Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kaset test ne oluyor ki bilmiyorum bide testi yaptığım da tek çizgiydi sonradan baktığımda böyle çok dikkatli bakıldığında ikinci çizgi var gibi ya bilmiyorum inanın ister istemez modu düşüyor insanın

Allahtan ümit kesilmez Rabbim yüzünüze baksın inşallah dilerim bebeğin seninledir Amin 🤲❤️

Kaset test ne oluyor ki bilmiyorum bide testi yaptığım da tek çizgiydi sonradan baktığımda böyle çok dikkatli bakıldığında ikinci çizgi var gibi ya bilmiyorum inanın ister istemez modu düşüyor insanın
Kaset test dediğim normal gebelik testinden canm şunun gibi ekliyorum. Herkeste tutunma zamanı yada betanin idrara yansıması aynı olmuyor inşallah pozitiftir 🤲🏻❤️

Eklentiler

• IMG-20250419-WA0000.webp
    IMG-20250419-WA0000.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 18
Doktorumla konuşdum yüzde 65 artmışsa iui zateb 11-12 cı gun testı ılk baz alıyoruz derı sende 12 cı gun 202 çıkmiş dedı pazartesı yuzde 65 en sz artarsa harika

Doktorumla konuşdum yüzde 65 artmışsa iui zateb 11-12 cı gun testı ılk baz alıyoruz derı sende 12 cı gun 202 çıkmiş dedı pazartesı yuzde 65 en sz artarsa harika

Çok güzel bir haber sen normalde erken verdin kan test gününde vermiş olsan 202 çıkmış ve iyi bir değer olacaktır sen kalbini ferah tut bebişin sağlıcakla tutunsun gelsin inşallah Amin 🤲👼😘

Kızlar selamlar. Dün beta artışı ile ilgili yaşadığım talihsizliği yazmıştım. Allah razı olsun çoğunuz destek verdiniz, dua ettiniz. Allah’a şükürler olsun güzel haberlerle geldim. Tamamen iki gün önceki betalar yanlış bakılmış. Bugün hamdolsun keseyi gördük, embriyo ve yolk sac oluşmuş. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğiz. Başına benim gibi talihsizlik gelen olursa korkmasın diye bilgilendiriyorum. Allah hepinizden razı olsun

Öyle canım o kaygı hiçbir zaman bitmiyor 😁
Amin Ecmain inşallah cümlemiz pozitif görelim inşallah 🤲💕 canım istersen seni de tabloya ekliyeyim yaş , kaçıncı denemen , kaçıncı gün embriyosuydu , transfer günün ve test gününü yaz seni de ekliyeyim 🤲🥰
Yaş 32, 3.gun embriyosu, 14 nisan, 27 nisan
Tesekkur ederim kuzum

Ahh kizlar kucagina alana kadar rahatlama olmuyor biz tup bebek annelerine cok zorlu yollardan gectigimiz için...
Keseydi sonra kalp atisiydi, ilk 3 ay riskli, sonra tarama trstleriyldi detayli ultrasyonu derken dogunca anca bir rahatlama geliyor :)))
Bende dogduktan sonra da rahatlayamadim reflu vardi 7 ay boyunca kustu ve tikaniyordu şukur Allah beterinden korusun diyelim. Rabbim ferahlik versin sizlere de kucaginizi doldursun insallah
Ayy olsun ben şimdi çok acemiyim ya o yüzden o kadar endiselenemiyorum😂😂

Kızlar selamlar. Dün beta artışı ile ilgili yaşadığım talihsizliği yazmıştım. Allah razı olsun çoğunuz destek verdiniz, dua ettiniz. Allah’a şükürler olsun güzel haberlerle geldim. Tamamen iki gün önceki betalar yanlış bakılmış. Bugün hamdolsun keseyi gördük, embriyo ve yolk sac oluşmuş. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğiz. Başına benim gibi talihsizlik gelen olursa korkmasın diye bilgilendiriyorum. Allah hepinizden razı olsun
Ayy canım nasıl sevindim anlatamam ya sabah aklıma gelmiştin ne yaptın diye acaba 🥰çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucağına almanız nasip olsun🥰

Ay canım benim maşallah 🧿 sübhanallah bu ne güzel bir haber çok sevindim 🥹 sağlıcakla kucağına Almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️👼

Çok güzel bir haber sen normalde erken verdin kan test gününde vermiş olsan 202 çıkmış ve iyi bir değer olacaktır sen kalbini ferah tut bebişin sağlıcakla tutunsun gelsin inşallah Amin 🤲👼😘
Amın canım amın ecet doktorda onu dedı onda erken vermıyın dıyoruz böğle sters yapıyorusunuz , bugun verse ıdın gunubd eguzel sonuc almış sevınmış olcakdın

Amın canım amın ecet doktorda onu dedı onda erken vermıyın dıyoruz böğle sters yapıyorusunuz , bugun verse ıdın gunubd eguzel sonuc almış sevınmış olcakdın

Evet canım benim onun için stres yapma bebeğine de yansımasın sakin kal inşallah güzel ilerler Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰

Back
X