• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maalesef doktorlar bu testleri yaptıralım öyle tüp bebek yapalim demiyor. Olanlar da çok nadir. Ben zeynep kamil hastanesinde ilaçları indirimli alabilmek için, tüp bebek heyet raporu çıkardım. Orda işlemleri sürdürürken, çok kişi ile tanıştım. Herkesten birsey duydum. Birde doğal yoldan hamile kalacağıma çok inanıyordum. Hep bir sebep aradim o yüzden. Sebep ararken bir sürü de test yaptırmış oldum. Bunların hepsini yaptırdım, tüp bebek öyle yaptım. Çok aşırı hastalık konusunda takıntılarım olduğu için, öğrendim belki bilmiyorum.. ama bunların hepsini bilmem yinede bir şey fayda etmedi. Tüp bebek yaptırdım. Erken gebelik testte negatif cikti. Yarin kan verecegim. Allah kerim..
Umarım yaptırdığınız test bozuktur. daha umut var kan testi pozitif çıkar inşallah.

Maalesef doktorlar bu testleri yaptıralım öyle tüp bebek yapalim demiyor. Olanlar da çok nadir. Ben zeynep kamil hastanesinde ilaçları indirimli alabilmek için, tüp bebek heyet raporu çıkardım. Orda işlemleri sürdürürken, çok kişi ile tanıştım. Herkesten birsey duydum. Birde doğal yoldan hamile kalacağıma çok inanıyordum. Hep bir sebep aradim o yüzden. Sebep ararken bir sürü de test yaptırmış oldum. Bunların hepsini yaptırdım, tüp bebek öyle yaptım. Çok aşırı hastalık konusunda takıntılarım olduğu için, öğrendim belki bilmiyorum.. ama bunların hepsini bilmem yinede bir şey fayda etmedi. Tüp bebek yaptırdım. Erken gebelik testte negatif cikti. Yarin kan verecegim. Allah kerim..
Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur

Chatgpt bunu sordum hiç bir şeyim yok bulantı vs. Olmaması iyi diyor 😂
Bazıları erken dönemde hissedermiş senin gibi, bazılarıda hissetmezmiş hatta tüp bebekte ilaçlarda bu durumu maskeleye bilirmiş.
Beta değerlerimi yorumlattım kendilerine 😂
Frischkäse bende severim, kız kardeşime diyeyimde getirsin 😂
Bence de daha iyi, ne kadar geç o kadar iyi :)) bakalım yaa, ben böyle bir karışıklıkla başladım sürece, gönül isterdi ki sorunsuz olsun ama buna da binlerce şükür.

akşam bulantı geçince bir pakette katjes açtım o da çok sardı, bizimkilere getirteceğim tekrar 😅

Bence de daha iyi, ne kadar geç o kadar iyi :)) bakalım yaa, ben böyle bir karışıklıkla başladım sürece, gönül isterdi ki sorunsuz olsun ama buna da binlerce şükür.

akşam bulantı geçince bir pakette katjes açtım o da çok sardı, bizimkilere getirteceğim tekrar 😅
Sen birde hemen ev işlerine koyuldun fazlasıyla ama şükür bu haline 🤲🏻
Zorda olsa biraz keyfini sür eşin ailen akrabaların etrafında dönsün dursun 🤣

Çok garibime gidiyordu en başlarda bulantı gibi belirtiler olmayınca. Kafamıza yerleşmiş bu artık, hamile olunca illaki olması gerek diye.
Annem diyor ağzının tadı değiştimi canın birşey çekiyorum.
Yok diyorum. Nasıl hamilesin sen diyor 😂😂😂

Sen birde hemen ev işlerine koyuldun fazlasıyla ama şükür bu haline 🤲🏻
Zorda olsa biraz keyfini sür eşin ailen akrabaların etrafında dönsün dursun 🤣

Çok garibime gidiyordu en başlarda bulantı gibi belirtiler olmayınca. Kafamıza yerleşmiş bu artık, hamile olunca illaki olması gerek diye.
Annem diyor ağzının tadı değiştimi canın birşey çekiyorum.
Yok diyorum. Nasıl hamilesin sen diyor 😂😂😂
Kaç haftalık canım seninki

Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur
Canım hayırlı olsun🥰 çok sevindim pozitifi gördüğüne ❤️ kaç şu an betan 🌸

Bizde üzüldük ya sevinçlerimizi, üzüntümüzü kimlerle paylaşacaktik 😥😥

Aynen öyle canım benim bende çok üzüldüm 💐 dedim Maral’ım gelince bizi görmeyince şok 😮 olucak sizin mesajlarınızı okudum desteklerinizi hiç unutmayacağım inşallah sizde biliyorsunuz ben her daim herkese duacı oldum bilgilerim doğrultusunda yol göstermeye moral ve destek verdim her daim başka bir amacım yok olmadı olamazdı zaten ben burada olmamın sebebi kendim gibi bu süreçte olan insanları okudukça dinledikçe bana da moral oldu kafamı dağıttım diyebilirim burayı geç keşfettim ama iyi ki keşfetmişim sizleri seviyorum 😍 canlar 🤲🥹

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü aşılamanın da 4. Günü. Geçen aşılamada hiç test bile yapamadan regl olduğum için bunda öylesine yapmak istedim 😁 yani yalancıda olsa çift çizgiyi görmek mutlu etti 🙈 ovitrellenin etkisi ne zamana geçiyor bilgisi olan var mı? Ayrıca bugün sol kaşığımda bi yanma başladı ve bel ağrısı akıntı doluluk hissi

Oy oy canım benim inşallah birkaç gün sonra gerçeğini görürsün inşallah dilerim Rabbim nasip kısmet etmiştir inşallah 🤲💕

28 yaşındayım henüz 5aydır deniyorduk amh düşük olunca doktorum vakit kaybetmeyin dedi. Rahim filmi çekilmeden böyle bi yönlendirme normal mi yoksa ona tüp bebek merkezinde mi bakılacak acaba

Rabbim nasip kısmet etsin kolaylıkla inşallah 🤲❤️

Ne gibi testler yaptırdınız acaba tüp bebek yapmadan önce

İnş canım benim bende işte maalesef yıllardır aksiyete bozukluğu var

Geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah ama sakin kal önünde 9 aylık bir süreç var Rabbimin izniyle sen böyle evhamlanırsan kendini stres altında bırakırsın güzel düşün güzel olsun inşallah 🤲🥰

Back
X