- Konu Sahibi mayala katar
- #11.521
Evet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
YaaaÇok üzüldüm kuzum yaa
![]()
17 mm üzerinde olmalı dedi. Evet ovitrelle yapılıyorYa yumurtalar en az kaç mm olmalı ki? Opudan evvel çatlatma iğnesi mi vuruluyor???
Erken mi acaba ya kan testine talibiz artık hayırlısı olsunKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif![]()
3 tane 3 tane mi transfer olucakEvet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
2.bekleniyorKızlar ya az önce doktoru aradım hastalandıgimi bildirmek için 2. Adet deme dedi hayır 1. Dedim opudan sonra transfer için 2 adet mi bekleniyor böyle sorunca aklıma düştü ben bi adet dahami bekliycem![]()
Canım çok üzüldümEvet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
2. Beklenicekse neden çağırdı ozaman yanına ki farklı şehirden gideceğim için bunu duyunca gidesim gelmedi2.bekleniyor
Canım düşünsene Allah büyüktür 3-3 koyarsa 3de tutarmış oh oh kolay gelsin sanaEvet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
Canım 1.adet genelde kontrol ediyorlar mutlaka gitmelisin, opudan sonra rahime temiz mi yumurtalılklarda sıvı var mı yok mu, herhangi bir kist yada2. Beklenicekse neden çağırdı ozaman yanına ki farklı şehirden gideceğim için bunu duyunca gidesim gelmedi![]()
Çok geçmiş olsun üzüldüm, pgt li embriyo muydu?9
Doktor direkt yok dedi
Tamam canım teşekkür ederim gidicemCanım 1.adet genelde kontrol ediyorlar mutlaka gitmelisin, opudan sonra rahime temiz mi yumurtalılklarda sıvı var mı yok mu, herhangi bir kist yada
Canim doktoruna sormadin mi 2. Adette mi transfer olucam diye ? O da mi demedi 2. Adetle olacaksin diye? Bu kişiden kişiye değişir rahim uygunsa opudan sonraki ay da transfer yapilir.Kızlar ya az önce doktoru aradım hastalandıgimi bildirmek için 2. Adet deme dedi hayır 1. Dedim opudan sonra transfer için 2 adet mi bekleniyor böyle sorunca aklıma düştü ben bi adet dahami bekliycem![]()
Canim herkeste 2. Beklenmiyor rahminin durumu iyise kalınlığı da güzelse opudan sonraki ilk adette de transfer oluyor2.bekleniyor
Kuzum ben napayım bana komple yasaktotalde 1 sene olacak
doğumdan sonrası 40 çıkması derken
zavallı kocam ama adam çocuk olsun da herşeye razı
düşündükce bir bunalım geliyor bana da ama napalim
![]()
Yaaa ciddi mi nasibe bakAllahim sen doğru kararı verdir lutfenben de aynı durumdayım çok kararsızım yeditepe.sisli memorial.cem celik ve bursa bahceci
hangisi olsun bilemiyorum hepsine ayrı ayrı guzel yorumlar aldim
Ay insAllah canim benim insAllahÇok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah![]()