Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kaset test dediğim normal gebelik testinden canm şunun gibi ekliyorum. Herkeste tutunma zamanı yada betanin idrara yansıması aynı olmuyor inşallah pozitiftir 🤲🏻❤️
Şöyle çift çizgiler görmeyi bize de nasip etsin Rabbim gözlerim doldu 🥲 inşallah geç tutunuyordur da pazartesi pozitif öğrenirim 🤲

Allah razı olsun canım 🙏🙏🙏 şimdi geldim eve gülüm ayın 26 test günüm 🙏🙏 rabbim önce bütün isteyenlerin sonra benim nasıl etsin inşallah 🙏 gülüm sen yurt dışından mi gelip yaptıracaksin Kıbrıs bu konuda bayağı gelişmiş özelden msj yazarsan gülüm ayrıntılı anlatırım süreci Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏 🙏 ♥️ 🌸 🥰 ❤️ 😘
Hadi inşallah duamdasin canım benim. İnanıyorum müjdeli haber vereceğine❤️🥰🥰🥰.
Aynen canım yurtdisindan gelip yaptırırım. Şuan annemlere gidiyoruz yoldayım. Akşama mutlaka vaktin olur ise yazisalim🥰❤️

Kızlar selamlar. Dün beta artışı ile ilgili yaşadığım talihsizliği yazmıştım. Allah razı olsun çoğunuz destek verdiniz, dua ettiniz. Allah’a şükürler olsun güzel haberlerle geldim. Tamamen iki gün önceki betalar yanlış bakılmış. Bugün hamdolsun keseyi gördük, embriyo ve yolk sac oluşmuş. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğiz. Başına benim gibi talihsizlik gelen olursa korkmasın diye bilgilendiriyorum. Allah hepinizden razı olsun
Çok sevindim ben de düşünmüştüm seni ne yaptı acaba diye. Çok büyük bir talihsizlikmiş ama sonu güzel bitmiş çok şükür. Büyünce anlatırsın yavruna bu anını gülerek😅

Back
X