- 17 Ağustos 2021
- 444
- 262
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.601
Acaba bebek ve kalp atışları da o zaman görülüyor mu canım ?Benim ki iki hafta sonra randevu verdiler
Hayalî bile çok güzelAy kız biri bölünmüş düşünsenesen aralarında böyle
Bana da 2 hafta sonra denildi. Merak ettim sağ olun:)Benim ki iki hafta sonra randevu verdiler
Bana da 2 hafta sonra denildi. Merak ettim sağ olun:)
Acaba bebek ve kalp atışları da o zaman görülüyor mu canım ?
Bende üşüyorum sanırım ilaçlardan dolayı ay ailem kızıyo bana bu havada usunur mu diye anlatamıyorum derdimi
Kızlar reglimin 3. Günündeyim sonuçları bilenler yorunlayabilir mii doktorun yanına henüz giremedim
Tabi kiCanım benim çok teşekkürederim Rabbim vermişse başımızın üstüne bakarız evelallah darısı sana olsun inşallah Amin
Biz üşüyosak hava soğuk netBende hava aslında bu hafta sıcak şu an 26 derece ama bana soğuk geliyor
Tabi kiamin canım inşallah
Ya doktorda bana aksine yatalak olmani istemiyorum ağır kaldırmadan günlük hayatına dön dedi ama ben açıkçası şuan yatıyorum yani zaten ağrım var biraz dediğin gibi iki gün dikkat edicem genede en azından benim içim rahat olsunİlk birkaç gün dikkat et kendine iki günde tutunma gerçekleşmesi lazım ondan sonra yavaş yavaş hareket edersin kendini yoracak işlerden uzak dur
Ya doktorda bana aksine yatalak olmani istemiyorum ağır kaldırmadan günlük hayatına dön dedi ama ben açıkçası şuan yatıyorum yani zaten ağrım var biraz dediğin gibi iki gün dikkat edicem genede en azından benim içim rahat olsun
Sağol canım benim yapicam dediklerini Allah razı olsunDoğru öyle ama en azından seninde içinin rahat etmesi için embriyo tutunana kadar biraz dinlen tabi ki evin için de kan dolaşımı için yürü ama evi falan süpüreyim çamaşır sepeti falan kaldırma tabi ki yine insan yapar ama hemen değil kabak çekirdeği badem bol tüket tutunmaya destek oluyor bol su iç şifa olsun inşallah sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin izniyle iyi olur inşallah
Kızlaaar güzel haberlerim varCanım doktorla görüştün mü değerlerin nasılmış iğnelere başlayabilecekmişin nasip olursa
Kızlaaar güzel haberlerim vardoktor test sonuçlarımda sıkıntı görmedi ultrasonda da sıkıntı yok. Sağda 4 solda 6 tane saydı. Dahiliyeye gönderdi onay aldım ondan da rapor için grrekliymiş. Anestezi için de kan verdim ekg de çekildim. Rapor için evraklarımızı teslim ettik. Bugün reglimin 3. Günü ve gonalf e başlıyorum 3 kutu 900 lük. 300 - 300 vuracağım. 30-01-02-03-04 vurucam 5 mayısta çağırdı kan verecekmişim (herhalde progesteron veya e2 olur) anestezi de görecekmiş eşim de spermyogram verecek 5inde allahın izniyle bende sürece başlamış bulunmaktayım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?