- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.581
Amin canım inşallah Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bırakmasın annesini, yerini çok sevsin
Aaa reglinde mi öyleydi. İyi mi kız o zaman benimkilerO sırada lh 0 olan ben
Aşkım iyi tabi ki bende lh fsh hormonu yok denecek kadar az beyin salgılamıyor, o yüzden sadece tüp bebekle bebek sahibi olabiliyorumAaa reglinde mi öyleydi. İyi mi kız o zaman benimkiler
Anladım benimde hiç embriyom yoktu. Rabbim en kısa zamanda kucaginizi doldursunTeşekkür ederim maalesef başka yok şu anda, doktordan da bilgi gelmedi henüz ama yükselmez herhalde ya ne bilim 1 bile değil
Canım alacağın ilaçlarda eğer düşükse ona göre ayarlarlar, bana mesela lh yüksek olan pergoveris verdi göbekten opuya hazırlıkta, onunla büyüttük yumurtayı, çünkü lh fsh olmadığı için bende yumurtlamada olmuyorAy hadi inşallah o zaman çok sevindim grok 3 benim modumu düşürdü şh biraz düşük dedi ahaha
Benimde ölçü biçti sonra sağda 4 solda 6 saydı herhalde küçük foliküllerdi. En çok kistten korkuyordum allahtan birşey demedi kuzum yaCanım alacağın ilaçlarda eğer düşükse ona göre ayarlarlar, bana mesela lh yüksek olan pergoveris verdi göbekten opuya hazırlıkta, onunla büyüttük yumurtayı, çünkü lh fsh olmadığı için bende yumurtlamada olmuyor
Ay çok şükür aşkım, başlarsın inşallah Allahın izniyleBenimde ölçü biçti sonra sağda 4 solda 6 saydı herhalde küçük foliküllerdi. En çok kistten korkuyordum allahtan birşey demedi kuzum ya
Çok teşekkür ederim inşallah ilerde bana da nasip olurAnladım benimde hiç embriyom yoktu. Rabbim en kısa zamanda kucaginizi doldursunbunda da bir hayır vardır sıkmayın hiç canınızı tekrar denersiniz
Kan sulandırıcı üşümeyi yapıyor. Özellikle ayaklardaki üşüme. İnşaallah gebeliğin güzel ilerlerMaşallahbu ne güzel bilgiler böyle canım benim doğal gebelik vajinal fitil sadece 12.haftaya kadar kullanacağım nasip olursa bende bazen üşüyorum bazen sıcaklıyorum
Evet bende antibiyotik 5 gün prednol pozitif görene kadar(13.güne kadar) kullandım açıkçası fitil 12.haftaya kadar devam sanırım transferiniz hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınızBenim transferim mayıs 4 de inşallah bugünden itibaren antibiyotik, progestan fitil ve prednol başladım. Antibiyotik ve prednol 4 gün kullanacağım fitil ve folik asite devam dedi. Sizlerde kullandınız mı
Evet bende kullandım hatta iğnelerime de 4 gün önceden başladım.Benim transferim mayıs 4 de inşallah bugünden itibaren antibiyotik, progestan fitil ve prednol başladım. Antibiyotik ve prednol 4 gün kullanacağım fitil ve folik asite devam dedi. Sizlerde kullandınız mı
kızlar doktor test sonucunuz açıklandıktan kaç gün sonrata randevu verdi size?
Benim transferim mayıs 4 de inşallah bugünden itibaren antibiyotik, progestan fitil ve prednol başladım. Antibiyotik ve prednol 4 gün kullanacağım fitil ve folik asite devam dedi. Sizlerde kullandınız mı
Kan sulandırıcı üşümeyi yapıyor. Özellikle ayaklardaki üşüme. İnşaallah gebeliğin güzel ilerler
Ben de gonal f ve pergoveris kullandım. Benim de sanırım yumurtlama olmuyordu çünkü öncesinde ben ovulasyon testlerinde hiç pik görmemiştim.Canım alacağın ilaçlarda eğer düşükse ona göre ayarlarlar, bana mesela lh yüksek olan pergoveris verdi göbekten opuya hazırlıkta, onunla büyüttük yumurtayı, çünkü lh fsh olmadığı için bende yumurtlamada olmuyor
Benim doktorum 1 hafta sonra kese için çağırdıkızlar doktor test sonucunuz açıklandıktan kaç gün sonrata randevu verdi size?
Bende üşüyorum sanırım ilaçlardan dolayı ay ailem kızıyo bana bu havada usunur mu diye anlatamıyorum derdimiMaşallahbu ne güzel bilgiler böyle canım benim doğal gebelik vajinal fitil sadece 12.haftaya kadar kullanacağım nasip olursa bende bazen üşüyorum bazen sıcaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?