Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Ay bende şimdi çııkıp puf böreği apıcam canımı istettin ayol:)

valla ya bende her ismime baktığımda istio cnm :) puf böreğini biliosun egeli misin? genelde pişi fln diyorlar ama puf böreği başkaaaa. şöyle peynirli peynirli. Annem de çok güzel yapar. Haftaya annemlere gitcem istesem miiiii

Beni listefen kaldırın kızlar bugün kırmızı kartı gördüm başka bahara kaldı(((((((
:'((((

cnm çok üzüldüm ama bence nisanda olcak öyle hissediyorum. yalnız bir şey sorcam. senin kırmızılar erken gelmiş. 3 Nisan değil miydi? eğer erken geldiyse yumurtlama tarihin şaştı demektir. bak sen garanti olsun diye mutlaka adet bitiminden itibaren başla günaşırı çalışmalara. yumurtlama tarihinde ilişki olmadıysa ztn bebiş olmaz. belki de ondan olmadı

günaydın herkese,

Dayanamayıp dün kan testi yaptırdım. sonuç 265:) ama nedense içimde bir korku var. Düşük gibi geldi bana değer sizler ne dersiniz?

Allah'ım herkesin gönlüne göre versin..

ay ay ayyyyyyyyyyy

Allah'ım nazarlardan korusunnnnn. İlk hamişimiz geldi. Sağlıkla, mutlulukla 9 ay geçir inşallah.
Bizi mutlaka her ay olan değişikliklerden, gelişmelerden haberdar et oldu mu? Burdaki herkesin sana ihtiyacı var. Soracakları var.

Not: Bu değer her gün ikiye katlanarak artıyormuş cnm. Bir hafta sonra yaptırırsan sonuçların inanılmaz arttığını görceksin. Arkadaşımın 66 çıkmıştı, o şu an 7 haftalık :)

tam tersi eşimde zemenlı yapmaya karşı düşkünlüğü yok pek fazla( o yüzden ben sıkıntı çekiyorum biraz gün aşırı fazla geliyo onada hiç bir çare bulamadım bunun için ama içimden bi his bu ayda olmayacak diyo çünkü çalışmıyoruz (

cnm çok önemli değil bu. üzülme. en yüksek gebelik şansı hangi günse ona denk getir mutlaka. ona göre kaydırabilirsin. kadınlar kulübünün ovulasyon hesaplayıcısından mı bakmıştın bu tarihlere? orada düşük-orta-yüksek diye sıralama vermiş. orta ve yükseklere denk gelsin de

cnm o zmn sen bişiler yapcaksın. ne bileyim cinsel isteği arttırıcı yiyecekleri araştır internetten. onları yedirmeye çalış. Tabi ona söylemeden :)

evde giydiğin kıyafetlere dikkat et. seksi şeyler giy. nevresimleri bile ona göre seç. sen istekli ol. O zaman olur bence.

evet canım ordan bakmıştım dün düşük tarihti orta tarihler 1-2-3 en yüksek 4 nisan bakalım kocayı razı edebilirsek bu 4 günün ikisinde olsun istiyorum. bazen sinirleniyorum o uğraşmıyo bende uğraşmıyım diyorum ama yapamıyorum. aslında oda benim kadar çok istiyo ama biraz kaderci ne yaparsan yap rabbim verecek diyo bilmiyorum kafam karışık

tmm bak üzülme, düşük tarihte olmamış ilişki nasılsa. sen olmazsa ona söyleme tarihleri. benimkisi de çok zorlandı tarih verince. o tarihlerde istekli davran sadece. bir de 4 nisan da mutlaka ilişki olsun. bu arada 4 ten sonra da tarih yazıo olması lazım. tekrar baksana bi.

canım ben 32-33-34 günde bir adet olurum daha uzamanz ama değişir gün sayısı.22 ocakta adet görmüştüm 25 şubatta görmem gerekiyordu testte negatifti 28 şubatta pozitifti yani en son adet günümden 39 gün sonra idrar testinde çıkmıştı.Beklenen adet günüme göre de 4 gün geciktikten sonra çıkmıştı diyebilirim bu durumda yani erken davranmışsın idrar testi için

baktım 5 nisan diyo düşük gösteriyor. birde adet döngüm 29 gün ama 30 gibi hesaplıyo sanki adet başlangıcımla sayarsam 30 gün tekrar adet gösteriyor. kafam iyice karıştı 20 mart bat tarihim 29 günde bir oluyorum işte ay ağlıycam şimdi

adet gününü de saycaksın, o yüzden 30 dur.

Ben senin bilgileri girdim. 31 Mart-6 Nisan arası ovulasyon tarihlerin gösterio. 31 Mart ve 6 Nisan: Düşük, 1-2-3-5 Nisan: Orta, 4 Nisan Yüksek doğurganlık yazıyor. BAT:18 Nisan
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Şimdi gördüm mesajını, çalışıyorum ya sürekli girip bakamıyorum. Evet bu ay olmazsa, sonrası için ovülasyon takibi yapıcam mutlaka. Bakalım ne zaman tutturucaz :)) Senin de gönlünce olsun herşey dilerim....

Yapın kızz tabi, kocan sorun çıkarmıyosa en garantisi :)) Bizim işlerimiz biraz yoğun olduğundan akşamları çok yorgun geliyoruz her günaşırı denk gelemiyebiliyo ama bu ay biraz çaba sarfettik 1-2 gün sapma ile :) Bakalım artık. Bi de koca nazı çekiyozzz, hem çocuk ister hem erinir :))))

senin kpss çalışmaları nasıl gidiyor pufböreği...

cnm bazen hiç istemiyor çalışmak, bazen de gaza gelip deli gibi çalışıyorum. Ama mecburum yüklenmem lazım aslında. Hele ki hamile kalırsam son dönemleri ve doğum dönemi zor geçeceği için, o güne dek tamamen hazır olmalıyım. Evde oturmak güzel de, maddi anlamda rahatlık gibisi yok. Daha önce canım ne isterse alırdım, şimdi 40 kez düşünüp almıyorum ve nedense kendimi işe yaramaz hissediyorum. Sonuçta çalışırken de temizlik, ütü, yemek vs yapıyordum. Şimdi ise bi sürü boş zamanım var. Bak mesela çalışmam gereken yerde internetteyim :)

çok güzel dedin hem çocuk istiyor hemde nazlanıyor- eriniyor :)) napalım iş başa düştü artıkım :)

seni çok iyi anlayabiliyorum aynı dönemden bende geçtim ama sabır gerçekten mükafatını alacaksın inş. ayrıca kendini işe yaramaz hissetme kpss çalışıyosun evi çekip çeviriyosun bebek için çalışıyosun bir sürü işin var.:) maddi anlamda haklısın ama insanın kendi kazandığı gibi yok istediğin gibi harcamasan bile minnetsiz harcıyosun ... ben şu anda okuldayım mesela öğrencilere uygulama verdim onlar onu yapıyor bende buraya yazıyorum :)))

Son düzenleme:

evet ya, ben çalışırken çok yoruluyordum, kaçacak delik arıodum resmen. haftada bir anca. o da pazarları. düşün bir de yeni evliydik. adamcağıza yazık :)

Ama şimdi yorulmuyorum nasılsa. Ben de ne zmn istiosa karşılık veriyorum. Oh beee dio :)

süpersin :)

ben gidip kpss çalışayım bari o zmn :)

öpüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…