Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Günaydın ben de bu gruba katılmak istedim. 22 nisan transfer günüm çok heyecanlıyım. İnşallah çabalarımızın emeklerimizin karşılığını hepimiz alırız ❤️

Hoşgeldin 🤗 canım hayırlı olsun şimdiden 🥰
Allahım heyecanınızı daha da arttırsın sonunda mucizelerimize kavuşalım inşallah Amin 🤲👼
Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer günü bunları yazarsan seni de ekliyeyim listeye 😍 topiğimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah Amin 🤲☺️

Hoşgeldin 🤗 canım hayırlı olsun şimdiden 🥰
Allahım heyecanınızı daha da arttırsın sonunda mucizelerimize kavuşalım inşallah Amin 🤲👼
Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer günü bunları yazarsan seni de ekliyeyim listeye 😍 topiğimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah Amin 🤲☺️
Hoşbuldum🥰 İnşallah hepimize şans getirsin canım 🙏 Yaşım 27 ilk denemem 6. Gün embriyosu. 22 nisan da transfer olacağım 🥹❤️

İnşallah rabbim yüzünüzu yüzümüzü güldürsün ,insan insan yaratamıyor ,aldığımız tüm bu tedavi vesile Allah o embiryolara ruh ufleyecekse nasip olacak tabi eğer vakti saati geldiyse , yaşınız çok genç bu o kadar büyük bı lütuf ki belki de hiç birine gerek klmyck Allah ol derse olur pazartesi günü iple çekiyorum güzel haberlerini duymayı güzel kardeşim
Allah razı olsun inşallah güzel haberler alırım bana da sürpriz olur direk yazarım buraya zaten canım süreç yıpratıyor iğne ilaç vesaire ama rabbim ol diyecek ki olacak çok dua ettim bugün olmasa da dualarımın karşılığını alacağım bir gün

Allah razı olsun inşallah güzel haberler alırım bana da sürpriz olur direk yazarım buraya zaten canım süreç yıpratıyor iğne ilaç vesaire ama rabbim ol diyecek ki olacak çok dua ettim bugün olmasa da dualarımın karşılığını alacağım bir gün
Evet hiçbir zaman umudunu kesme Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur🙏 hepimiz bir gün o güzel haberi alacağız❤️ güçlü ol😍

29 yaşındayım 2 aşılama bu ilk tüp bebek deneyimim ya önümde sanşım var ama insan gerçekten çok üzülüyor eşim transferde verdikleri ultrason fotoğrafını seviyor sürekli onun için üzülüyorum daha çok rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinde inşallah tutunmuştur 🌸
Üzülmek için erken yaptığınız marka biraz yüksek beta gösteriyor kaset testte pozitif görüp sizin yaptığınız markada negatif çıkan birini görmüştüm değeri 30 falandı o yüzden stres olmayın kaset testler erken gebelikten daha iyi gösteriyor onlarla deneyin bide isterseniz ♥️

Ayy çok heyecan ya valla 😂😂 kandan sonra bir tık rahatlama hayali kuruyorum inşallah amin 🥲🫠😂
Ahh kizlar kucagina alana kadar rahatlama olmuyor biz tup bebek annelerine cok zorlu yollardan gectigimiz için...
Keseydi sonra kalp atisiydi, ilk 3 ay riskli, sonra tarama trstleriyldi detayli ultrasyonu derken dogunca anca bir rahatlama geliyor :)))
Bende dogduktan sonra da rahatlayamadim reflu vardi 7 ay boyunca kustu ve tikaniyordu şukur Allah beterinden korusun diyelim. Rabbim ferahlik versin sizlere de kucaginizi doldursun insallah

Ahh kizlar kucagina alana kadar rahatlama olmuyor biz tup bebek annelerine cok zorlu yollardan gectigimiz için...
Keseydi sonra kalp atisiydi, ilk 3 ay riskli, sonra tarama trstleriyldi detayli ultrasyonu derken dogunca anca bir rahatlama geliyor :)))
Bende dogduktan sonra da rahatlayamadim reflu vardi 7 ay boyunca kustu ve tikaniyordu şukur Allah beterinden korusun diyelim. Rabbim ferahlik versin sizlere de kucaginizi doldursun insallah

Öyle canım o kaygı hiçbir zaman bitmiyor 😁
Amin Ecmain inşallah cümlemiz pozitif görelim inşallah 🤲💕 canım istersen seni de tabloya ekliyeyim yaş , kaçıncı denemen , kaçıncı gün embriyosuydu , transfer günün ve test gününü yaz seni de ekliyeyim 🤲🥰

Üzülmek için erken yaptığınız marka biraz yüksek beta gösteriyor kaset testte pozitif görüp sizin yaptığınız markada negatif çıkan birini görmüştüm değeri 30 falandı o yüzden stres olmayın kaset testler erken gebelikten daha iyi gösteriyor onlarla deneyin bide isterseniz ♥️
Kaset test ne oluyor ki bilmiyorum bide testi yaptığım da tek çizgiydi sonradan baktığımda böyle çok dikkatli bakıldığında ikinci çizgi var gibi ya bilmiyorum inanın ister istemez modu düşüyor insanın

Back
X