Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İlk birkaç gün dikkat et kendine iki günde tutunma gerçekleşmesi lazım ondan sonra yavaş yavaş hareket edersin kendini yoracak işlerden uzak dur
Ya doktorda bana aksine yatalak olmani istemiyorum ağır kaldırmadan günlük hayatına dön dedi ama ben açıkçası şuan yatıyorum yani zaten ağrım var biraz dediğin gibi iki gün dikkat edicem genede en azından benim içim rahat olsun

Doğru öyle ama en azından seninde içinin rahat etmesi için embriyo tutunana kadar biraz dinlen tabi ki evin için de kan dolaşımı için yürü ama evi falan süpüreyim çamaşır sepeti falan kaldırma tabi ki yine insan yapar ama hemen değil kabak çekirdeği badem bol tüket tutunmaya destek oluyor bol su iç şifa olsun inşallah sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin izniyle iyi olur inşallah

Sağol canım benim yapicam dediklerini Allah razı olsun

Az önce bir doktorun storisinde gördüm tek embriyo transfer yapmışlar 5. Gün embriyosu ve o bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş aklıma ne geldi benim ki de tek yumurta ikizi olmasın

Canım doktorla görüştün mü değerlerin nasılmış iğnelere başlayabilecekmişin nasip olursa
Kızlaaar güzel haberlerim var doktor test sonuçlarımda sıkıntı görmedi ultrasonda da sıkıntı yok. Sağda 4 solda 6 tane saydı. Dahiliyeye gönderdi onay aldım ondan da rapor için grrekliymiş. Anestezi için de kan verdim ekg de çekildim. Rapor için evraklarımızı teslim ettik. Bugün reglimin 3. Günü ve gonalf e başlıyorum 3 kutu 900 lük. 300 - 300 vuracağım. 30-01-02-03-04 vurucam 5 mayısta çağırdı kan verecekmişim (herhalde progesteron veya e2 olur) anestezi de görecekmiş eşim de spermyogram verecek 5inde allahın izniyle bende sürece başlamış bulunmaktayım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size

Maşallah gözünaydın olsun inşallah canım dilerim herşey çok güzel sağlıklı gelişsin sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…