- Konu Sahibi mayala katar
- #14.541
InshAllah canım pazartesııne kadar rahatım artık yapmam , sende nasıl gıdıyor 3 gub dımı ,Evet canım benim onun için stres yapma bebeğine de yansımasın sakin kal inşallah güzel ilerler Allah’ın izniyle Amin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InshAllah canım pazartesııne kadar rahatım artık yapmam , sende nasıl gıdıyor 3 gub dımı ,Evet canım benim onun için stres yapma bebeğine de yansımasın sakin kal inşallah güzel ilerler Allah’ın izniyle Amin![]()
Şöyle çift çizgiler görmeyi bize de nasip etsin Rabbim gözlerim dolduKaset test dediğim normal gebelik testinden canm şunun gibi ekliyorum. Herkeste tutunma zamanı yada betanin idrara yansıması aynı olmuyor inşallah pozitiftir![]()
Hadi güzel haberler inşallah gelirsin.Hellooo transfer tarihim belli oldu 24 Nisan![]()
Hellooo transfer tarihim belli oldu 24 Nisan![]()
Canııım Allah razı olsun çok sağol. Rabbim bekleyen, isteyen herkese kolaylıkla nasip eylesinAyy canım nasıl sevindim anlatamam ya sabah aklıma gelmiştin ne yaptın diye acabaçok sevindim hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucağına almanız nasip olsun
![]()
Allah razı olsun canım benim desteklerinizi unutamam. Rabbim sizlere de kolaylıkla nasip etsinAy canım benim maşallahsübhanallah bu ne güzel bir haber çok sevindim
sağlıcakla kucağına Almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
![]()
InshAllah canım pazartesııne kadar rahatım artık yapmam , sende nasıl gıdıyor 3 gub dımı ,
Allah razı olsun canım benim desteklerinizi unutamam. Rabbim sizlere de kolaylıkla nasip etsin![]()
Amin canım benimAmin Ecmain inşallah canım ne demek Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah![]()
InshAllah canım ağrın falan varmı benım ılk 3 gun belım ağrıdı ama geçdi soraAmin canım benim inşallah
Çok teşekkürederim bende iyiyim evet bugün 3. Güne girdim dilerim bende hayırlı güzel haberler alırım inşallah Amin
![]()
InshAllah canım ağrın falan varmı benım ılk 3 gun belım ağrıdı ama geçdi sora
Evet doğru sağlılla ilerlesin sımsıkı tutusun ınshAllahŞu an yok arada kramplar oluyor ama vücudumu takmıyorumen az 1 hafta dolsun ona göre emin olurum şu an ne desem bilmiyorum
![]()
Evet doğru sağlılla ilerlesin sımsıkı tutusun ınshAllah
Sana kocaman sarılıyorum burdanŞöyle çift çizgiler görmeyi bize de nasip etsin Rabbim gözlerim dolduinşallah geç tutunuyordur da pazartesi pozitif öğrenirim
![]()
Hadi inşallah duamdasin canım benim. İnanıyorum müjdeli haber vereceğineAllah razı olsun canımşimdi geldim eve gülüm ayın 26 test günüm
rabbim önce bütün isteyenlerin sonra benim nasıl etsin inşallah
gülüm sen yurt dışından mi gelip yaptıracaksin Kıbrıs bu konuda bayağı gelişmiş özelden msj yazarsan gülüm ayrıntılı anlatırım süreci Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok sevindim ben de düşünmüştüm seni ne yaptı acaba diye. Çok büyük bir talihsizlikmiş ama sonu güzel bitmiş çok şükür. Büyünce anlatırsın yavruna bu anını gülerekKızlar selamlar. Dün beta artışı ile ilgili yaşadığım talihsizliği yazmıştım. Allah razı olsun çoğunuz destek verdiniz, dua ettiniz. Allah’a şükürler olsun güzel haberlerle geldim. Tamamen iki gün önceki betalar yanlış bakılmış. Bugün hamdolsun keseyi gördük, embriyo ve yolk sac oluşmuş. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğiz. Başına benim gibi talihsizlik gelen olursa korkmasın diye bilgilendiriyorum. Allah hepinizden razı olsun
İnşallah canım benim rabbim senin de bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatleSana kocaman sarılıyorum burdankalben diliyorum inşallah pozitif görürsün ve en önemlisi sağlıkla ilerler yüreğini ferah tut
![]()
Ah çok şükür canım benim. Şuan bile biz ne yaşadık diye gülüyoruzÇok sevindim ben de düşünmüştüm seni ne yaptı acaba diye. Çok büyük bir talihsizlikmiş ama sonu güzel bitmiş çok şükür. Büyünce anlatırsın yavruna bu anını gülerek![]()
Kaçıncı günündü canım belirtilerin nedirbenim 10. Gün bugün hafif kasık ağrım bel ve göğüs ağrım var adet bekirtileri gibiKızlarrr kan tahlilim çıktı 211.60