- 4 Aralık 2024
- 5.256
- 5.763
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.701
Hayırlısı olsun Insallah seni merak edip ismini arattım sonrada bu topikte görünce mutlu oldum
Ayy canımsın çok teşekkür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun Insallah seni merak edip ismini arattım sonrada bu topikte görünce mutlu oldum
Yaa benim ikisinde de çikolata kisti var ama işte konum olarak sağ daha kötüymüş. Hatta benim damar yolum falan yamulmuş hala şiş acıyor elimin üstüAyy canım aynı şeyleri yaşamışız benim sol aktif bir sıkıntı yok bu sağ ömrümüzü yedi ben uyanıktım ya gördümdoktor bastırdı baya sonra hemşireye dedi sen devam et ben folikülün içine girecem
![]()
Allah razı olsun canım araya yaz tatili giriyor ya ona seviniyorum birazolsun sağlıklı olsunlar da öğretmenleri biraz oturarak devam edecek artık
![]()
Bahçende çiçekler açsın Rabbim hasretine kavuştursun .Ayy canımsın çok teşekkürederim Allah razı olsun beni düşündüğün için Amin Ecmain inşallah
evet iki ay olacak buradayız buraya odaklı olduğu için diğer yerlere çok takılmaya fırsat olmuyordu
![]()
Yaa benim ikisinde de çikolata kisti var ama işte konum olarak sağ daha kötüymüş. Hatta benim damar yolum falan yamulmuş hala şiş acıyor elimin üstüanalık
![]()
Bahçende çiçekler açsın Rabbim hasretine kavuştursun .
Herkes pozitif sonuç alsın inşallah topikteki
Elhamdulıllah sağlıkla gelmelerini bekliyorumAmin amin inşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Sende sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inşallah Amin
Bebeklerin iyidir inşallah senin durumun herşey yolundadır umarım![]()
Maşallah çok güzel olmuş, inşallah benim de hafta sonuyla falan birleşir de 4-5 güne çıkmış olur o zaman. Hepimiz sağlıkla pozitifleri görelim inşallah.Transfer günü ile beraber 10 gün canım. İlk 4 gün yattım sadece namaza falan kalktim sonra ev içinde oturdum hani hep dikkatli oldum annemler yanımda zaten![]()
Elhamdulıllah sağlıkla gelmelerini bekliyorum
Maşallah çok güzel olmuş, inşallah benim de hafta sonuyla falan birleşir de 4-5 güne çıkmış olur o zaman. Hepimiz sağlıkla pozitifleri görelim inşallah.
Abla akşam kan testi verdim 8. Gunumdeyim negatif çıktı ama normal kan verme 18 nişanda demişti doktorum o zamana kadar artar mı sizce 0.3 çıktıNormalde doktor yazsa yine mi kabul etmiyorlar raporu![]()
Abla akşam kan testi verdim 8. Gunumdeyim negatif çıktı ama normal kan verme 18 nişanda demişti doktorum o zamana kadar artar mı sizce 0.3 çıktı
NimoYaa hangi markaydı yaptığın testler canım?
Hayırlısı olsun ya peki negatif oldu ya bu embriyolar nasıl çıkacak ki benden adetle miCanımsın biraz zorgörünüyor 5 üzeri bile değil tutunma olsaydı yine 20 yada 30 çıksa yükselirdi ama çok zor iki günde yükselmesi çok üzüldüm
![]()
Hayırlısı olsun ya peki negatif oldu ya bu embriyolar nasıl çıkacak ki benden adetle mi
Doktor yazsa mecbur kabul ederler ama öyle bir ederler ki insan keşke rapor almasaydım da çalışsaydım derNormalde doktor yazsa yine mi kabul etmiyorlar raporu![]()
Kızlar hala hastanedeyim tel fazla çekmiyor eve gidince yazarım çektikçe kısa kelimeler yazıyorum kusura bakmayın
Doktor yazsa mecbur kabul ederler ama öyle bir ederler ki insan keşke rapor almasaydım da çalışsaydım der![]()
Allah yardımcın olsun canimDoktor yazsa mecbur kabul ederler ama öyle bir ederler ki insan keşke rapor almasaydım da çalışsaydım der![]()