- 11 Kasım 2015
- 1.597
- 2.515
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.401
Canım sen test mi yaptinÇok çok erken daha bende dayanamadım yaptım iyi markanın ama çıkmadı canım sıkılmıştı. Beklemedeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen test mi yaptinÇok çok erken daha bende dayanamadım yaptım iyi markanın ama çıkmadı canım sıkılmıştı. Beklemedeyim![]()
Daha erken bizim için biraz daha sabredelim![]()
Kızlar bende 8 nişanda transfer olsun 5. Gün embriyosuyla herhangi belirtiniz var miTransfer hariç 5. Günüm. 9 Nisan'da transfer oldum
Ayy massallah bol yedekliymiş hemde sizinVar canim benim de 6 tane
Bütün anne adaylarına merhaba. Kızlar bu benim 2. Denemem ( dondurulmuş 5. Gün embriyosu) İlk denememde nasılsa olur diye dikkat etmedim, sigara içtim dışarı çıktım falan.. neyse 8 nisanda 2. Transferim oldu, sigara neredeyse hiç içmiyorum, tam 5 gün yataktan kalkmadım dün sadece ilk defa artık psikololim bozulduğu için yürüyüşe çıktım. Bir ara başım döndü baya eve gelince de yorgunluk ve uyku yaptı. Neyse bende hiç lekelenme olmadı ama sabahları özellikle belim ağrıyor birkaç kere de adet sancısı gibi anlık ağrılarım oldu. Test günüm 18 nisan ama erken gebelik testi yapmak istiyorum. O yüzden size 2 soru sormak istiyorum; 1- Lekelenme görmeden pozitif olan var mı?
2- erken gebelik testinde pozitif görenler kaçıncı günde gördü?
Adet olacakmis gibi bel ve kasık ağrım varKızlar bende 8 nişanda transfer olsun 5. Gün embriyosuyla herhangi belirtiniz var mi
EvettProdoctor test güvenilir mi
Hadi inşallah bir birine kardeş olacak embriyolar olsunBen çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edeceklerinşallah ikisi de döllenir.
Kızlar bende 8 nişanda transfer olsun 5. Gün embriyosuyla herhangi belirtiniz var mi
PredictorProdoctor test güvenilir mi
❤❤tamamdırEkledim canım ilk sayfaya git karşına çıkacaktır![]()
Ben çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edeceklerinşallah ikisi de döllenir.
Bugün saat 8.00'de iğne vurdum sabah erkenden yapmadım Bu testi öğleden sonra yaptım Sizce ilaçların ve iğnenin etkisi olabilir mi
Kızlar bana progestan 100 mg yazmışlardı. Eczaneden de aldimdi. Sandım haptir. Bugün dedi ki günde üç kere vaginal iki taneMaşallahcanım gözün aydın olsun inşallah çok şükür bunu da atlattın dilerim ikisi de sağlıcakla döllenir annesine gelip can kan olurlar inşallah Allahım kucağını boş bırakmasın yarın güzel haberler alırsın inşallah Amin
![]()
Ayyyy Öyle mi hadi inşallah cnm benim ya inşallah vardirBence var canım baya kalın çıkmış başka testin varsa tekrarla sanki bulanık çıkmış dilerim bebişlerin seninledir inşallah![]()
Ayyyy Öyle mi hadi inşallah cnm benim ya inşallah vardir![]()