Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar ya az önce doktoru aradım hastalandıgimi bildirmek için 2. Adet deme dedi hayır 1. Dedim opudan sonra transfer için 2 adet mi bekleniyor böyle sorunca aklıma düştü ben bi adet dahami bekliycem 🥺

Evet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
Canım çok üzüldüm 🥺 ama çok şükür ki embriyoların varmış🙏 kendini iyi hissediyorsan devam et ara verme ben öyle yapmıştım bir sonraki ay pozitif oldu🤲 Rabbim kucağını boş bırakmasın🙏🌸

Kızlar ya az önce doktoru aradım hastalandıgimi bildirmek için 2. Adet deme dedi hayır 1. Dedim opudan sonra transfer için 2 adet mi bekleniyor böyle sorunca aklıma düştü ben bi adet dahami bekliycem 🥺
Canim doktoruna sormadin mi 2. Adette mi transfer olucam diye ? O da mi demedi 2. Adetle olacaksin diye? Bu kişiden kişiye değişir rahim uygunsa opudan sonraki ay da transfer yapilir.

Kuzum ben napayım bana komple yasak 😅 totalde 1 sene olacak🙄 doğumdan sonrası 40 çıkması derken🫣 zavallı kocam ama adam çocuk olsun da herşeye razı 🥹 düşündükce bir bunalım geliyor bana da ama napalim🤷‍♀️🫢
Vignette Vignette Bu mesajı da yeni görünce yazayım dedim, benim eşim de çocuğa bir şey olur veya olmasa da ne gerek var doğumdan sonraya kadar beklenir diyen biriydi hamdolsun hiç zorlamadı, ben de hiç istemiyordum zaten. Derken çocuk doğdu peşine pandemi patladı eşim de dahiliyeci. Biz kızım 8 ay olana kadar ayrı odalarda yattık bir şey olursa dayanamam buna demişti. Düşünün bakalım kaç ay yapıyor 😀 ama bağ kopması filan hiç öyle bir şey olmadı , hiç de bağımız zedelenir mi diye düşünmedik. İnsan davranışlarından sözlerinden anlıyor zaten 🤲🏾🌸

mayala katar mayala katar canımmsss nerdesin ne durumda embriyolarımız 😍😍 güzel güzel gelişiyormuymuş ne dedi lab 🔬

Çok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah 🤲🥹👼👼❤️

Allahim sen doğru kararı verdir lutfen🤲ben de aynı durumdayım çok kararsızım yeditepe.sisli memorial.cem celik ve bursa bahceci😫hangisi olsun bilemiyorum hepsine ayrı ayrı guzel yorumlar aldim
Yaaa ciddi mi nasibe bak 😂 canım valla çok uzun araştırmalarıma gore labaratuvar dan dolayı şişli Memorial a gidecem ben insAllah😂

Çok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah 🤲🥹👼👼❤️
Ay insAllah canim benim insAllah 🙏

Back
X