- 4 Aralık 2024
- 3.186
- 2.904
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.321
Kizlar benim ikinci transferim kimyasal oldu da kimyasal olup da sonraki transferinde tutan var mı acaba![]()
Geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benim ikinci transferim kimyasal oldu da kimyasal olup da sonraki transferinde tutan var mı acaba![]()
Çok sağolun inşallah üçüncü denemem de tutar böyle şeyler yaşamak insanı gerçekten yıpratıyor Allah'ım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasin bide katil hücre testi varmış benim doktorum bişey söylemedi ama sizce yaptırmalı mıyımGeçmiş olsunRabbim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah evet kimyasaldan sonra normal tekrardan sağlıklı şekilde gebe kalan var dilerim bu süreci yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır inşallah
![]()
Çok sağolun inşallah üçüncü denemem de tutar böyle şeyler yaşamak insanı gerçekten yıpratıyor Allah'ım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasin bide katil hücre testi varmış benim doktorum bişey söylemedi ama sizce yaptırmalı mıyım
Yok kontrole daha gitmediğim için şuan gorusemedim ama gidince sormayı düşünüyorum siz yaptirmis miydiniz acabaAmin amin inşallah bu sefer Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde nasip eylesin peki doktorunuzla görüştünüz mü katil hücre için bence bir sakıncası olmayacaksa yaptırın embriyo glue hepsini siz elinizden geleni yapın en azından kafanızda soru işareti kalmasın inşallah önce Allah sonra doktorların yardımıyla mucizenize kavuşursunuz![]()
Yok kontrole daha gitmediğim için şuan gorusemedim ama gidince sormayı düşünüyorum siz yaptirmis miydiniz acaba
Tuttu mu peki bebeğiniz bide acaba devlet Hastanesi'nde de yapıyorlar mı ki bu embriyo glue isleminiGidince sorun doktorunuza hepsini uygunsa yaptırın ben sadece embriyo glue yaptırdım diğer şeyleri yaptırmadım![]()
Benim ilk transferimde tuttu ama dış gebelik geçirdim 2. Transferim tutunmadı negatif oldu yine de az da olsa faydası olduğunu düşünüyorum tabi ki nasibi de varsa birşey vesile olur şimdi 4. Tüp bebek için yumurta büyütüyorum ben Almanya’dayım devlet hastanesinde yapıyorlar mı tam bilgim yokTuttu mu peki bebeğiniz bide acaba devlet Hastanesi'nde de yapıyorlar mı ki bu embriyo glue islemini
Bakalım bende gidiyim bu kez ne diyecek doktorumBenim doktorum iki transfer sonrası eğer iki kez negatif olursa rahime bakılacak dedi ondan öncesi müdahale etmiyoruz dedi![]()
Bakalım bende gidiyim bu kez ne diyecek doktorum
Amin inşallah sizde umarım kavuşursunuz bebeğinizeBenim ilk transferimde tuttu ama dış gebelik geçirdim 2. Transferim tutunmadı negatif oldu yine de az da olsa faydası olduğunu düşünüyorum tabi ki nasibi de varsa birşey vesile olur şimdi 4. Tüp bebek için yumurta büyütüyorum ben Almanya’dayım devlet hastanesinde yapıyorlar mı tam bilgim yokinşallah siz de yakında bebeğinize kavuşursunuz inşallah
peki şimdi ki durumunuz nedir transfere hazırlık mı yapıyorsunuz yoksa daha yeni mi başladınız
Gerçekten öyle çok zorlu bı süreç Allah herkese kolaylık versinİnşallah güzel haberler alırsın gerçekten kendimde yaşadığım için herkese gönülden duaediyorum çok zor süreçler maddi manevi insan mental olarak çöküyor
![]()
Ayy kuzum diğer gruptan konuşmuştuk hatırlarmısın bilmem ama ben seni hatırlıyorum histereskopi için 1 ay bekletmişlerdi seni dimiAy histereskopi sonraasi transfer desimi beni bi heyecan sarıyor![]()
Amin inşallah sizde umarım kavuşursunuz bebeğinizetransfere hazırlanıyorum bu regl de değil diğerinde gidecem bakalım ne diyecek doktorum benim 4 tane daha dondurulmuş embriyom var
Ayy aynı gün olcak canım transferlerimizzKızlar selam transfer günüm 3 Nisan olarak belirlendidua eder dua beklerim
tarih konulunca bir heyecan bastı beni ayyy
![]()
Estradiol ve progesteron testi verdim kuzum sonuçlar iyiymiş çok şükürsonucunuz çıktı mı ?
Amin inşallah hepimizin pozitif haberini almak nasip olsun Allah'ım hepimizin kucağını doldursunAmin çok teşekkürederim Allah razı olsun çok şükür en azında arkanda umudun var sakın umudunu kaybetme inşallah bu sefer olacaktır ama öncesi tüm önlemleri al öyle transfer ol sen tedbirini al gerisi Rabbimin takdir-i inşallah herşey gönlünce olsun pozitif haberlerini duymak nasip olsun
![]()
Aa çok sevindim aynı anda aynı heyecanları yaşayacağız beraber takip edelim süreci canım pozitifi yakalayalım hayırlısıylaAyy aynı gün olcak canım transferlerimizz![]()
Insallah. Allahtan ümit kesilmez :)Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur
Sorma ne özleştik ama ya bak bir daha gitmek yokOyyy özleştik be kuzum![]()