap verin lütfen :(( 7 martta son adet gördüm 1 haftadırda adet olcakmışım gibi göğüslerim şişti belim falan ağrıo :(( dayanamadım bugün test baktım negatif adet tarihime 1 hafta var olsa çıkardı dimi :(( yoksa erkenmi bakmışım hala hamile olma ihtimalim varmı kızlar bat 8 nisan lütfen cap yazın çok moralim bozuk :((

Dur canım ya daha 1 hafta var adetine. Bu tarihlerde kanda çıkar ancak. O da eğer geç döllenme değilse. Geç döllenme olursa sentimental i de dediği gibi adet günü hatta sonrasında çıkar

Yarın Nisan'a giriyoruz heycanlandım biraz :) umarım kimyasal gebelik sonrası ovulasyon günleri allak bullak olmuyordur umarım normal düzende regl olurum gebelik olmasa bile düzensiz adet olmadığıma sevinirim en azından

canım bende kimyasal gebelikten sonra adt hiç bir deiğişiklik olmadı aynen devam etti eski adt tarihine göre değil son düşükte olana tarihş baz alacan

mrb canım benim de 4 ayım boş geçti tedavi gördüğüm halde bu ay iğneye geçtik 7 gün önce ovitrelle çatlama iğnesi oldum günler genel bilmiyor bu ay çok umutluyum goguslerim çok hssaslasti belim ve kasiklarimda ağrı var adet tarihim 3 mart:)

bende ilacı bıraktım iki ay boş geçti polikistik overde oldugu için doktor hamilelik zor diyor ama ben dualara çok inanıyorum tedaviden çok dua geçiyor bence bu ay büyük bir inançla başlıyorum inş. Güzel haberlerimizi paylaşırız ben 27 nisan daha çoook var :)

tabiki ihtimal var canım benim çünkü hamilelik idrar testinde adet günü geçtikten sonra çıkar kan testinde de en net sonuç beklenen adet gününde çıkar sen çok erken davranmışsın, bak şöyle örnek vereyim en son 22 ocakta adet görmüştüm 25 şubatta bekliyordum olmayınca test yaptım negatif çıktı 28ine doğru bidaha yaptım pozitif çıktı ama benimkisi kimyasal olduğu için düştü yani ben hamile olduğumu son adet tarihimden 34 gün sonra öğrenmiş oldum idrarda.
inşallah öyledir canım ya 3 aydır her ay aynı heycan ve tek çizgi bu ay olmazsa zaten kışın doğum istemediğimiz için ara vericez hayırlısı sen kaç gün arayla adet görüyorsun yani adetin geçtikten sonra kaçıncı gün pozitifi gördün

inşallah öyledir canım ya 3 aydır her ay aynı heycan ve tek çizgi bu ay olmazsa zaten kışın doğum istemediğimiz için ara vericez hayırlısı sen kaç gün arayla adet görüyorsun yani adetin geçtikten sonra kaçıncı gün pozitifi gördün? bu ay gün aşırı çalışma yaptık çok umutluydum nasip inşallah olur :((

inşallah öyledir canım bu ay olmazsa zaten kışın doğum istemediğimiz için ara vericez hayırlısı :(( sen kaç gün arayla adet görüyorsun yani adetin geçtikten sonra kaçıncı gün pozitifi gördün? bu ay gün aşırı çalışma yaptık çok umutluydum nasip inşallah olur :((

Kızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. İsveç diyeti yapmak istiyorum. Bayağı bir kilo fazlam var. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?

Kızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. İsveç diyeti yapmak istiyorum. Bayağı bir kilo fazlam var. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?

yok canım olmaz bence çünkü hamile olduğunu bilmeden spor diyet ilaç bile kullanan var bi yazıda okumuştum doktor diyordu öğrenene kadar yaptıklarınızın bebeğe bi zararı olmayacaktır bu konuda anneler hep endişelenir ama endişelenecek bişey yoktur diye sadece planlı gebeliklerde folik asit takviyesi tavsiye etmiş yinede ağır bi diyet uygulamasan ii olur tabi kuru kayısı ve su ikilisi ve yürüyüş posiyonlardada herşeyi ye ama tabak küçült bu şekilde 1.5 ayda 8 kilo verdim ben tavsiye ederim canım ha bide haftanın bi günü ödül günü herşey serbest :) zorlanmadan rahatlıkla kilo verirsin

günaydın herkese,

Dayanamayıp dün kan testi yaptırdım. sonuç 265:) ama nedense içimde bir korku var. Düşük gibi geldi bana değer sizler ne dersiniz?

Allah'ım herkesin gönlüne göre versin..

benim ovulasyon tarihlerim 31-2-4-6 nisandı hatırlarsınız.
asıl bebek için yarın başlaması gerekiyodu çalışmaların:(( fakat eşimin rahatsızlığından dolayı başlayamadı:(( böyle olunca moralim bozuluyor sanki olmayacakmış gibi. nasıl yapayım tarihlerimi değiştiireyim şimdi yoksa 1-2-4-6 mı olsun tarihler:((( çok moralim bozuk ya dün boş geçmemeliydi :(((

günaydın herkese,

Dayanamayıp dün kan testi yaptırdım. sonuç 265:) ama nedense içimde bir korku var. Düşük gibi geldi bana değer sizler ne dersiniz?

değeri bilmem ama hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına.rabbim kucağına alamayı nasip etsin inş.

günaydın herkese,

Ay tebrik ederimmm, sag salim kucagina al, Allah hayirli evlat versin.Degerin de bayaa normal, niye endise ettin anlanadim :) bat-in ne zamandi cnm?

Daha test yapman icin erken canim idrar testi beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra yapilmali sen 1 hafta once yapmishsin :) ama beklene adet gunu de yapilinca da cikiyor

Son düzenleme:
Daha test yapman icin erken canim idrar testi beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra yapilmali sen 1 hafta once yapmishsin :) ama beklene adet gunu de yapilinca cikiyor

İnşallah pufböreği, güzel haberler gelsin mutlu olalım. Ben daha bilmiyorum herşeyi doğru mu yapıyoruz. 1 gün arayla 6. günden itibaren başladık. bugün 11. gün. Bir arkadaşım 18. güne kadar yap dedi. Burda bi yerde de tekrar adet olana kadar bir gün arayla yapılmalı diyor. Bir dahakine kadar yapmak çok olmıcak mı yaa ? Nasıl yapsak? Bu ay olmazsa bir dahaki ay da ovülasyon testi ile deniycem en azından yumurtlama tarihini bilirim.

cnm valla ben garanti olsun diye bat'a 4-5 gün kalaya kdr çalışmalara devam etcem.ztn kocamın canına minnet. ovulasyon tarihlerim benim bugün bitiyor. bundan sonra her gün olur herhalde. zor ikna ettim günaşırı olmasına çünkü. pazartesiden sonra serbestiz dedim. çok olmucak mı diosun ya, benim bu ay ilk kez bu kdr az oldu hehehhehhehehe

Back