- 20 Haziran 2016
- 5.002
- 8.980
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.301
Teşekkür ederim bursadayımİstanbuldaysanız bende gonalF 450 var aklımızda olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bursadayımİstanbuldaysanız bende gonalF 450 var aklımızda olsun
Olabilir canım ay kısacası zor ya tüp bebek gerçekten çokkkk zor ben psikolojikmen çok yıprandımBen simir testi yaptırdığım sırada rahim agzibda yara vardı. Belki de o yüzden acidi:)))
Umarım yaptırdığınız test bozuktur. daha umut var kan testi pozitif çıkar inşallah.Maalesef doktorlar bu testleri yaptıralım öyle tüp bebek yapalim demiyor. Olanlar da çok nadir. Ben zeynep kamil hastanesinde ilaçları indirimli alabilmek için, tüp bebek heyet raporu çıkardım. Orda işlemleri sürdürürken, çok kişi ile tanıştım. Herkesten birsey duydum. Birde doğal yoldan hamile kalacağıma çok inanıyordum. Hep bir sebep aradim o yüzden. Sebep ararken bir sürü de test yaptırmış oldum. Bunların hepsini yaptırdım, tüp bebek öyle yaptım. Çok aşırı hastalık konusunda takıntılarım olduğu için, öğrendim belki bilmiyorum.. ama bunların hepsini bilmem yinede bir şey fayda etmedi. Tüp bebek yaptırdım. Erken gebelik testte negatif cikti. Yarin kan verecegim. Allah kerim..
Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuşturMaalesef doktorlar bu testleri yaptıralım öyle tüp bebek yapalim demiyor. Olanlar da çok nadir. Ben zeynep kamil hastanesinde ilaçları indirimli alabilmek için, tüp bebek heyet raporu çıkardım. Orda işlemleri sürdürürken, çok kişi ile tanıştım. Herkesten birsey duydum. Birde doğal yoldan hamile kalacağıma çok inanıyordum. Hep bir sebep aradim o yüzden. Sebep ararken bir sürü de test yaptırmış oldum. Bunların hepsini yaptırdım, tüp bebek öyle yaptım. Çok aşırı hastalık konusunda takıntılarım olduğu için, öğrendim belki bilmiyorum.. ama bunların hepsini bilmem yinede bir şey fayda etmedi. Tüp bebek yaptırdım. Erken gebelik testte negatif cikti. Yarin kan verecegim. Allah kerim..
Bence de daha iyi, ne kadar geç o kadar iyi :)) bakalım yaa, ben böyle bir karışıklıkla başladım sürece, gönül isterdi ki sorunsuz olsun ama buna da binlerce şükür.Chatgpt bunu sordum hiç bir şeyim yok bulantı vs. Olmaması iyi diyor
Bazıları erken dönemde hissedermiş senin gibi, bazılarıda hissetmezmiş hatta tüp bebekte ilaçlarda bu durumu maskeleye bilirmiş.
Beta değerlerimi yorumlattım kendilerine
Frischkäse bende severim, kız kardeşime diyeyimde getirsin![]()
Sen birde hemen ev işlerine koyuldun fazlasıyla ama şükür bu halineBence de daha iyi, ne kadar geç o kadar iyi :)) bakalım yaa, ben böyle bir karışıklıkla başladım sürece, gönül isterdi ki sorunsuz olsun ama buna da binlerce şükür.
akşam bulantı geçince bir pakette katjes açtım o da çok sardı, bizimkilere getirteceğim tekrar![]()
Kaç haftalık canım seninkiSen birde hemen ev işlerine koyuldun fazlasıyla ama şükür bu haline
Zorda olsa biraz keyfini sür eşin ailen akrabaların etrafında dönsün dursun
Çok garibime gidiyordu en başlarda bulantı gibi belirtiler olmayınca. Kafamıza yerleşmiş bu artık, hamile olunca illaki olması gerek diye.
Annem diyor ağzının tadı değiştimi canın birşey çekiyorum.
Yok diyorum. Nasıl hamilesin sen diyor![]()
henüz doktora gitmedim canım. 10mart 5.gün embriyosu transfer edildiKaç haftalık canım seninki
Ayyy hadi maşallah canım allahım güzel bi hamilelik geçirtir inş sanahenüz doktora gitmedim canım. 10mart 5.gün embriyosu transfer edildi
Şimdi 5+2 olarak gösteriyor uygulama ve chatgpt![]()
Canım hayırlı olsunCanım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur
merhaba, benim transfer tarihim belli oldu, Allahın izniyle 4 nisan olacak inşallah![]()
Bizde üzüldük ya sevinçlerimizi, üzüntümüzü kimlerle paylaşacaktik![]()
Kızlar selam transfer günüm 3 Nisan olarak belirlendidua eder dua beklerim
tarih konulunca bir heyecan bastı beni ayyy
![]()
Ne bilim cano ya şizofrenlik işte![]()
Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü aşılamanın da 4. Günü. Geçen aşılamada hiç test bile yapamadan regl olduğum için bunda öylesine yapmak istedimyani yalancıda olsa çift çizgiyi görmek mutlu etti
ovitrellenin etkisi ne zamana geçiyor bilgisi olan var mı? Ayrıca bugün sol kaşığımda bi yanma başladı ve bel ağrısı akıntı doluluk hissi
İnş canım benim bende işte maalesef yıllardır aksiyete bozukluğu varOy oy güzel bacım niye olumsuz şeyler düşünüyorsun negatif şeyleri üstüne çekiyorsun rahat ol pozitif ol dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallah![]()
28 yaşındayım henüz 5aydır deniyorduk amh düşük olunca doktorum vakit kaybetmeyin dedi. Rahim filmi çekilmeden böyle bi yönlendirme normal mi yoksa ona tüp bebek merkezinde mi bakılacak acaba
Ne gibi testler yaptırdınız acaba tüp bebek yapmadan önceMaalesef doktorlar bu testleri yaptıralım öyle tüp bebek yapalim demiyor. Olanlar da çok nadir. Ben zeynep kamil hastanesinde ilaçları indirimli alabilmek için, tüp bebek heyet raporu çıkardım. Orda işlemleri sürdürürken, çok kişi ile tanıştım. Herkesten birsey duydum. Birde doğal yoldan hamile kalacağıma çok inanıyordum. Hep bir sebep aradim o yüzden. Sebep ararken bir sürü de test yaptırmış oldum. Bunların hepsini yaptırdım, tüp bebek öyle yaptım. Çok aşırı hastalık konusunda takıntılarım olduğu için, öğrendim belki bilmiyorum.. ama bunların hepsini bilmem yinede bir şey fayda etmedi. Tüp bebek yaptırdım. Erken gebelik testte negatif cikti. Yarin kan verecegim. Allah kerim..
İnş canım benim bende işte maalesef yıllardır aksiyete bozukluğu var