Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayırlısı olsun Insallah seni merak edip ismini arattım sonrada bu topikte görünce mutlu oldum

Ayy canımsın çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun beni düşündüğün için Amin Ecmain inşallah 🤲💕 evet iki ay olacak buradayız buraya odaklı olduğu için diğer yerlere çok takılmaya fırsat olmuyordu 😅🫣

Ayy canım aynı şeyleri yaşamışız benim sol aktif bir sıkıntı yok bu sağ ömrümüzü yedi ben uyanıktım ya gördüm 👀 doktor bastırdı baya sonra hemşireye dedi sen devam et ben folikülün içine girecem 😁🤣
Yaa benim ikisinde de çikolata kisti var ama işte konum olarak sağ daha kötüymüş. Hatta benim damar yolum falan yamulmuş hala şiş acıyor elimin üstü 😂😂 analık 🤗🤗🤗

Allah razı olsun canım araya yaz tatili giriyor ya ona seviniyorum biraz 😂😂 olsun sağlıklı olsunlar da öğretmenleri biraz oturarak devam edecek artık 🥰

Amin amin inşallah canım benim daha da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🥹💕 bize arada ses ver merak etmeyelim seni 🫠

Ayy canımsın çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun beni düşündüğün için Amin Ecmain inşallah 🤲💕 evet iki ay olacak buradayız buraya odaklı olduğu için diğer yerlere çok takılmaya fırsat olmuyordu 😅🫣
Bahçende çiçekler açsın Rabbim hasretine kavuştursun .

Herkes pozitif sonuç alsın inşallah topikteki

Bahçende çiçekler açsın Rabbim hasretine kavuştursun .

Herkes pozitif sonuç alsın inşallah topikteki

Amin amin inşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah 🤲❤️

Sende sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inşallah Amin 🤲👼👼💕

Bebeklerin iyidir inşallah senin durumun herşey yolundadır umarım 😍

Transfer günü ile beraber 10 gün canım. İlk 4 gün yattım sadece namaza falan kalktim sonra ev içinde oturdum hani hep dikkatli oldum annemler yanımda zaten 🥰
Maşallah çok güzel olmuş, inşallah benim de hafta sonuyla falan birleşir de 4-5 güne çıkmış olur o zaman. Hepimiz sağlıkla pozitifleri görelim inşallah.

Abla akşam kan testi verdim 8. Gunumdeyim negatif çıktı ama normal kan verme 18 nişanda demişti doktorum o zamana kadar artar mı sizce 0.3 çıktı

Canımsın biraz zor 😞 görünüyor 5 üzeri bile değil tutunma olsaydı yine 20 yada 30 çıksa yükselirdi ama çok zor iki günde yükselmesi çok üzüldüm 😢

Hayırlısı olsun ya peki negatif oldu ya bu embriyolar nasıl çıkacak ki benden adetle mi

Amin inşallah 🤲 Evet canım adet olunca onlarda öyle atılacak biraz kanaman yoğun olur korkma sakın kaçıncı denemendi canım arkanda embriyon var mı Allahım yüzüne baksın hayırlı sağlıklı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️

Back
X