Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bütün anne adaylarına merhaba. Kızlar bu benim 2. Denemem ( dondurulmuş 5. Gün embriyosu) İlk denememde nasılsa olur diye dikkat etmedim, sigara içtim dışarı çıktım falan.. neyse 8 nisanda 2. Transferim oldu, sigara neredeyse hiç içmiyorum, tam 5 gün yataktan kalkmadım dün sadece ilk defa artık psikololim bozulduğu için yürüyüşe çıktım. Bir ara başım döndü baya eve gelince de yorgunluk ve uyku yaptı. Neyse bende hiç lekelenme olmadı ama sabahları özellikle belim ağrıyor birkaç kere de adet sancısı gibi anlık ağrılarım oldu. Test günüm 18 nisan ama erken gebelik testi yapmak istiyorum. O yüzden size 2 soru sormak istiyorum; 1- Lekelenme görmeden pozitif olan var mı?
2- erken gebelik testinde pozitif görenler kaçıncı günde gördü?

Canım bebeğin tutunması için harekette lazım emin ol nasibi yoksa sen uzan kalkma yine tutmaz onun için öyle şeyler düşünmeyin herkeste lekelenme olmaz lekelenme oldu diye pozitif oldu diyemeyiz herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor onun için siz kendi bedeninize ve sürecinize odaklanın herkesin hikayesi farklıdır dilerim bebişin seninledir Amin 🤲💕

Ben çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edecekler🥰❤️💕🤲🏻 inşallah ikisi de döllenir.

Maşallah 🧿 canım gözün aydın olsun inşallah çok şükür bunu da atlattın dilerim ikisi de sağlıcakla döllenir annesine gelip can kan olurlar inşallah Allahım kucağını boş bırakmasın yarın güzel haberler alırsın inşallah Amin 🤲💕🥹👼

Kızlar merhaba ben 6 nisan'da transfer olmuştum ve bugün benim 9 günüm ayın 7'sinde test yapmıştım size testi yolladım zaten gördünüz hafif silikten bir çizgi görünmüştü bugün de saat 3.00 arası test yaptım ve 10-15 dakika sonra çizgi çıktı Sizce kimlik var mıdır ben testi size göstermek istiyorum Hem ayın 12'sindekini göndereceğim hem de bugün yaptığım testi sizce var mıdır hamilelik belirtilerim de var

IMG_20250414_163256.webp

Maşallah 🧿 canım gözün aydın olsun inşallah çok şükür bunu da atlattın dilerim ikisi de sağlıcakla döllenir annesine gelip can kan olurlar inşallah Allahım kucağını boş bırakmasın yarın güzel haberler alırsın inşallah Amin 🤲💕🥹👼
Kızlar bana progestan 100 mg yazmışlardı. Eczaneden de aldimdi. Sandım haptir. Bugün dedi ki günde üç kere vaginal iki tane 😅
Hayati sorguluyorum🤣🤣🤣

Back
X