Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şimdi kontrolden çıktım Perşembe yine çağırdı cumartesi tarsfer günüm inşallah eşimde sperm bulunursa haber edin demiştiniz ya bir de tek embiryo olacak

Hayırlı olsun canım sürecin dilerim kaliteli sağlıklı yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin vajinal muayene mi oluyorsun yoksa karından mı normalde görüntülenmesi lazım oluşmuşsa sen gönlünü rahat tut doktorlar inşallah gerekeni yapacaktır inşallah 🤲❤️
Teşekkür ederim canm vajinal muayene oluyorum. Çok heyecanlı bazen de yorucu bir süreç. Allah burdaki herkesin gonlundekini versin

Ahh ahh benim daha transfer günüm bile belli değil, dondurulmuş embriyo transferi yapılacak şimdi Estrofem sürecindeyim ama mesajlarınızı dizi takip eder gibi takip ediyorum hepinizden hayırlı haberler almayı diliyorum. 2. Denemem inşallah sağlıkla bu sefer ben de pozitif sonuç alırım. 😍

Amin amin inşallah dilerim senin de transferin sağlıcakla gerçekleşir Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰

Kizlar benim cumartesi toplama yapilcak .sol tarafım bir göründü bidaha hiç görünmedi. Ya i kaç tane yumurta var bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Yaaa büyük ihtimalle ben de cumartesi opu olacağım benim de yumurta sayım net değil arkada 2 tane küçük görünüyor onları da büyütelim dedi dün gitti biri 13 diğer 14 mm sanırım en az 16 mm olması gerekiyormuş

Ben bugün çok şükür hamdolsun transfer oldum darısı başınıza inşallah sizde bu duyguları tadın sonunda pozitifleri de görmek nasip olsun Amin 🤲🥹💕
Bugünü ve yarını yatarak mı geçireceksin Mayala? ya da genelde ne yapılması gerek? Ben ilkinde transfer günü yatmıştım sonrasında kalkmıştım, o zaman çalışmıyordum şimdi çalışıyorum bir de öğretmenim tüm gün ayaktayım nasıl olacak acaba düşünüyorum şimdiden

Yaaa büyük ihtimalle ben de cumartesi opu olacağım benim de yumurta sayım net değil arkada 2 tane küçük görünüyor onları da büyütelim dedi dün gitti biri 13 diğer 14 mm sanırım en az 16 mm olması gerekiyormuş
Benim sağdaki yumurtalar görünüyor da sol komple görünmüyor

Bugünü ve yarını yatarak mı geçireceksin Mayala? ya da genelde ne yapılması gerek? Ben ilkinde transfer günü yatmıştım sonrasında kalkmıştım, o zaman çalışmıyordum şimdi çalışıyorum bir de öğretmenim tüm gün ayaktayım nasıl olacak acaba düşünüyorum şimdiden

Ya en azından birkaç gün dikkat etmek istiyorum çünkü 5. Gün embriyosu olduğu için iki güne tutunma gerçeklemesi gerekiyor yine evin içinde yürüyorum çok hareketsiz de kalmakta istemiyorum tutunması için kan akışına ihtiyaç da var ama ağır işlerde uzak duracağım ama ayakta yemeğimi falan yapabilirim çok yorulmadan inşallah 🤲🥰
Canım izin alamazmısın en azından birkaç günü evde geçirirsin kafan da sakin rahat olur stresten uzak durmak gerekiyor ☺️

Aa neden ki nasıl yani var ama görünmüyor mu yoksa yumurta mı yok??
Vardir diyor doktor. Zorluyo görünmüyor bastırmak falan gerekiyo göbeğe. Hemşire göbeğe bastırıp o da alttan zorlayınca canm da çok acıyor. Toplama esnasında daha rahat bastircam için görünür dedi. Ben de anlam veremedim

Ya en azından birkaç gün dikkat etmek istiyorum çünkü 5. Gün embriyosu olduğu için iki güne tutunma gerçeklemesi gerekiyor yine evin içinde yürüyorum çok hareketsiz de kalmakta istemiyorum tutunması için kan akışına ihtiyaç da var ama ağır işlerde uzak duracağım ama ayakta yemeğimi falan yapabilirim çok yorulmadan inşallah 🤲🥰
Canım izin alamazmısın en azından birkaç günü evde geçirirsin kafan da sakin rahat olur stresten uzak durmak gerekiyor

Vardir diyor doktor. Zorluyo görünmüyor bastırmak falan gerekiyo göbeğe. Hemşire göbeğe bastırıp o da alttan zorlayınca canm da çok acıyor. Toplama esnasında daha rahat bastircam için görünür dedi. Ben de anlam veremedim
O zaman opuda belli olur inşallah sağlıkla büyürler onlar da bolca sağlıklı yumurtanız çıkar

Back
X